Quatre cabrons enTonats

H.P. Tona - 3

C.P. Calafell - 7

El Calafell ha tret petroli de la seva visita a Tona. Els jugadors que s'han desplaçat, definits per un jugador local com "quatre cabrons que ens han repassat" (en bon to), han sumat els tres punts, en la pista més complicada del grup.

El Calafell ha jugat amb els mateixos quatre jugadors de pista, durant tot el partit. Jose, a la banqueta, no ha pogut debutar en lliga, ja que el partit ha estat molt disputat i igualat. Yenifer ha lluīt amb les seves indicacions, estrenant-se com a entrenadora i delegada. Un immens Palau, sota els pals, s'ha erigit com l'MVP del partit. La resta, els "quatre cabrons", s'han tancat a pany i forrellat en un quadre dins l'àrea, aguantant les embestides del Tona i els xuts llunyans, penjadetes a l'àrea, intents de penetració a l'àrea,... com els Espartans a la peli 300. Aú, aú, aú,...

El partit ha començat amb un gol del Tona, als dos minuts. Després, uns deu minuts de respecte i joc de tu a tu, entre els dos equips. Fins que Romario ha fet el gol de l'empat, amb un golàs a l'escaire. Prieto ha fet el segon, justet al pal, i el tercer, amb una excel.lent triangulació de tiralínies, entre Ferré, Martínez i Prieto que rematava a porta buida. Esplugas feia l'1-4, transformant un penal, de manera inapel.lable, a mitja alçada. Amb aquest marcador s'arribava al descans. Gran primera part del Calafell, on el Tona no s'ha sentit a gust en cap moment.

La segona meitat ha arrencat amb un xut inapel.lable, novament, (avui 2) de Xavi Esplugas. Un gran gol que posava l'1 a 5 en el marcador. El Tona escurçava la diferència, novament. Però, el Calafell hi tornava, amb un gol en contracop entre Prieto i Romario, culminat pel darrer, en el segon pal. Els dos equips han disposat de superioritat numèrica i no l'han aprofitat, per dues blaves en diferents accions. El Tona ha fet el 3-6, a manca de quatre minuts pel final. Però, novament, de contracop, assistència de Prieto i empalmada a mitja alçada de Romario, per a fer el setè de la nit i el seu hat trick personal.

Gran victòria, a la pista del rival més fort en aquesta fase i bon cop de moral pel Calafell. Palau, immens aturant un penal i una directa. Romario, hat trick. Prieto, pulmó incisiu. Esplugas, inapel.lable després de menjar-se uns quants croīssants. Ramon, un mur en defensa. Jose, company. Yenifer, la millor!