dissabte, 18 de juliol del 2015

Resum de la temporada 2014/15



Us oferim el resum de la temporada 2014/15 dels veterans del C.P. Calafell. Sense cap dubte, ha estat una temporada exitosa, ja que l'equip ha aconseguit l'ascens de categoria i ha participat en nombrosos torneigs de veterans. Però, ha tingut un final de temporada trist per la pèrdua del company, amic i periodista Ferran Rodríguez. El trobarem a faltar!


La temporada 2014/15 començava amb una plantilla molt similar a la de l'anterior campionat. Només destacar les altes de Javi Martínez "Romario" i Javi Mudarra que han completat el planter de jugadors per a aquesta temporada, cosa que ha obligat a fer rotacions en els diversos partits de la competició.

L'equip ha disputat la Lliga Catalana de Veterans B, LCV B, en aquesta temporada. Ha aconseguit quedar en primer lloc de la fase regular, perdent un sol partit (davant el C.P. Manlleu, a cinc segons del final) i empatant un altre (davant el G.E.i E.G.). Això ha permès aconseguir l'ascens directe a la LCV A per a la propera temporada i disputar, per primer cop, la final de la LCV B, davant el C.P. Manlleu, el segon classificat de la temporada regular. En la final, no hi va poder anar l'equip complert i vam patir una derrota ajustada (6-5) davant el Manlleu. Aquí en podeu veure les imatges més destacades i alguns gols. El màxim golejador de l'equip ha estat en Javi Martínez "Romario", amb 57 gols.


Al mes de setembre, vam disputar la III Taça Latina, a Fuengirola (Màlaga), aconseguint un meritori quart lloc, tot i anar-hi amb un sol canvi. Vam quedar en segon lloc del grup, empatant amb el campió, l'Alenquer-Benfica (4-4), i perdent en el partit pel tercer lloc davant el Mollet H.C. (0-8).

També vam disputar el Torneig de Nadal de Cubelles, davant l'equip amfitrió, aconseguint un empat a cinc gols i perdent en els penals. I ens vam proclamar campions de les I 12 hores d'hoquei d'Alcanyís, disputades a finals de febrer.


Al juny, hem disputat el nostre III Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell, quedant en setena posició. Ha estat l'edició més internacional, fins ara, amb la participació de quatre equips extrangers (Coimbra, Bassano, Amadora i Alenquer-Benfica) i quatre equips de la resta de l'Estat espanyol (selecció andalusa, Las Rozas, Alcobendas i Alcañíz).

Volem agraïr als nostres patrocinadors la confiança en el nostre equip i l'ajuda que ens donen per a poder disputar la competició regular i anar a diversos torneigs portant el nom del nostre poble i el nostre club arreu. Gràcies a tots ells!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada