dissabte, 30 d’octubre del 2021

Debut i victòria, a Les Franqueses

 

C.H. Les Franqueses - 2
C.P. Calafell - 7

Debut dels veterans del C.P. Calafell, en el grup 1B de la Lliga Catalana de Veterans, a la pista coberta de Les Franqueses, amb una victòria contundent i important per a començar bé el campionat d'enguany. L'equip calafellenc estava format per Josep Maria Palau, a la porteria, Xavi Esplugas, David Prieto, David Pérez, Miguel Ángel Perín i Javi Luna.


El resultat resumeix el partit. Un Calafell superior i, amb ofici, va saber endur-se els tres punts d'una pista on, l'últim cop, va passar molt de fred i va perdre. Aquest cop, no va ser així i l'equip verd-i-blanc va guanyar, amb comoditat, per 2 a 7, gràcies als gols de Xavi Esplugas (2), Javi Luna (2), David Pérez (2) i Miguel Ángel Perín. Tot i això, el resultat podria haver estat major, ja que el Calafell va desaprofitar nombroses ocasions de gol i, fins i tot, un penal.

Bon ambient amb els companys de Les Franqueses, on es sopa molt bé! Ja hi havia ganes de tornar a les pistes i a gaudir dels tercers temps, amb els equips de la LCV.


El David Pérez, entusiasmat amb el seu plat, ens vol donar enveja, enviant aquesta foto... content pel seu debut, amb la samarreta del Calafell.


El company David Prieto debutava a la LCV. No va marcar, però això dóna igual. Segur que aportarà cames, aire a l'equip i bona sintonia. Els debuts tots són difícils, però ja li agafarà la mida a la categoria. Ànims, crack! El proper partit, a casa, davant el favorit del grup, el Barcino B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada