dimarts, 6 de març del 2012

Petos nous i un fitxatge de luxe!


Avui hem tingut dues novetats importants. Tal i com va avançar a Calafell Ràdio el passat dilluns, un dels nostres patrocinadors, el Josep Portillo, s'ha calçat els patins nous i flamants. Ha estat la bona notícia de l'entrenament d'avui, el desè de la temporada. A més, ens ha portat uns petos nous, de colors taronja i blau.


Aquí veieu el Cachi, amb el peto blau, que ha practicat les jugades que ha après a la Copa del Rei de Vilanova, aquest cap de setmana. Ets un crack!


El Tutus, que segueix perdent la timidesa que el caracteritza, ha estat una altra de les figures de l'entrenament.


El McGregor, de taronja, no té comptes a l'ING direct, però treu rendiment de qualsevol petita cosa que li passi pel davant.


El Ramon, de blau, no s'ha passat al PP! Segueix tenint el cor i el cap ben vermell...


Dos cracks de l'històric Cunit d'hoquei s'han trobat damunt la pista, el Josep i el Tutus, cara a cara, han reviscut aquells partits que jugaven a Cunit i a la base del Calafell.


A l'entrenament hi han hagut bons gols. El Tutus ha parat, però li han fet forces gols. Esperem que dimecres ens aguanti a Cassà de la Selva!


En Luna ha baixat rodonet de Viella, passant pel San Bernardo. Sort que el Ramon ha fet spinning i l'ha ajudat força en defensa.


El Tutus amb les defenses noves, sembla un porter d'OK lliga!


Però el millor de l'entrenament és la gran quantitat de pilotes que hem posat... damunt de la taula! El Ramon ha deixat sentat al terra al McGregor en una jugada de lluita.


L'equip blau, que no és el de l'Ajuntament de fa uns anys, ha estat ben recolçat per un gran porter, la fusta!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada