divendres, 10 de juliol del 2015

L'entrega de premis


Aquí podeu veure totes les imatges

El III Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell va tenir una entrega de premis d'allò més lluïda. Al final, els equips van posar-se al centre de la pista per a fer la foto de grup d'aquesta tercera edició del torneig, la més internacional de totes. Le imatges han estat cedides per Jordi Montserrat, Jordiphotomusik. Gràcies, crack!


Ramon Ferré va fer entrega d'un trofeig de record als àrbitres del torneig, López, López-Vega i Torner. En aquesta edició del torneig, la Federació Territorial de Patinatge ha obligat a pagar els arbitratges i, tot i així, els jugadors del Calafell van voler agraïr la seva presència en el torneig, un any més.


Raigoso va recollir el trofeig al millor jugador del III Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell, després d'una votació entre els capitans dels diferents equips participants. La regidora d'esports, Maite Gonzàlez, va fer entrega del premi.


"Nono" (C.E. Noia) va ser nomenat el millor porter del torneig. Va recollir el trofeig el seu company, Joan Papiol, de la mà del President de la Junta Gestora del C.P. Calafell, Rafel Solé.


Santiago López (selecció andalusa) va recollir el trofeig al jugador més veterà del torneig, amb 62 anys d'edat. Li va fer entrega el capità dels veterans del C.P. Calafell, Joan Totosaus.


L'A.A. Coimbra va ser l'equip més esportiu del torneig. Va entregar el trofeig la regidora d'esports, Maite Gonzàlez, al capità, Joaquim Santos.


El President de la Junta Gestora del C.P. Calafell, Rafel Solé, va entregar el trofeig a l'equip menys golejat, el C.E. Noia.


El trofeig a l'equip màxim golejador va tenir un empat, però es va decidir per la diferència de gols a favor i en contra, entre el Bassano i l'Alenquer-Benfica, a favor de l'equip portuguès. Va fer entrega del trofeig Eugeni Collado.



Els veterans del C.P. Calafell també van voler agraïr el suport i la dedicació de les massatgistes del centre d'estètica i spa Sònia.


El capità de l'A.A. Coimbra, Joaquim Santos, va rebre el trofeig com a 12è classificat del torneig, de la mà de Jordi Cañellas.


Santiago López, capità de la selecció andalusa, va rebre el trofeig d'onzè classificat del torneig. Li va fer entrega Javier Mudarra.


L'A.A. Amadora va rebre el trofeig com a desè classificat del torneig, de mans de Javi Luna.


El Sant Celoni, a través del seu capità, Óscar Sáez, va rebre el trofeig de novè classificat. Li va entregar Rafel Solé, President de la Junta Gestora del C.P. Calafell.


Josep Maria Hernàndez va fer entrega al Club Patín Alcañíz del trofeig com a vuitè classificat del torneig.


La regidora d'esports de l'ajuntament de Calafell, Maite Gonzàlez, va fer entrega del trofeig com a setè classificat al capità del C.P. Calafell, Joan Totosaus.


Miguel Ángel Perín va entregar el trofeig com a sisè classificat al conjunt madrileny de Las Rozas.


Frederic Sevé va fer entrega del trofeig com a cinquè classificat del torneig al capità del C.P. Cubelles, Albert "Ferritxe".


Javi Martínez "Romario" va entregar el trofeig de quart classificat del torneig al capità de l'Alcobendas.


El C.E. Noia va rebre el trofeig com a tercer classificat, de la mà del porter David Totosaus. El va recollir el seu capità, Ballart.


El conjunt portuguès de l'Alenquer-Benfica va rebre el trofeig de subcampió del torneig, de la mà del President de la Junta Gestora del C.P. Calafell, Rafel Solé.


Els jugadors portuguesos van celebrar força el subcampionat.


I el Bassano va tenir el premi del passadís d'honor que li va fer el seu rival a la final, l'Alenquer-Benfica.


L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, va entregar el trofeig de campió a l'equip italià, el Bassano.


Ramon Ferré va fer que els veterans del C.P. Calafell l'acompanyessin a l'entrega del trofeig, com a reconeixement per tot l'esforç que suposa l'organització del torneig.





L'Alenquer-Benfica (Portugal) va fer-se la foto amb el trofeig de subcampió i d'equip màxim golejador del torneig.


L'Amatori Hockey Bassano (Itàlia) va aixecar el títol de campió en la seva primera participació en el torneig. El campió de les dues edicions anteriors va ser el F.C. Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada