divendres, 9 de gener del 2015

Victòria plàcida a Girona

G.E.i E.G. - 1
C.P. Calafell - 6

Victòria més plàcida de l'esperat dels veterans del C.P. Calafell, en el seu desplaçament a Girona. El partit es va posar molt de cara en pocs minuts del primer temps i el Calafell va aprofitar per a donar minuts de joc als jugadors de la banqueta que, poc a poc, van agafant el ritme. D'aquesta manera, es podrà disposar d'una plantilla més conjuntada i en forma pels propers enfrontaments decisius. Tot i que el marcador no va ser molt ampli, els calafellencs van tenir el partit controlat en tot moment. Però, el conjunt local va disposar de nombroses ocasions per a marcar i no va tenir l'encert de l'equip visitant de cara a porteria.

El cinc inicial del Calafell era el format per Josep Maria Hernàndez, Ramon Ferré, Miguel Ángel Perín, Javi Luna i Epi. Estaven a la banqueta Cañi, Eugeni, Javi Mudarra i Joan Tutusaus. El fred de Girona no va aconseguir congelar les idees dels calafellencs i tampoc es va acusar l'aturada nadalenca.

No obstant, l'inici del partit va ser una mica fred i amb molta precaució defensiva per part dels dos equips. El conjunt local es tancava bé en zona i, fins i tot, aconseguia que xiulessin tres passius al Calafell.

En el minut 7 de la primera part, Javi Luna surt per darrera la porteria i aixeca la bola davant el porter, picant-la a terra, aconseguint el primer gol de la nit. El gol va ser força protestat per l'equip local, ja que la bola no sabem si va entrar. En qualsevol cas, l'àrbitre el va donar per bo.

En la següent jugada, Javi Luna assisteix a Perín que remata de primeres a porteria i aconsegueix el segon gol de la nit. El tercer va arribar en un contracop molt ben portat per Epi. El 0-3 donava tranquil·litat al joc dels calafellencs.

S'iniciava la roda de canvis i entraven els homes de refresc. Els desajustos defensius i els contracops perillosos del conjunt local podien posar el marcador més ajustat. Però, el conjunt gironí no tenia sort de cara a porteria, amb dos xuts al pal, dos penals errats i les magnífiques aturades del porter visitant, Josep Maria Hernàndez.

Quan més apretava el G.E.i E.G. en atac, va arribar el 0-4, marcat pel Joan Tutusaus, després d'algunes oportunitats clares que no es van materialitzar. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

En el segon temps, la tònica va continuar igual. Sense passar moments d'angoixa, els calafellencs controlaven el partit, sense crear masses ocasions de perill. En el minut 12 del segon temps, Javi Luna desvia un xut d'Epi de mitja pista, just davant el porter, per a marcar el 0-5.

Tres minuts més tard, Epi remata des de la banda una passada de Ramon Ferré, creuant la bola rasa i marcant el 0-6. Els gironins tenien ocasions però eren un xic innocents en les rematades a porta.

En el minut 18, l'àrbitre va xiular un nou penal a favor pels locals. El jugador no va xutar i es va avançar la bola. Per tant, va quedar anul·lat el llençament. No obstant, l'àrbitre va ajudar el conjunt local en algunes decisions en els darrers minuts, per a que marquessin el gol de l'honor.

Finalment, el van aconseguir, de falta directa, a manca de tres minuts. El jugador gironí va avançar-se la bola i la va picar rasa per sota les cames del porter visitant, que volia acabar amb la porteria a zero el partit.

L'1-6 ja no es va moure en els darrers minuts. No obstant, cal dir que el G.E.i E.G. va tenir ocasions per a marcar algun gol més. El porter visitant va tenir la seva nit i va ser protagonista d'aturades brillants, una d'elles ja batut, estirant-se al terra i aturant una bola rasa amb el casc.

En els darrers vint segons, Javi Mudarra va disposar d'un llençament de penal per a fer el seu golet, però el xut va anar al pal. Amb el marcador d'1-6 finalitzava el partit. Tres punts importants pel Calafell per a seguir líders de la categoria i continuar amb la imbatibilitat.