divendres, 18 de juliol del 2014

La millor manera de culminar el torneig



El II Torneig Internacional Ciutat de Calafell no podia acabar d'una altra manera que amb una paella entre tots els jugadors, tècnics, aficionats i familiars dels diferents equips participants, un excel·lent colofò a un cap de setmana d'hoquei veterà d'alt nivell, amb alguns dels millors jugadors del món!


Aquest era l'aspecte que presentava la carpa annexa al pavelló Joan Ortoll, després del torneig i mentre es celebrava el dinar de comiat del torneig d'enguany. Més de dues-centes persones van poder gaudir de la magnífica paella que es va servir.


I és que el Manel és un crack! Estem parlant d'un autèntic veterà d'alt nivell que cuina com ningú. La seva especialitat és aquesta i ho fa d'una manera brillant, sent una garantia d'èxit!


Aquí en teniu el resultat!


La imatge de les taules plenes contrastava amb la que havíem posat en el resum de les millors imatges del torneig, on es veia l'aspecte de les taules el dumenge pel matí, encara buides.


Els tíckets es van exhaurir, una mostra més que el nostre torneig és molt més que una trobada d'hoquei. El Torneig Internacional Ciutat de Calafell s'ha convertit en un referent dels torneigs d'hoquei gràcies a totes aquelles coses que ofereix de més (massatgistes, SPA, sopars, paelles, monòlegs,...), però sobretot pel bon ambient i l'harmonia que es respira entre els equips participants.


Aquest any, hem d'agraïr la presència dels jugadors i amics de l'Associaçâo Académica de Coimbra. Ells ens han tornat la visita que els vam fer, fa un any, per a celebrar el 75è aniversari de la seva secció d'hoquei, a Portugal. Esperem que s'ho hagin passat d'allò més bé i s'enduguin un excel·lent record de Calafell.


Els veterans del C.P. Calafell (tant els que juguen com els que no) fan possible aquest torneig, del primer a l'últim col·laborant en tots els detalls. Fins i tot, a l'hora de posar la paella a la taula per a poder-la servir.


Tot i que alguns hi van posar la grapa...


El crack de la paella servint la primera ració! I el Josep Maria mirant per a aprendre'n...


Tot ben posadet i amb un aspecte immillorable!



A l'hora de dinar, tothom al seu lloc i amb el cap mirant el plat!











El Toni (C.P. Cubelles) i el Ramon són la mostra de l'excel·lent ambient d'amistat que es respira al torneig.


I el Pepe Busquets sempre gaudeix de l'hoquei, allà on va, i del menjar. Té bon paladar per a tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada