dimarts, 7 de març del 2023

La ressaca de la Copa

C.P. Calafell - 5

U.E. La Garriga - 8

El Calafell ha patit la ressaca de la Copa del Rei que s'ha celebrat, aquest cap de setmana, al Pavelló Joan Ortoll. La Garriga s'ha endut els tres punts, en un partit on ha estat molt superior.

El Calafell ha arrencat el partit amb dos grans gols de Romario i Esplugas, en els primers cinc minuts. Semblava que els locals tindrien un partit plàcid i sense complicacions. El primer gol, magnífic contracop culminat per Javi Martínez, fent passar la bola per sota del porter visitant. El segon arribava amb un contracop de Xavi Esplugas, acabat en un fort xut a l'escaire. Inapel.lable!

Però, les llums s'han fos i La Garriga ha remuntat el resultat i ha marcat cinc gols consecutius, en una primera part nefasta dels locals. Sense intensitat, sense idees, sense defensa,... un Calafell desaparescut.

El segon temps arrencava amb gol de penal de Romario. El porter ha aturat el xut inicial, però el crack local ha aprofitat el refús col.locant la bola a l'escaire, amb habilitat. El quart arribava de la mà del "Capi", amb remat afegit de Romario, que l'àrbitre no ha vist i no ha donat. Ha xiulat falta per l'impacte de la bola en un jugador visitant que ha quedat estès dins l'àrea, prèviament. Els calafellencs han protestat molt la decisió arbitral que ha penalitzat en excés els jugadors locals en aquesta jugada. Hauria estat un gol clau en la possible remuntada local.

No obstant, La Garriga ha aprofitat per a fer el 3 a 7 que, pràcticament, sentenciava el partit. El Calafell ha posat intensitat en defensa, pressionant més als visitants. Perín ha rebut un cop d'estic al front i ha hagut de ser substituīt, amb un bon nyanyo. El Calafell ha fet el 4-7. Però, La Garriga sentenciava en un contracop, fent el 4-8, a manca de dos minuts. El Calafell ha transformat una falta directa, mitjançant Javi Luna, a manca de mig minut pel final.

La Garriga ha estat superior, fent córrer la bola i amb dos jugadors joves que posaven molt de fons físic i rapidesa. Res a dir! El tercer temps, com sempre, l'ha guanyat el Calafell. No obstant, ja estem esperant la graellada de carn, a la tornada.