dissabte, 19 de juliol del 2014

Resum del II Torneig Internacional Ciutat de Calafell



El F.C. Barcelona es va proclamar campió del II Torneig Internacional Ciutat de Calafell d'hoquei veterà, revalidant el títol aconseguit l'any passat. Els blaugranes van quedar en primer lloc del grup vermell, aconseguint el pas a la final que disputaria davant el C.E. Noia Freixenet, primer classificat del grup verd. El Barça havia aconseguit derrotar clarament el conjunt local del C.P. Calafell que, fent segon de grup, va disputar el partit pel tercer lloc davant el C.P. Vilanova, amb victòria local per 0-1.

Els altres equips que hi van participar van ser, per ordre de classificació, el C.P. Cubelles, el Combinat tarragoní, el C.P. Sant Celoni i l'A.A. de Coimbra (Portugal)Aquí teniu els resultats de la primera jornada del torneig i aquí els resultats de la segona jornada.

En aquesta edició del torneig de Calafell, hi van haver moltes anècdotes i imatges curioses. Les massatgistes van triomfar entre els jugadors dels diferents equips, però els jugadors també van gaudir de l'SPA del Vilarencaqua, dels banys a les platges de Calafell, d'un sopar al Mescha, una paella a la carpa annexa del Pavelló Joan Ortoll i, fins i tot, d'un espectacle de Leo Harlem. Sense cap dubte, un cap de setmana intens d'hoquei que permetia gaudir del millor de Calafell.

Si voleu veure els partits sencers de la jornada del diumenge, podeu gaudir dels vídeos en aquests enllaços:


El torneig es va tancar amb l'entrega de premis als diferents equips i col·legiats que hi van participar. També es va culminar amb una paella de germanor entre els diversos jugadors i aficionats de tots els equips participants. En definitiva, un èxit d'organització i de participació. Segur que en la propera edició del torneig, els veterans del C.P. Calafell es tornaran a superar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada