divendres, 18 d’octubre del 2013

La plantilla 2013/14


La plantilla dels veterans del Club Patí Calafell per a la propera temporada 2013/14 és la mateixa que la de la temporada passada. Només hem d'apuntar la baixa definitiva de Josep Rion i la baixa provisional de l'Eugeni Collado que esperem es pugui incorporar a l'equip durant la temporada i sigui el nostre fitxatge d'hivern. Per tant, es tracta d'un grup compacte i cohesionat que ja té molta compenetració i els jugadors es coneixen força.


Aquesta suposa la tercera temporada a la lliga de veterans. En la primera, tot i ser nous a la categoria i inexperts es va aconseguir un meritori tercer lloc que donava l'opció a pujar de categoria. En la segona, a la lliga A, es va notar molt la inexperiència i la diferència de nivell entre les dues lligues de veterans. Per això es va quedar en darrer lloc, després d'arrossegar una dinàmica negativa de derrotes, durant tot l'any. No obstant, l'equip va créixer en conjunt i va adquirir experiència i bagatge de cara a aquesta tercera edició.

La plantilla, doncs, està formada per:

1.- David Tutusaus "Tutus II". Porter. La temporada passada va tenir una molt bona actuació a la Lliga A, els partits importants el motiven especialment. La primera temporada va estrenar equipació! L'any passat va ser la samarreta... què serà aquest any? El "Tutus" o el "primo", com li diu el "Capi", ens assegurarà, novament, bones actuacions en els partits clau.

10.- Josep Maria Hernàndez. Porter. Amb una actuació regular en el passat campionat, va destacar en alguns partits puntuals on va salvar l'equip d'una golejada més gran. Acostumat a desviar les boles amb el casc, podem dir que té el cap molt ben posat! El rei de la festa és un espectacle sota els pals...







6.- Joan Tutusaus "Tutus I". Davanter i capità. Lluitador i amb un físic envejable és el què corre més a la pista, tot i ser l' "avi" de l'equip. Aquesta temporada ha promès fer més gols que en l'anterior, veurem si ho compleix! No cal dir que és un dels nostres baluarts a la taula, explicant acudits. Ell és l'ànima i l'esperit dels veterans del C.P. Calafell.







2.- Eugeni Collado "Chicu". Defensa. Recuperant-se de l'operació que va patir durant la temporada anterior, serà un bon reforç per a l'equip i el millor fitxatge d'hivern. Tothom està esperant el seu retorn per a celebrar-ho com cal! Sense presses ni pressions, recuperar l'Eugeni ens farà encara més forts. Ànims "Chicu"!







13.- José Antonio Espinosa "Epi". Davanter. És la pólvora de l'equip! El seu joc elèctric i un xic esbojarrat contagia els demés companys. Amb un pèl de precisió i major fortuna amb els pals, hagués estat el màxim golejador de l'equip. Esperem que aquest any la sort l'acompanyi i pugui aportar més gols al conjunt. Juntament amb el "Capi", és el líder de l'animació en els post-partits.







5.- Javi Luna. Mig. Màxim golejador de l'equip, les dues temporades anteriors. Té un canell prodigiós i una punteria privilegiada per arrossegar les boles als escaires de la porteria rival. Dins la pista, és un referent per als companys. Fora d'ella, un expert en viatges, menjars,... Un any més, comptem amb ell per a posar imaginació i creativitat en atac.











7.- Jordi Cañellas "Canyi". Defensa. És la fera indomable, aporta coratge i lluita a l'equip. En moltes pistes encara tenen penjat el cartell de Wanted. Però, la veritat és que ha canviat molt i, ara, disfruta com mai de l'hoquei! Això si, fent pressupostos és un crack!







18.- Miguel Ángel Perín. Mig. El baby de l'equip ha d'aconseguir entendre que els partits tenen diferents fases i què cal fer en cadascuna d'elles. Ha anat assolint templança i aprenent a jugar fàcil. Però, de tant en tant, es dispara l'automàtic i no hi ha qui l'aturi. Fort xut i fons físic són les seves millors qualitats. També aporta "enginy" a l'equip!





3.- Frederic Sevé. Defensa. Complert en físic i tècnica. Només li falta xutar a porta i ser més decidit. Si aquesta temporada ho aconsegueix, s'inflarà de gols. L'arrossegada és una de les millors armes que té, a més del seu "cacau". Contundent en defensa i segur en atac, és un dels nostres puntals per aguantar els resultats. A partir de les dotze, fa cara de son!





4.- Ramon Ferré. Mig. La temporada passada no va ser la millor, pot fer més per l'equip. Sacrificat en atac, intenta no deixar mai l'esquena de l'equip descoberta. Aquest any intentarà aportar alguns gols més a l'equip, jugant un xic més avançat. Però, especialment, la seva millor qualitat... les assistències de gol i l'habilitat en el teclat!

1 comentari:

  1. Hola Ramón, bona tarda.

    Potser et sorpendrá el meu correu, pero feia temps que volia posar-te unes linies , fins i tot despres del torneig de l´estiu,per fer-te arribar el meu agraiment i valorar tot el que feu dins del gruip de gent que juguem o seguim de prop, com es el meu cas, la Lliga de Veterans.

    He estat quasi dues setmanes a la Xina, per motius de feina, i fins ara no he tingut una estona per enviarte aquest missatge.

    Primer, felicitar-vos per que conserveu el lloc en el grup 1er. Penso que els vostres resultats , analitzats globalment, es merexien continuar. I per altre banda , a nivell personal, sou uns tios collonuts. Tota la nostra colla ha tingut una alegria al sapiguer que aquest any tornarem a competir contra vosaltres.

    Moltes vegades, i veient com us comporteu i seguint el block, em feu sentir enveja sana dons sempre esteu de festa, tot ho feu positiu, colaboreu tots a una i us paseu bé. I sou l´equip mes simpátic i amb mes aceptació de tots els que competim. Penso que interpreteu perfectament l´esperit de la Lliga de veterans, que vaig jugar mes de 20 anys, i que no hi habia la pressió ni la competivitat d´ara, pero que també ens ho pasavem bé.

    I respecte al Torneig, ja passat temps, també donar-vos les gracies a tots per l´organització, i bona atenció que teniu amb tots els equips que us visitem. I valorar la tasca que feu de formació amb nanos petits que es el futur, encara que malauradament qui destaqui ja sabem on anirá, pero la satisfacció també conta.

    Em va sapiguer greu no estar el dia que vareu venir per saludar-vos i sopar amb vosaltres. Molts recordars al Epi, al Javi , Tutusaus, i en fi , a tots, i a tu, naturalment.

    Res mes.

    Espero veurens aviat.
    Una encaixada

    ResponElimina