dissabte, 2 de juliol del 2022

Primera victòria, al Quixote

C.P. Calafell - 5
Corujas (Portugal) - 4

La nit ha fet estralls, però comencem amb victòria (5-4), davant l'equip portuguès dels Corujas. Gols: Luna (4) i Esplugas.

Els portuguesos s'han avançat en el marcador, amb un xut al pal i aprofitant el refús a porta buida. Però, el Calafell ha empatat, de penal, mitjançant un xut inapel.lable de Xavi Esplugas. Javi Luna enviava la bola creuada i rasa, al segon pal, per a fer el segon. Amb el 2-1 s'arribava al descans.

En el segon temps, l'equip portuguès ha remuntat, posant el 2-3, al marcador. Però, novament, Luna feia el gol de l'empat i el que posava per davant al Calafell (4-3). Quedaven 5 minuts i semblava el partit controlat. Però, els portuguesos empataven, amb un xut de lluny que Palau no ha vist. Javi Luna, amb un partit inspirat, feia el seu pòker personal de gols, per a donar la victòria als verd-i-blancs, a manca de 2 minuts pel final.