dilluns, 7 d’octubre del 2019

La pedrera torna a ser la base del primer equip

Publicada el 15 de desembre del 1995, a El 3 de VUIT

Jugant a la Primera Catalana, en la temporada 1995/96, el primer equip del Club Patí Calafell estava format per Enric Fontanillas i Joan Romeu, a la porteria; Àlex Garcia, Javi Luna, Josep Rion, Eugeni Collado, Xavier Solé, Joan Rovira, José Antonio Espinosa "Epi II", Josep Saladié, Salvador Solé i Joaquín Cachinero. La totalitat de la plantilla tornava a estar formada per jugadors de la pedrera. El servei militar va suposar no poder comptar amb diversos jugadors júniors que reforçaven el primer equip. Poc a poc, s'anaven incorporant als entrenaments i els resultats van anar millorant.

Publicada l'1 de març del 1996, al Diari del Baix Penedès

El primer equip es nodria, bàsicament, de jugadors de l'equip Júnior, on hi jugaven Javi Luna, Eugeni Collado, Xavier Solé, Josep Rion, Josep Saladié, Damià Serrano, Josep Costa, Miguel Ángel Perín, Joan Romeu, Daniel Palau, Jordi Romeu, Guillem Solé, Gerard Solé, Toni Porta, Jaume Jané i els porters Joan Romeu i Mariano.

Agustí Blanch "Rius", publicada el 15 de setembre de 1995, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 7 de juliol de 1995, al Diari del Baix Penedès

La temporada arrencava amb Agustí Blanch "Rius", a la banqueta del primer equip. El President, Pere Marín, va confiar l'equip a un veterà vilafranquí que ja coneixia el Calafell, on havia jugat anys enrere.

Publicada el 7 de juliol de 1995, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 14 de juliol de 1995, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 8 de setembre de 1995, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 15 de setembre de 1995, al Diari del Baix Penedès

Al començament del campionat, es perfilava un equip format per Enric Fontanillas i Joan Romeu, a la porteria; Cabrera, Saladié, Cachinero, Xavier Solé, Àlex Garcia i Javi Luna. Però, durant la competició, la incorporació de nous jugadors júniors i algun juvenil va ser constant.



D'aquella temporada no tenim tots els resultats. Però, sí que hem aconseguit la classificació definitiva del Grup B de la Primera Catalana, on jugava el Club Patí Calafell. Un total de setze equips formaven aquest grup. El Calafell va quedar en novena posició, amb vint-i-set punts, dotze victòries i tres empats. Va marcar cent quaranta-vuit gols i en va encaixar cent trenta-sis.

Publicada el 12 d'octubre de 1995, al Diari de Tarragona

El primer partit del primer equip del Calafell, en la temporada 1995/96, va ser xiulat per l'àrbitre vendrellenc, Cirera. Segons el diari, no va tenir una actuació massa lluïda. El Calafell empatava a cinc gols amb el Reus Deportiu "B", en un partit molt disputat.

Publicada el 13 d'octubre de 1995, a El 3 de VUIT

Els autors dels gols calafellencs van ser José Antonio Espinosa "Epi II" (3), Xavi Solé i Joaquín Cachinero. El cinc inicial estava format per Enric Fontanillas, Javi Luna, José Antonio Espinosa, Joaquín Cachinero i Josep Saladié.


Publicada el 13 d'octubre de 1995, al Diari del Baix Penedès

D'altra banda, l'equip Júnior també va aconseguir un empat a quatre, davant el Club Patí Vilaseca. Els autors dels gols van ser Javi Luna (3) i Eugeni Collado. El cinc inicial estava format per Joan Romeu, Josep Saladié, Javi Luna, Josep Costa i Damià Serrano. 

Publicada el 27 d'octubre de 1995, a El 3 de VUIT

El tercer partit de la temporada acabava amb una contundent derrota, davant el C. E. Cornellà (3-11), al pavelló calafellenc. En la segona jornada, el J. E. Flix l'havia guanyat per 10 a 6.


Publicada el 27 d'octubre de 1995, a El 3 de VUIT

Vista la crisi de resultats, l'entrenador del primer equip, Agustí Blanch "Rius", va presentar la seva dimissió, de manera irrevocable.

Publicada el 27 d'octubre de 1995, al Diari del Baix Penedès

L'equip Júnior perdia, per la mínima (2-3), davant del Piera. Javi Luna i Josep Costa van marcar, però els seus gols van ser insuficients per a aconseguir empatar.


Publicada el 3 de novembre de 1995, al Diari del Baix Penedès


Juan Manuel Espionsa "Epi I" va agafar el relleu de "Rius", a la banqueta. La visita a la pista de l'Igualada H.C. va acabar amb una derrota per la mínima (3-2). Els gols d'Epi II van ser insuficients per a puntuar. Però, el seu germà, Epi I, va donar un nou aire a l'equip. Mariano va debutar a la porteria del primer equip. El cinc inicial estava format per Mariano, Joan Rovira, Javi Luna, Damià Serrano i José Antonio Espinosa.

L'equip Júnior va perdre, de nou, per la mínima (6-5), davant el C.E. Cornellà. Josep Costa (2), Miguel Ángel Perín, Daniel Palau i Gerard Solé van ser els autors dels gols.




Publicada el 10 de novembre de 1995, al Diari del Baix Penedès


El següent partit, a casa, davant el Casal l'Espluga, també va acabar en derrota per la mínima (6-7). Els gols calafellencs van ser marcats per Epi II (2), Javi Luna (2), Josep Saladié i Joaquín Cachinero.



Publicada el 10 de novembre de 1995, al Diari del Baix Penedès

L'equip Júnior va aconseguir la primera victòria en el campionat, davant el Club Esportiu Sarrià, per un contundent 10 a 1. Josep Pallarès agafava el relleu a la banqueta verd-i-blanca. Tot i començar perdent (0-1), el Calafell es va mostrar molt superior. Els golejadors van ser Josep Costa (5), Javi Luna (2), Eugeni Collado, Damià Serrano i Gerard Solé.

Publicada el 10 de novembre de 1995, a Pilota a l'olla


Publicada el 17 de novembre de 1995, a El 3 de VUIT




A la sisena jornada, es mantenia la ratxa de derrotes. El desplaçament a Molins de Rei acabava amb un ajustat 4 a 2 pels locals. Javi Luna i Àlex Garcia van ser els autors dels gols.




Publicada el 17 de novembre de 1995, al Diari del Baix Penedès

Pel que fa als Júniors, el Calafell va vèncer, a la pista del Maristes de Sants B, per 3 a 6, remuntant un 3 a 0 inicial. Josep Costa (2), Eugeni Collado, Jordi Romeu, Xavier Solé i Àlex Garcia van ser els golejadors verd-i-blancs.




Publicada el 24 de novembre de 1995, a El 3 de VUIT


El Calafell aconsegueix la primera victòria en el Campionat, davant l'Andorra. Un contundent 9 a 3 trenca la ratxa de sis partits sense guanyar. La recuperació d'alguns jugadors que estaven fent el servei militar, es va notar en l'equip. Saladié (4), Àlex Garcia (3), Epi II i Luna van ser els golejadors.




Publicada el 24 de novembre de 1995, al Diari del Baix Penedès

L'equip Júnior va guanyar a l'equip aragonès del Casablanca (8-3). Àlex Garcia (4), Josep Costa (2), Javi Luna i Damià Serrano van ser els golejadors, remuntant el 0 a 1 inicial.


Publicada l'1 de desembre de 1995, a El 3 de VUIT

Una nova victòria, aquest cop, a la pista del Sant Cugat (8-9) donava ales al Calafell per a sortir de les posicions de descens. Un partit amb molts gols que va acabar amb la lesió de Joaquín Cachinero, per trencament de tíbia i peroné. Epi II (3), Javi Luna (2), Josep Saladié (2) i Àlex Garcia (2) van ser els golejadors visitants.


Publicada l'1 de desembre de 1995, al Diari del Baix Penedès



Publicada el 7 de desembre de 1995, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 7 de desembre de 1995, a El 3 de VUIT

La visita del Lista Azul, en la novena jornada, va acabar en derrota (3-6). El conjunt de Lleida era un dels equips amb opcions d'ascens i el Calafell no va poder aconseguir res positiu. Epi II (2) i Àlex Garcia van ser els golejadors locals.



Publicada el 15 de desembre del 1995, a El 3 de VUIT

El derbi del Penedès, davant el Club Patí Vilafranca, va acabar en empat a quatre gols. Tot i anar guanyant 2 a 4, els calafellencs no van poder aconseguir la victòria. Un hat trick d'Epi II i el gol de Xavi Solé van ser insuficients per a mantenir la victòria parcial.

Publicada el 22 de desembre de 1995, al Diari del Baix Penedès

L'equip Júnior es va enfrontar al Vilafranca, també, aconseguint una solvent victòria (2-4). Javi Luna (2), Xavier Solé i Damià Serrano van ser els autors dels gols visitants.



Una sorprenent golejada (14-5), davant el líder de la categoria, l'Sfèric de Terrassa, va fer escalar posicions al Calafell, colocant-se desè, amb deu punts, i fora de les posicions de descens. Àlex Garcia (5), Josep Saladié (4), Xavier Solé (2), Epi II, Javi Luna i Eugeni Collado van ser els golejadors locals.

Publicada el 19 de gener del 1996, a El 3 de VUIT


Publicada el 26 de gener del 1996, a El 3 de VUIT

Un Calafell llençat va guanyar a la pista del Pla de Santa Maria (2-6), en la tretzena jornada. Josep Saladié (2), Epi II (2), Luna i Àlex Garcia van ser els golejadors. Una brillant actuació d'Enric Fontanillas va fer possible la victòria.

Publicada el 26 de gener de 1996, al Diari del Baix Penedès

L'equip Júnior perdia (5-3), a la pista del Pryca-Reus "Ploms". Damià Serrano va obrir el marcador. Però, el conjunt local es va acabar imposant.


Publicada el 2 de febrer del 1996, a El 3 de VUIT

La visita del Club Natació Reus "Ploms", amb una mala actuació arbitral, va suposar una nova derrota pel Calafell (1-4). El gol de l'honor local el va marcar Àlex Garcia, en el minut trenta-set de joc.

Publicada el 2 de febrer de 1996, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 9 de febrer del 1996, a El 3 de VUIT

La visita a la pista del Vilaseca va acabar en derrota per la mínima (3-2). El Calafell es va avançar 0 a 2, en el marcador, amb dos gols d'Àlex Garcia. Però, el conjunt local va remuntar, amb paciència, en la segona part.


Publicada el 9 de febrer de 1996, al Diari del Baix Penedès

Amb aquesta derrota, el Calafell baixava una posició, en la classificació provisional, ocupant l'onzena plaça.

Publicada el 16 de febrer de 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 16 de febrer del 1996, a El 3 de VUIT

Una nova derrota, davant el Reus Deportiu (6-5), el feia baixar una posició més, fins a ocupar la dotzena, amb dotze punts. Josep Saladié va marcar els cinc gols visitants. L'àrbitre López Vega va tenir una actuació discutida.


Publicada el 23 de febrer del 1996, a El 3 de VUIT

La visita del J.E. Flix, en ple Carnestoltes, va suposar una victòria pel conjunt local (5-1). De nou, els calafellencs remuntaven una posició en la classificació, sobrepassant el Vilaseca. Luna (2), Epi II, Saladié i Àlex Garcia van ser els golejadors locals.

Publicada el 23 de febrer del 1996, al Diari del Baix Penedès

Per la seva banda, l'equip Júnior perdia (6-2), a la pista del Piera. Els locals van gaudir d'un avantatge de 6 a 0 i el Calafell va aprofitar el relaxament local per a maquillar el marcador, amb gols de Josep Costa i Toni Porta.


Publicada l'1 de març del 1996, a El 3 de VUIT

Una nova derrota per la mínima (3-2), davant el Cornellà, en la divuitena jornada del campionat, mantenia els homes d'Epi I en la zona de perill. Els gols de Luna i Epi II no van servir per a puntuar.



Els Júniors, en canvi, van aconseguir guanyar al Cornellà, tot i els problemes en la porteria. Josep Costa va haver de fer de porter, durant cinc minuts. Per sort, el Calafell va poder mantenir la victòria i sumar els dos punts.

Publicada l'1 de març del 1996, al Diari del Baix Penedès

En el segon temps, tres gols marcats per Josep Costa, Jaume Jané i Joan Rodríguez van servir per a remuntar el partit.



Publicada el 8 de març del 1996, a El 3 de VUIT

L'equip Júnior guanyava a la pista del Club Esportiu Sarrià (2-4), amb gols de Josep Costa, Jaume Jané, Gerard Solé i Damià Serrano. Gustavo s'estrenava, a la porteria.



Publicada el 8 de març del 1996, al Diari del Baix Penedès

Una derrota del primer equip, per la mínima (1-2), davant l'Igualada H.C., enfurismava el President, Pere Marín, i carregava contra els jugadors. Salva Solé va debutar amb el Calafell. El gol de l'honor el va marcar Javi Luna.


Publicada el 15 de març del 1996, a El 3 de VUIT

El Calafell aconseguia una important victòria (6-8), a la pista del Casal l'Espluga. Saladié (5), Epi II (2) i Luna van ser els golejadors calafellencs. Amb aquesta victòria, el Calafell sumava setze punts i es mantenia onzè.


Publicada el 15 de març del 1996, al Diari del Baix Penedès

L'equip Júnior perdia (2-3), a casa, davant els Maristes de Sants. Luna i Collado serien els golejadors locals.


Publicada el 22 de març del 1996, a El 3 de VUIT

Una gran victòria (6-3), davant el Molins de Rei, deixava el Calafell en novena posició, lluny de la zona de perill, amb divuit punts. Josep Saladié (3), Àlex Garcia (2) i Javi Luna van ser els golejadors locals. Joaquín Cachinero va tornar a jugar amb l'equip, després de la seva important lesió.



Publicada el 22 de març del 1996, al Diari del Baix Penedès

L'equip Júnior perdia (7-6), a la pista del Casablanca. Joan Romeu, Damià Serrano i Josep Costa marcaven per a remuntar el 2-0 inicial. Gerard Solé i Jaume Jané remuntaven el 4-3 que lluïa el marcador. Gerard Solé marcava el 6-6 pel Calafell. Però, dos gols de l'equip local donaven la victòria al conjunt aragonès.



Publicada el 29 de març del 1996, a El 3 de VUIT

La visita del Calafell a Andorra va acabar amb una golejada visitant (5-11) que li donava tranquil·litat en la classificació, mantenint la novena posició. Àlex Garcia, amb quatre gols, va ser un dels jugadors destacats del partit.



Publicada el 29 de març del 1996, al Diari del Baix Penedès

El Júnior guanyava 5 a 1, en aquella jornada, al Club Patí Vilanova. Àlex Garcia (2), Jaume Jané, Damià Serrano i Gerard Solé van marcar els gols locals. El Vilanova s'havia avançar 0-1, en el marcador, amb un gol de Gerard.


Publicada el 4 d'abril del 1996, a El 3 de VUIT

En la jornada vint-i-tres, el Calafell golejava el Sant Cugat (8-3). Xavi Solé (2), Àlex Garcia (2), Josep Saladié (2), Epi II i Cachinero (p) van marcar els gols locals.


Publicada el 4 d'abril del 1996, al Diari del Baix Penedès

En aquella jornada, l'equip Júnior perdia per la mínima (3-2) a Lleida, davant el Llista Blava. Gerard Solé i Toni Porta van ser els golejadors verd-i-blancs.



El derbi del Penedès, en la categoria Júnior, acabava amb un clar 4 a 0 pels calafellencs.


Publicada el 19 d'abril del 1996, a El 3 de VUIT

Tot i a l'honrosa i previsible derrota (4-2), a la pista del Llista Blava de Lleida, el líder de la categoria, el Calafell es mantenia novè, amb vint-i-dos punts. Xavi Solé i Àlex Garcia van ser els golejadors verd-i-blancs.



El Vilafranca guanyava a domicili (1-2), per la mínima, al Calafell. Àlex Garcia feia el gol que suposava l'empat a un, en el marcador. Però, va ser insuficient per a puntuar.

D'altra banda, l'equip Júnior va encaixar una severa derrota a la pista del Bell-Lloc (11-2). Guillem Solé i Jaume Jané van ser els autors dels gols calafellencs.

Publicada el 26 d'abril del 1996, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 3 de maig del 1996, a El 3 de VUIT

Una derrota imprevista (3-6), com a local, davant el C.E. Sarrià, complicava la situació del Calafell. Àlex Garcia (2) i Cachinero van marcar pels locals.







El casament d'Enric Fontanillas, el porter titular, va fer que la porteria fos defensada per Joan Romeu.




Publicada el 3 de maig del 1996, al Diari del Baix Penedès

L'equip Júnior finalitzava la temporada, amb una contundent victòria davant el Pryca-Reus "Ploms" (5-1). Gerard Solé, Damià Serrano, Joan Rodríguez, Josep Costa i Jordi Romeu van ser els autors dels gols calafellencs.

Publicada el 10 de maig del 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 10 de maig del 1996, a El 3 de VUIT

El primer equip empatava (5-5), davant l'Sfèric de Terrassa, a domicili. Javi Luna, amb quatre gols, va ser l'home més destacat. Eugeni Collado va marcar l'altre gol verd-i-blanc.


Publicada el 17 de maig del 1996, a El 3 de VUIT

En la vint-i-vuitena jornada, el Calafell golejava al Pla de Santa Maria (6-0). Epi II (3), Luna (2) i Àlex Garcia van marcar els gols locals. Amb aquesta victòria, el Calafell s'allunyava quatre punts de la zona de descens directe.

Publicada el 17 de maig del 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 24 de maig del 1996, al Diari del Baix Penedès

La visita del Calafell, a la pista del Club Natació Reus "Ploms", on Jaume Gener defensava la porteria en aquella temporada, va acabar amb una escandalosa golejada (10-1) pels locals. El "Ploms" no va tenir pietat i Epi II només va poder fer el fol de l'honor, en la segona meitat.


Publicada el 25 de maig del 1996, a El 3 de VUIT

Tot i la derrota, el Calafell va aconseguir matemàticament la salvació, després de que el Reus Deportiu perdés el seu partit davant el Llista Blava de Lleida.




En la darrera jornada, el Calafell va vèncer al Vilaseca (7-3) i el va superar en la classificació. El porter, Joan Romeu, i el davanter, Àlex Garcia, van ser els millors jugadors de l'equip local, en aquell partit.

Publicada el 31 de maig del 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 31 de maig del 1996, a El 3 de VUIT

El Calafell acabava una temporada molt irregular, en la novena posició, amb vint-i-set punts, dotze victòries i tres empats. Tot i el bon regust de boca de la darrera jornada, la temporada no va ser qualificada de positiva pel President, Pere Marín.


Taula de golejadors del C.P. Calafell, en la temporada 1995/96

Els gols van ser molt repartits entre els jugadors de l'equip. José Antonio Espinosa en va marcar trenta-sis. Àlex Garcia en va fer trenta-quatre. Josep Saladié en va marcar trenta-dos i Javi Luna va arribar a vint-i-set gols.


En aquella temporada, l'equip Juvenil del Club Patí Calafell estava format per Josep Maria Solé, a la porteria; Miguel Ángel Perín, Jordi Romeu, Joan Rodríguez, Elvis Montejo, Pere Alari, Daniel Palau, Guillem Solé, Josep Costa i Gerard Solé. Molts d'ells reforçaven l'equip Júnior, durant la temporada.


L'equip Infantil, entrenat per Anacleto Ávila, estava format per Josep Maria Solé i Javier Vicaria, a la porteria; José Rodríguez, Sergi Romeu, Javi Martínez, Joan Raventós, David Solé, Òscar Vidal i David Prieto. Javi Martínez va marcar quaranta-set gols, en el Campionat Territorial.

Participants de les IV Estades d'hoquei patins del Tarragonès

Javi Martínez va participar en les IV Estades d'hoquei patins del Tarragonès, celebrades a Vilaseca, l'estiu de 1996, amb Salva Rubio com a principal entrenador.

Publicada el 7 de juliol de 1995, al Diari del Baix Penedès

L'equip Juvenil es va proclamar campió de la XVIII Diada d'Hoquei Patins, amb dues victòries i un empat, vint-i-dos gols a favor i vuit en contra.

Publicada el 4 d'agost de 1995, al Diari del Baix Penedès

Els benjamins del Club Patí Calafell van ser campions al Campionat d'hoquei, disputat a Sant Vicenç de Raspeig. L'equip Infantil va ser segon, en el mateix torneig.

Publicada el 22 de setembre de 1995, a El 3 de VUIT

El 24 de setembre es disputaria la XII Trobada d'Hoquei Base de Calafell, on hi jugaven els equips de totes les categories d'hoquei formatiu del club. Hi van participar el Cubelles, el Vilaseca, el Piera i el Tordera.

Publicada el 29 de setembre de 1995, al Diari del Baix Penedès

En la categoria Mini-Benjamí, el Calafell va ser segon classificat, per darrera del Vilaseca. En categoria Pre-Benjamí, el Tordera va ser primer, per davant del Calafell. El conjunt local seria primer, en la categoria Benjamí. Tordera i Piera van ser els rivals. En categoria Aleví, el Calafell va ser tercer, per darrera de Tordera i Piera. En categoria Infantil, el Cubelles va ser primer i el Calafell segon. Finalment, en la categoria Juvenil, el Calafell era segon, per darrera del Cubelles i per davant del Vilaseca.

Publicada el 7 de desembre de 1995, a El 3 de VUIT

Publicada el 19 de gener del 1996, a El 3 de VUIT
Publicada el 26 de gener del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 2 de febrer del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 9 de febrer del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 16 de febrer del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 23 de febrer del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada l'1 de març del 1996, a El 3 de VUIT


Publicada el 8 de març del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 15 de març del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 22 de març del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 29 de març del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 4 d'abril del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 19 d'abril del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 26 d'abril del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 3 de maig del 1996, a El 3 de VUIT

Pel que fa a la Base, es conserven alguns dels resultats publicats en els diaris comarcals. Però, no disposem de les classificacions ni dels golejadors dels diferents equips.

Publicada el 1996, al Diari de Tarragona

En aquella temporada, la selecció de Tarragona de la categoria Infantil va comptar amb dos jugadors calafellencs, Sergi Romeu i Josep Maria Solé. El combinat es va proclamar Campió de Catalunya i estava format per Joan Raset, Jordi Sánchez, Josep Maria Solé, Òscar Rubio, Sergi Romeu, Jordi Creus, Marc Amare, Gerard Baiget, Santi Muñoz, Àngel Figuerola, Anton Casas, Pere Anglès i Francesc Gil. Va ser entrenat per Josep Maria Barberà i Xavier Tarragó. Els delegats eren Ribas i Pujol.

Publicada el 23 de febrer del 1996, al Diari del Baix Penedès

Miguel Pastor, el "Miguelillo", era el protagonista en un reportatge del Diari del Baix Penedès. El seu bar, el Bar l'Estrella, era molt concorregut per l'afició de l'hoquei calafellenc.

Publicada el 5 de juliol del 1996, a El 3 de VUIT

El 6 de juliol de 1996, el Club va celebrar una nova assemblea, on es va rumorejar una possible permuta de places amb alguns equips, com el Club d'Esports Vendrell o L'Hospitalet.

Publicada el 12 de juliol del 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 5 de juliol del 1996, al Diari del Baix Penedès

El catorze de juliol, als voltants de la Festa Major de la Santa Creu, els veterans van organitzar el primer torneig de Veterans, amb dos equips de Calafell i el Cunit, on hi jugaven molts jugadors formats al club local.


Publicada el 19 de juliol del 1996, a El 3 de VUIT

La "Nit de l'Esport" de Calafell va premiar a Vicente Weiler, per la seva trajectòria i dedicació al club. També, es va premiar la patinadora Emma De Bargas.

Publicada el 23 d'agost del 1996, al Diari del Baix Penedès

La situació econòmica dels clubs d'hoquei de la comarca no era sostenible. Calia fer un nou plantejament i apostar pels jugadors de casa, novament. L'hoquei no donava prous ingressos per a mantenir certes estructures semiprofessionals.

Publicada el 30 d'agost del 1996, al Diari del Baix Penedès

Pau Romeu, un dels fundadors del Club de Futbol Calafell i un dels primers jugadors, però gran aficionat a l'hoquei, va deixar-nos aquell mes d'agost. Era una persona que no es perdia cap partit, des de la pista de la Rectoria. Amb la seva entranyable pipa de fumar, seguia els partits del club.

Els jugadors gaudien dels seus exquisits ranxos mariners de peix, per a fer pinya i aixecar els ànims després d'una derrota. El seu fill Albert Romeu va vestir els colors de la samarreta del Calafell, arribant a ser porter del primer equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada