divendres, 15 d’octubre del 2021

Una lliga diferent i molt esperada


La Lliga Catalana de Veterans (LCV) arrenca la seva temporada 2021/22, amb novetats. Però, pràcticament, sense mesures sanitàries ni preocupació per un possible rebrot de la COVID-19 que obligui a suspendre-la, novament. Esperem que es compleixin les previsions i poguem gaudir de l'esport que més ens agrada.

No obstant, mantenim la costum de fer un nou logo per a la LCV, aprofitant una de les pintures de Miky Roura (veterans Mollet H.C.), anomenada de cullera (48x68 cm).

Aquesta temporada, els equips s'han ubicat en els diferents grups, en funció de la classificació obtinguda fa dos anys. Però, també, donant l'opció de triar nivell on competir. Tot i això, no entenem algunes assignacions fetes per la Federació. Però, no entrarem a valorar-les ni discutir-les.

La competició es divideix en dos nivells (A i B). En el grup A, hi ha dotze equips que competeixen per arribar a la Final 4. L'últim baixarà al grup B i el penúltim farà la promoció. En el grup B, es barregen equips del nivell B i C, per a poder decidir on ubicar-se, en un futur. Es fan quatre grups de cinc o sis equips. Els 3 primers disputaran una segona fase classificatòria, on es decidirà el campió que ascendirà al grup A. El segon classificat disputarà la promoció d'ascens, amb el penúltim del grup A.


El Club Patí Calafell ha quedat englobat en el grup 1B, amb els equips del C.T. Barcino B, Les Franqueses, el GEiEG i el C.H. Prat. El debut serà davant Les Franqueses, en la segona jornada, amb qui s'ha demanat permutar l'ordre de joc, ja que el dia assignat per la Federació és festiu. L'equip més potent del grup, a priori, el Barcino B, serà en la següent jornada. Després, el Calafell jugarà davant el GEiEG de Girona i tancarà la primera volta davant el nou equip del Prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada