dijous, 8 de març del 2012

La "moviola" del partit

En aquest video podem veure els primers minuts de tempteig entre els dos equips del Cassanenc i el Vallès Calafell CP. Les jugades d'atac i el perill anava d'una porteria a l'altra, sense efectivitat.

El joc era de domini total del Vallès Calafell, en un atac permanent, però amb molts contracops perillosos del Cassanenc. Continuava la manca d'efectivitat de cara a porta. El Vallès Calafell CP no podia entrar dins el quadre de l'equip local, fins que Eugeni Collado, de fort tret, va fer el 0-1.

Un penal executat de forma brillant per Benet Presas, tot i l'aturada inicial del nostre porter, el Tutus, posava l'empat a un gol en el marcador. El Cassanenc, en un contracop ben portat i emportant-se el davanter la bola amb el patí s'avançava en el marcador amb un 2-1. La primera part, però, va acabar en 2-4 a favor del Vallès Calafell. La pista relliscava un pèl i les caigudes eren constants.

La segona va començar amb la mateixa tònica. El marcador de 3-7 semblava donar comoditat als visitants, però el Cassanenc no tirava la tovallola. Les imprecisions i la precipitació dels jugadors calafellencs va permetre el 4-7 pel Cassanenc i obligava a demanar un temps mort. Al final, tranquilitat dels visitants que van poder ampliar l'avantatge i sentenciar el partit amb el 4-10 final.