dilluns, 19 de març del 2012

TORCLUM està de moda!



Un dels nostres patrocinadors, l'Oli d'Oliva TORCLUM, està de moda. El primer pas va ser actualitzar la seva imatge i la seva webb. Després, una entrevista a Televisió El Vendrell. Després els articles a la premsa en el Diari de Tarragona i el Diari del Baix Penedès. En l'homenatge que vam fer als nostres patrocinadors no va poder assistir, ja que estava de viatge a Dubai. Avui, però, rebrà el reconeixement dels veterans, l'equip que ha compartit aquest dolç moment de la marca TORCLUM amb tots vosaltres. També ens sentim part del seu èxit i n'estem orgullosos!


A més, TORCLUM també ha estat entrevistat per la SEXTA. El Jordi s'està fent famós i la seva marca, el seu producte, només té un secret per aconseguir-ho: la qualitat! Us volem mostrar unes imatges espectaculars de TORCLUM  als Emirats Àrabs, a Dubai, i també de l'entrevista per la Sexta.
Aquí teniu el link de l'entrevista de l'oli d'oliva Torclum a La Sexta. Minut 37:30h.  http://www.lasextanoticias.com/videos/ver/ultimo_informativo_emitido__atentado_en_damasco/570443






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada