diumenge, 28 d’abril del 2019

Primera final


C.P. Calafell - U.E. La Garriga
dilluns 29, a les 22:00 hores
Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú
(Plaça de Les Casernes, s/n)

El partit davant La Garriga és la primera de les finals que li queden al C.P. Calafell de veterans per a intentar evitar el descens o la promoció. Resten sis partits i la promoció està a dos punts. El Sant Cugat ocupa aquest lloc, però amb tres partits menys. La posició de descens és per La Garriga, precisament, a set punts, però amb dos partits menys, també.

En la primera volta del campionat, el conjunt de La Garriga va ser un os molt dur de pelar, tot i que el marcador va acabar 2 a 8 pels visitants. A vuit minuts del final, l'empat a dos demostrava la igualtat entre els dos equips. Per això, el partit d'aquesta setmana serà complicat i molt equilibrat, novament.La jornada nou de la segona volta de la LCV A viurà un duel interessant entre el Congrés B i el Barcino B, dos equips que lluiten per no baixar. Però, també, amb un interessant duel entre el Sant Celoni A i el Cuatro Vientos, dos equips que lluiten per motius diferents, enguany.

El Barça rebrà el Sant Cugat i el Vilanova al Canet, en un altre duel interessant de la jornada. Finalment, dos partits més d'alt nivell, els que jugaran el Malgrat i el Noia, i el Mollet i el Congrés A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada