dissabte, 24 de març del 2012

La "moviola" d'un partit memorable

Els primers minuts del partit van ser de tempteig dels dos equips. Alguns desajustos en defensa van provocar alguna ocasió de perill del Vilanova, però el porter del Vallès Calafell CP va estar molt bé. Els calafellencs van ajustar millor la defensa i, en atac, una bona combinació va permetre aconseguir el 0-1.

És extrany veure defensar en zona el Vallès Calafell CP i sortir al contracop, però sabíem que la clau per guanyar ahir era fer això! Així ho vam fer i aquí en teniu la prova. Un contracop perillós i una jugada d'atac que acaben en dos tirs al pal. El Vilanova no sabia com trencar la zona de l'equip visitant i no creava ocasions de perill.

Un xut de mitja pista de Ramon Ferré, desviat pel Javi Luna, fa entrar la pilota per l'escaire del Vilanova. Era el 1-3 i donava un respir als visitants. S'estava veient un bon partit i un Calafell molt ben posicionat en el partit i a la pista.

Per una expulsió per targeta blava, el Vallès Calafell CP es queda amb tres homes damunt la pista. El Vilanova no sap com atacar-la i no aconsegueix escurçar distàncies. El Calafell recupera el quart home i aquí no ha passat res, el Vilanova desaprofita la superioritat numèrica de la primera part.

Al descans, instruccions i més concentració. Calia saber aguantar el resultat de 2-3 a favor en un partit que es preveia molt igualat.

El CP Vilanova A s'obria més i el Vallès Calafell CP disposava d'algunes clares ocasions de gol, fruit de bones combinacions en atac. A diferència d'altres partits, la seriositat defensiva va fer que els contracops rivals fossin escassos i ben resolts pel nostre porter, el Tutus. El CP Vilanova A no esperava la defensa del Calafell i no sabia com entrar en l'àrea visitant.

Amb el 3-4, s'estava veient un partit molt seriós en defensa i disposant d'algun contracop en atac. Quedaven 10 minuts i tot podia passar. Era molt probable que els dos equips arribessin a les deu faltes i s'ho juguessin tot a la falta directa respectiva.

En aquest video veiem, com a manca de tres minuts pel final, va produir-se la jugada que va marcar els últims minuts. El Canyi es pica amb un jugador del Vilanova i aquest simula una agressió llençant-se a terra. L'àrbitre pica i expulsa el jugador del Calafell amb vermella directa. El Cachi, a la banqueta, protesta i també és expulsat per l'àrbitre. El Vallès Calafell CP es queda amb dos jugadors de pista a manca de tres minuts i amb un 3-5 en el marcador. Un final èpic i una defensa numantina dels jugadors en pista va permetre aguantar el resultat i emportar-se els tres punts.

Després del partit, sense que serveixi de precedent, vam entrar al vestidor i vam comprovar la indignació per les expulsions i per la simulació del jugador del Vilanova, les cares d'alegria pel resultat obtingut i la felicitació de l'entrenador. Les dutxes les deixem per un altre dia! Sé que hi ha moltes fans que esperen aquest moment, però no hi ha manera...