divendres, 3 de juliol del 2015

Resum del III Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell


Aquest any, el III Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell ha estat més internacional que mai, amb la presència de quatre equips extrangers: Amatori Hockey Bassano (Itàlia), Associaçâo Académica Amadora (Portugal), l'Sport Alenquer e Benfica (Portugal) i l'Associaçâo Académica de Coimbra (Portugal); quatre equips de fora de Catalunya: Club Patín Las Rozas (Madrid), la selecció andalusa (Andalusia), L'Alcanyís Club Patín (Aragó) i el Club Patín Alcobendas (Madrid); i quatre equips catalans: el Club Esportiu Noia, el Club Patí Sant Celoni, el Club Patí Cubelles i el Club Patí Calafell.



Per primer cop, es van haver de fer quatre grups de tres equips cadascun i disputar els partits simultàniament a la pista del pavelló Joan Ortoll i a la pista de la carpa annexa al pavelló. Els resultats de la fase de grups van anar de la següent manera:







En el grup vermell, el Noia es va imposar en els dos partits i l'Alcanyís va derrotar al conjunt portuguès del Coimbra. Això li va donar el primer lloc al Noia i el segon lloc del grup a l'Alcanyís.





En el grup blau, hi va haver un primer classificat destacat, l'Alenquer-Benfica, que va marcar fins a 16 gols i només en va encaixar 4. La seva superioritat va ser total i el Cubelles només va poder fer segon de grup, després de derrotar el Sant Celoni.




En el grup verd, la igualtat va ser màxima fins el punt de què la selecció andalusa va anar en primer lloc fins els dos darrers minuts del seu darrer partit, davant el conjunt madrileny de l'Alcobendas. Al final, l'empat va deixar en primer lloc a l'Alcaobendas que havia derrotat a l'equip amfitrió unes hores abans, en els darrers cinc minuts, després de que el Calafell empatés a quatre.




En el grup blanc, l'Amatori Hockey Bassano va patir per a aconseguir el primer lloc del grup, en empatar en els instants finals del seu partit davant l'Amadora portuguès. Els dos equips van disputar un partit seriós i que es va decidir en els darrers minuts, amb un gol salvador del Bassano.




En el primer partit dels creuaments, disputats el mateix dissabte a la tarda, el Sant Celoni s'imposava a l'Associaçâo Académica Coimbra per 2 a 4. Els portuguesos no van tenir opció davant un equip català més rodat.



L'Amadora portuguès s'imposava clarament a la selecció andalusa per 6 a 1. Els andalusos disputarien, doncs, el partit per tancar la classificació del torneig.



El Calafell perdia davant el conjunt madrileny de Las Rozas, en un partit també molt disputat i que no va saber jugar en els minuts finals. Això li donava pas a jugar el partit pel setè lloc del seu torneig.


A partir d'aquí, el Cubelles vencia a l'Alcanyís per un ajustat 4 a 3, en un partit que es va anar complicant pel conjunt cubellenc que havia començat dominant. El Bassano s'imposava clarament al conjunt madrileny de l'Alcobendas que va acusar el cansament. I, finalment, en el darrer partit de la jornada, el Noia perdia davant un conjunt portuguès, l'Alenquer-Benfica, de molta més qualitat i més equilibrat que el conjunt català.


La sensació del torneig van tornar a ser l'equip de massatgistes que atenien els jugadors dels diferents equips, durant tot el dia, després dels partits. Sense cap dubte, una de les atraccions del nostre torneig.



En acabar la jornada de dissabte, els veterans dels diferents equips van fer un sopar de germanor, fora del pavelló, al costat de la carpa annexa, per a estar més frescs. Alguns van acabar, a altes hores, celebrant la Festa Major de Calafell a la platja.




El partit per l'onzè lloc va començar una hora més tard per què els dos equips s'havien posat d'acord per a poder dormir una mica més i esmorzar bé. Com es disputava a la carpa, no hi va haver cap mena de pressa. La selecció andalusa es va imposar clarament a l'equip portuguès del Coimbra (1-8).



En el primer partit de la jornada, a la pista del Pavelló Joan Ortoll, el Sant Celoni aconseguia la novena posició, en vèncer clarament a l'Amadora de Portugal per 7 a 0. Els de Sant Celoni van portar bona part de l'equip de gala que disputa la Lliga Catalana de Veterans i es van imposar clarament a un conjunt portuguès que havia aprofitat la nit de Calafell per a anar de marxa.



El Calafell també va imposar un ritme alt en el seu partit davant l'Alcanyís i no va donar opció al conjunt aragonès en cap moment del partit. El resultat final de 9 a 2 demostra el bon joc que van exhibir els locals en el darrer partit que disputaven en aquesta edició del seu torneig.



El Cubelles tampoc va donar opció al conjunt de Las Rozas i es va imposar per un clar 1 a 6, aconseguint la cinquena plaça del torneig.



En el partit pel tercer lloc, un Noia amb moltes baixes i alguns reforços d'altres equips es va imposar a l'Alcobendas en un partit amb pocs gols. El 0 a 3 demostra que la porteria del Noia va ser molt difícil de batre en tot el torneig.



En la final, el Bassano va imposar-se a l'Alenquer-Benfica que va donar guerra fins els darrers minuts, on va perdre el partit clarament després d'arriscats canvis de porter i poder jugar amb un jugador més de pista. Els italians van aprofitar aquests minuts per a sentenciar el partit i posar el 6 a 3 definitiu que els donaria el títol de campió.


En acabar la final, els equips van reunir-se al mig de la pista per a fer l'entrega de trofeigs corresponents. Autoritats, jugadors i organitzadors del torneig van repartir els premis entre els diferents equips. Photojordimusik va fer les millors fotos del torneig. Les podeu veure aquí!

Fotos del III Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell


Per a acomiadar la tercera edició del Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell es va fer una gran paella pels jugadors i acompanyants de tots els equips. La pista es va omplir de taules i cadires pel dinar de germanor. També es va celebrar un sorteig de material esportiu entre els jugadors i aficionats. Durant el torneig es van donar tot tipus d'anècdotes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada