diumenge, 11 de gener del 2015

Resultats de la jornada 10




La ressaca de les festes de Nadal comença amb la web de la Federació desactualitzada. Sembla que els àrbitres no han posat els resultats dels partits disputats, excepte el del partit entre GEiEG i el Calafell, que va guanyar el conjunt visitant per un còmode 1 a 6. En el cas, fins i tot, del Manlleu-Sant Celoni B, l'àrbitre no va aparèixer. Per tant, no sabem si la Federació donarà per bo el resultat del partit que els dos equips van decidir disputar, malgrat no haver-hi àrbitre. Veurem què passa...

L'altre resultat conegut, a través de les xarxes socials i el blog del Barcino, és el del partit que van jugar el Valldoreix i el Barcino A, invertint l'ordre de joc, a la "bombonera" barcelonina del club de tennis. Els de Sant Cugat es van imposar per un ajustat 5 a 7. Els locals van plantar cara en un partit entre dos clàssics de la LCV.

Finalment, el Ripollet va aconseguir la seva primera victòria davant Les Franqueses, en un partit molt igualat, i el Barcino B va jugar el seu partit, amb una setmana de retard, davant el Malgrat B i va vèncer, com era d'esperar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada