diumenge, 11 de març del 2012

Divuitena jornada de la lliga B de veterans



La divuitena jornada de lliga comença molt fort, amb dos partits trepidants entre els equips punters de la categoria. El Barcino rep el Vilanova A, en un partit que deixarà a uns dels dos equips amb menys opcions d'ascens. Sense cap dubte, un partit interessant entre els dos equips que més guerra donen als rivals en la seva pista. L'altre partit interessant és l Vallès Calafell CP-CH Valldoreix. Els de Sant Cugat visiten la nostra pista, jugant-nos tres punts molt importants tal i com està el campionat. Segur que el duel respondrà a les espectatives i estarem a l'alçada de l'ocasió.

Dimecres, es disputa el partit entre el Sarrià i La Salle Bonanova, dos equips veïns que tenen molts encontres ajornats i que esperem que no s'aplaci! El dijous, el Cubelles visita la sempre difícil pista del G.E.i E.G., que va donar la sopresa en la passada jornada, empatant davant del Vilanova B.

I, per tancar la jornada, el divendres es disputen tres partits més. Excepte el partit entre l'Esplugues i La Garriga, els altres dos tenen clars favorits, el Montbui i el Vilanova B no han de tenir problemes per superar els seus adversaris en aquesta jornada i aconseguir els tres punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada