dimecres, 2 de juliol del 2014

"Tino" Martínez, repeteix M.V.P.


Novament, el porter del F.C. Barcelona, Jordi "Tino" Martínez, ha estat escollit pels seguidors del nostre blog, a través del Facebook, com a M.V.P. (Jugador més valuós) de la Lliga Catalana de Veterans (LCV). El porter blaugrana ha dut el seu equip a aconseguir el campionat d'enguany, després d'una temporada on només han estat derrotats en dues ocasions.


El porter del Barça s'ha endut el títol d'M.V.P. en aconseguir el 41'5% dels vots, per davant de Christian Cassola (C.P. Malgrat) que ha aconseguit el 28'3% dels vots. Miguel Plaza (F.C. Barcelona), Guillem Cabestany (C.E. Noia Freixenet) i Juan Carlos Raigoso (mollet H.C.) han estat els altres jugadors que han format el 5 ideal de la temporada 2013/14 a la LCV.


Com vam fer la temporada passada, en "Tino" té el nostre reconeixement amb aquest vídeo que li tornem a dedicar, un any més. També el podreu veure en acció en el nostre II Torneig Internacional Ciutat de Calafell, on defensarà la porteria blaugrana. La temporada passada també va dur el Barça a ser campió del nostre torneig. Aquest any, hi haurà rivals de gran nivell que els ho posaran difícil. Felicitats, crack!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada