dissabte, 28 de novembre del 2015

Resultats de la setena jornada


El Barça va guanyar clarament al Congrés, en el Palau. L'equip`blaugrana va voler imposar el seu joc i el Congrés no va poder fer-hi res, tot i que, en les darreres jornades, havia sumat punts de tres en tres. El Malgrat segueix invicte després de la visita a la pista del Manlleu, endossant-li la primera derrota a la Lliga B a l'equip osonenc. El Mollet es va passejar a Calafell, sumant la seva segona victòria en aquest campionat.

El Vilanova aconseguia un valuós empat a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. El mateix feia el Barcino B, el cuer, a la pista del Sant Celonmi A, on havia empatat també el mateix Barça. Finalment, el Cubelles aconseguia la seva primera victòria davant el Cerdanyola, per la mínima, en un partit molt equilibrat i que va deixar bon sabor de boca a l'equip local.


El Malgrat és el líder invicte, després de set jornades, amb un partit menys i cinc punts d'avantatge respecte el Barça i el Manlleu. El Montbui segueix dins les posicions de Final Four. Cerdanyola, Congrés i Vilanova els persegueixen, amb deu punts, fent els deures ben aviat.

El Mollet i el Cubelles deixen els darrers llocs de la classificació, apretant-se la cua amb el Calafell i el Barcino B. Les jornades que resten per a acabar la primera volta prometen ser força interessants en les darreres posicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada