diumenge, 6 de juliol del 2014

El Barça revalida el títol de campió del torneig


El F.C. Barcelona guanya a la final el C.E. Noia Freixenet (7-4) i es proclama campió del II Torneig Internacional Ciutat de Calafell, per segon any consecutiu. El Noia ha plantat cara i ha estat un digne finalista. El tercer classificat ha estat l'equip local del Calafell que s'ha imposat en el partit pel tercer lloc al Vilanova (0-1). El Cubelles ha fet cinquè, en derrotar el combinat tarragoní (4-9) i el Sant Celoni setè en vèncer el conjunt portuguès del A.A. Coimbra (3-1).


En la final, el Barça ha presentat un equip amb algunes incorporacions que no havin jugat en la jornada del dissabte, com la de David Càceres.


Un cop més, el II Torneig Internacional Ciutat de Calafell ha estat tot un èxit de participació i organització. Tots els equips han gaudit de dos dies d'hoquei intensos i d'algunes coses més que anirem detallant durant aquestes dues properes setmanes en aquest blog.


Per a fer un petit tast, el torneig ha acabat amb tots els equips assaborint una magnífica paella...

5 comentaris:

  1. Espectacular Torneig. Espectacular Dinar. Espectacular Família
    Felicitats Veterans !!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Ernest! Companys com vosaltres feu gran el nostre torneig. A disfrutar de la Lliga A!

      Elimina
  2. Per molts anys VeteCalafell, un 10 a l'organització, a l'ambient i agrair-vos de part de tots els companys del Noia la invitació al Torneig.
    La temporada vinent us trovarem a faltar a la lliga A.
    I sobretot a tu Ramon, per la teva dedicació, esforç, constància, fas possible el millor blog de veterans

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Joan! Nosaltres també trobarem a faltar els sopars amb vosaltres... el blog el feu gran tots vosaltres que el seguiu!

      Elimina
  3. Una abraçada a tots els integrants dels VeteCalafell. Cada cop que torno a casa hem feu sentir afortunat de tenir-vos com amics

    ResponElimina