dimecres, 16 d’octubre del 2019

Primera victòria al renovat Joan Ortoll

C.P. Calafell - 5
C.P.H. Sant Cugat - 3

Victòria important (5-3), davant el PHC Sant Cugat de Borja Ferrer. La situació del país, havia fet planejar el dubte sobre si es disputaria el partit, o no. Al final, s'ha jugat i sense cap problema.

El Sant Cugat s'ha avançat 0-1, però el Calafell ha remuntat (2-1). Els visitants han plantat cara, en el primer temps, posant-se 2-3. Però, el Calafell empatava a 3 gols, abans del descans. El conjunt local ha fet dos gols més, en el segon temps i ha controlat els minuts finals, amb ofici i veterania (sense marrulleries).

Primera victòria al renovat Joan Ortoll, tot i la molt relliscosa pista. Dutxa d'aigua freda, al final, i gran sopar barbacoa, al Miralblau. Gols: Javi Martínez (1-1), Jose Epi (2-1), Jose Epi (3-3), Javi Martínez (4-3) i Javi Martinez Roman (5-3).