dissabte, 31 de gener del 2015

Resultats de la jornada 13

S'acaba la primera volta, amb alguns partits ajornats per disputar, però amb una jornada sense sorpreses. Les Franqueses guanyaven de manera ajustada a la pista difícil del Barcino A, amb molts gols i on les defenses van brillar per la seva absència. El Manlleu guanyava còmodament el Valldoreix, en un partit on els de Sant Cugat van sortir a la pista amb les idees congelades i no els va sortir res.

El Calafell es va imposar al Malgrat B que va plantar cara durant bona part de l'enfrontament, però va acusar el desgast del partit i l'escassa banqueta. La Garriga va imposar-se a Premià, en un partit dels locals per a oblidar. El Barcino B va aconseguir els tres punts a la pista de l'Esplugues, amb un còmode 4 a 7.

A manca de saber el resultat entre el C.P. Sant Celoni B i el G.E.i E.G., la classificació queda encapçalada pel C.P. Calafell, líder imbatut, amb onze victòries i un partit ajornat. El conjunt verd-i-blanc. a més, també és l'equip més golejador de la categoria, amb vuitanta-quatre gols a favor. En segon lloc, el C.T. Barcino B, amb un partit més disputat, continua sent el conjunt menys golejat de la LCV B, amb vint-i-set gols encaixats. El segueix el Manlleu, també amb dues derrotes, però amb el gol average en contra, de moment.

Ja a certa distància, en quart lloc trobem l'U.E. La Garriga, amb vint punts, que sobrepassa el G.E.i E.G., amb la victòria aconseguida en aquesta jornada. El Valldoreix segueix sent l'equip amb més partits ajornats, juntament amb el Ripollet B i el Sant Celoni B, però en una còmode sisena posició. Les Franqueses supera el Barcino A i es col·loca en setena posició.