diumenge, 22 de novembre del 2015

Resultats de la sisena jornada


La sisena jornada del campionat va començar amb el primer empat del Manlleu que li ha fet perdre el lideratge de la categoria. El Sant Celoni es va tancar bé i va fer un partit molt seriós en defensa, aconseguint un valuós empat en una pista complicada. El Calafell no va tenir el dia a la pista del Congrés, on no li va sortir res.

El Malgrat patia davant el Noia, tot i que en el primer temps tenia el partit controlat. El Barça s'imposava al Montbui, a domicili, recuperant el lideratge i fent perdre la imbatibilitat a l'equip de Santa Margarida. El conjunt local va aprofitar la visita blaugrana per a presentar els equips de l'hoquei base. Finalment, el Cubelles va encaixar una contundent derrota a la pista d'un Mollet que suma els tres primers punts en el present campionat i surt de la cua de la classificació.


El Barça ja és líder, empatat amb el Manlleu, després de derrotar el Montbui, equip que, fins ara, ocupava el primer lloc. Malgrat i Montbui segueixen en els llocs de Final Four. Cerdanyola i Congrés, amb 10 punts, es situen en una bona posició de la classificació.

Per darrera, Cubelles i Barcino B tanquen la classificació, amb un sol punt. Mollet i Calafell en tenen tres i s'enfrontaran en la propera jornada, en el Pavelló Joan Ortoll. Sembla que el Mollet té pressa per continuar sumant i que no se li escapi el seu pas a la Final Four d'enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada