dimarts, 21 de març del 2023

DesenTonats

C.P. Calafell - 5

H.P. Tona - 7

El Tona s'ha endut els 3 punts en la seva visita a Calafell, tot i que el conjunt local ha estat a punt de protagonitzar una gran remuntada. No ha estat possible, l'actuació brillant del porter visitant ho ha impedit.

El partit començava amb respecte i tempteig per part dels dos equips, tenint molt present el partit d'anada. El Tona ha sorprès el Calafell, tornant-li la defensa tancada en quadre que els quatre "cabrons" li van fer en el partit jugat a Osona.

Javi Martínez obria la llauna, amb un xut creuat al segon pal, en un contracop local. Però, el Tona ha sabut jugar al contracop i ha contrarrestat molt bé el joc ofensiu local, posant-se 1 a 4, per davant. Un gol més per banda, abans del descans, posaven el 2 a 5 a la mitja part. El gol local, marcat pel Capi.

El segon temps ha arrencat amb un gol de Javi Martínez que posava el Calafell, novament, dins el partit. Els locals han sorprès al Tona, canviant la defensa a individual. El Tona ha estat forces minuts desconcertat i, fins i tot, molt cansat. Això ho han aprofitat els locals que han fet el 4 a 5, amb un gol de Javi Luna, al segon pal. Javi Martínez ha tingut un penal per a fer l'empat, però ha xutat fora.

Quedaven vuit minuts i el Calafell estava pressionant molt. Però, el Tona ha aprofitat un nou contracop per a fer el 4 a 6. Poc després, posaven el 4 a 7 que semblava definitiu. Javi Luna ha fet el 5 a 7, en una empalmada dins l'àrea a mitja alçada, a manca de tres minuts.