dijous, 17 de juliol del 2014

L'entrega de premis


L'entrega de premis del II Torneig Internacional Ciutat de Calafell va ser una autèntica demostració del bon ambient que es respira al nostre torneig. Tots els equips i els àrbitres van rebre un trofeig commemoratiu de la seva participació en aquesta edició del torneig, una magnífica peça de marbre feta per Eugeni Collado i Marbres Costa. A més, es van sortejar diversos obsequis cedits per Barovari Esports i el Restaurant La Barca.


Tots els equips van formar al centre de la pista per a rebre els trofeigs per la seva participació al II Torneig Internacional Ciutat de Calafell. El públic va aplaudir els jugadors que hi han participat i els àrbitres que han xiulat els partits i han fet possible que la segona edició fos un èxit.


L'Associaçâo Académica de Coimbra (Portugal) va rebre el trofeig corresponent al vuitè lloc, de mans de la regidora d'esports, Maite Gonzàlez.


Els portuguesos van passar un cap de setmana inoblidable i van ser molt ben rebuts a Calafell.


El capità del Sant Celoni, Esteve, va rebre el trofeig de setè classificat del torneig.


Alguns dels jugadors del Sant Celoni van fer nit a Calafell i van poder gaudir d'un cap de setmana molt complert.


També, el combinat tarragoní, a través del seu capità, Raül Ort, va rebre el trofeig de sisè classificat.


Els jugadors del combinat van destacar l'organització del torneig i van assaborir un cap de setmana en un ambient d'hoquei en estat pur.


El Cubelles va sortir al complert a rebre el trofeig de cinquè classificat.


Juanjo Ferrer, en representació del C.P. Vilanova va rebre el trofeig de quart classificat, de mans de l'alcalde de Calafell.


Els jugadors de la base del Vilanova, que van disputar uns partits d'exhibició abans del partit pel tercer lloc, van voler fotografiar-se amb els veterans del seu club.


El C.P. Calafell va rebre el trofeig de tercer classificat del seu torneig, havent perdut un sol partit davant el campió.


Un altre calafellenc, Joan Papiol, rebia el trofeig de segon classificat pel conjunt del C.E. Noia Freixenet.


Els jugadors del Noia van voler immortalitzar l'ocasió amb els seus familiars que els acompanyaven al pavelló.


El Noia va celebrar molt el segon lloc al torneig de Calafell i el seu bon paper en la final davant el Barça.


Pepe Busquets també es va voler fotografiar amb els jugadors del Noia.


I, un any més, Gaby Cairo, el capità blaugrana va aixecar el trofeig de campió del Torneig Internacional Ciutat de Calafell.


Els veterans del Cubelles van segrestar Gaby Cairo per a fer-se una foto amb el crack blaugrana.


Però, el Barça va fer-se la foto oficial de campió del II Torneig Internacional Ciutat de Calafell, amb els jugadors que havien disputat la final.


Al final de l'entrega de premis, la foto de grup amb tots els equips participants.




Un any més, tots els jugadors van rebre un obsequi de Calafell per la seva visita a la nostra població. Esperem que la tercera edició sigui encara millor, si pot ser!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada