dissabte, 2 de juliol del 2022

Campions de la III Quixote Veterans Cup!!!

C.P. Calafell - 5
C.P. Alcalà - 2

El Calafell es proclama campió de la III Quixote Veterans Cup, a Alcalà d'Henares, en derrotar, a la final, al conjunt amfitrió (5-2). Gols: Luna(2), Prieto, Perín i Esplugas.

Els 3 porters que han disputat la final han estat autèntics murs per als jugadors dels dos equips contrincants. El Calafell ha jugat molt concentrat i seriós durant tota la final, la volia guanyar!

David Prieto ha marcat el primer gol, amb una passada creuada de Javi Luna que Ramon Ferré ha deixat passar, per a que Prieto rematés a porteria buida. El segon gol l'ha fet Xavi Esplugas, aprofitant el refús del pal, en primera instància. El penal ha estat provocat per Ramon Ferré que ha fet una passada a Prieto, al segon pal. Però, Jorge Cidra l'ha aturat, amb el peu, impedint el gol de Prieto.

Ramon Ferré ha tingut una ocasió clarissima, a porteria buida per a posar el 3-0, però la bola ha anat al pal. Bona primera part del capità, amb intervencions decisives. L'Alcalà ha escurçat distàncies, poc abans del descans, mitjançant Cimas, aprofitant un dos contra un.

El segon temps ha arrencat molt bé pels verd-i-blancs. Javi Luna marcava el tercer gol i Perín el 4-1, de fort xut a l'escaire. L'Alcalà ha marcat el 4-2. Cimas s'ha endut la bola, clarament, amb les dues mans i ha iniciat un contracop de tres contra un, culminat en gol. Però, una brillant jugada entre Prieto i Luna, rematada per aquest últim, al segon pal, a mitja alçada, tancava el marcador definitiu i donava el títol al Calafell.

El premi al campió ha estat un pernil i dues ampolles de vi! Curiosament, els àrbitres han rebut el trofeig preciós de campió. Però, ho disfrutarem moltíssim amb tots els companys!

El Calafell ha celebrat el títol de campió a crits de "Campeones de Europa", un gran èxit per l'equip que torna a guanyar un torneig de veterans, després d'uns anys de pandèmia, amb equips internacionals i de nivell.