dilluns, 20 de febrer del 2023

Remuntada i 3 punts importants

C.P. Calafell - 8

H.C. Sentmenat - 7

Comença la segona fase de grups, davant un desconegut Sentmenat. Els dos equips han arrencat el partit amb respecte, ja que mai s'havien enfrontat abans i hi havia nivell en pista. El Calafell s'ha endut els punts en un partit trepidant.

El Sentmenat s'ha avançat amb un gol de penal, 0-1, al minut 12. El Calafell s'ha descol.locat una mica, al rebre el segon gol. I, poc després, els visitants feien el tercer. Però, en el minut 19, els verd-i-blancs han marcat l'1-3, mitjançant Xavi Solé. En el minut 20, feien el 2-3, mitjançant Prieto. Un minut més tard, el mateix Prieto empalmava una passada de Perín a mitja alçada, en el segon pal, fent el gol de l'empat. I, en el minut 22, Perín marcava el 4-3 de falta directa, arrossegant la bola a l'escaire. El Calafell havia remuntat. Però, un minut més tard, en el 23, el Sentmenat empatava a 4. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

En el minut 2 del segon temps, Xavi Esplugas desfeia la igualtat en el marcador, amb un bon xut des de fora de l'àrea. Prieto feia el 6-4, en el minut 30, aprofitant una assistència de Romario que l'havia deixat sol. Però, el Sentmenat feia el 6-5, mig minut més tard, aprofitant que l'àrbitre no xiulava una protestada falta al Calafell. Un minut més tard, Romario marcava el 7-5, arrossegant la bola per sota les cames del porter que no havia vist la bola.

Al minut 34, expulsió d'un jugador del Sentmenat per blava i superioritat del Calafell que ha aprofitat Romario per a marcar el 8-5. Al minut 37, penal pels visitants, aturat per Genís. Gran actuació del porter local. Un minut més tard, el Sentmenat culminava un contracop i feia el 8-6. Perín ha estat expulsat amb blava i el Sentmenat posava el 8-7 de falta directa, a vuit minuts pel final.

Final vibrant, amb falta directa pel Calafell, per vermella directa, a manca de 3 minuts pel final, errada per Romario. El Calafell estava en superioritat durant 4 minuts, però amb 9 faltes. Romario ha disparat al travesser. El Calafell ha sabut aguantar bola i s'ha endut els tres punts, en un partit molt disputat.