diumenge, 14 d’abril del 2019

Empat just

C.P. Calafell - 5
C.P. Sant Celoni A - 5

Empat just i merescut entre els veterans del Sant Celoni i els del Calafell. Els dos equips van demostrar igualtat damunt la pista, amb episodis de domini altern. Al descans, el Sant Celoni dominava per 3 a 4. En el segon temps, el Calafell va apretar i va recuperar el terreny perdut.

El Sant Celoni es va avançar en el minut 1 de partit, amb un remat dins l'àrea, deixant baixar la bola d'un refús i rematant per sota les cames del porter local, Josep Maria Palau. Però, en el minut 8, "Romario" marcava el gol de l'empat i, un minut després, Epi feia el 2 a 1 pels locals, rematant a plaer, a la porteria del porter visitant, Òscar Sáez.

El Sant Celoni tornava a empatar, amb un xut en solitari, des de fora de l'àrea, culminant un contracop, de Jordi Sáez. Palau va fregar amb la guarda la bola, però aquesta va acabar a l'escaire de la porteria local. El Sant Celoni faria dos gols més, en els minuts següents, avantçant-se 2 a 4, en el marcador.

Però, Epi faria el 3 a 4, en el minut 23 de la primera part. En el darrer segon, "Romario" errava un penal que podia haver estat el gol de l'empat. Però, aquest no va arribar, el porter visitant aturava la bola i no hi havia temps per a rematar el refús.

El Sant Celoni tornava a marcar, a través d'un bon xut de Quim Bassols, des de fora de l'àrea, que entrava per l'escaire. Era el minut 3 de la segona meitat. Bassols ja havia provat el seu fort xut, en diverses ocasions. En un parell d'ocasions, lesionant a Ramon Ferré, amb forts trets al peu.

Però, Romario tornava a marcar. El gol donava ales al conjunt local que aconseguia l'empat, en un penal, a manca de vuit minuts pel final, transformat per Javi Luna. El Calafell va seguir lluitant per a desnivellar el marcador, sense èxit.

Al final, empat just i merescut, vist els mèrits dels dos equips. Ambdós puntuen i segueixen sumant per a sortir dels llocs de perill. La promoció està a prop i els dos conjunts no volen disputar-la.

El següent partit dels locals serà dilluns, a Les Casernes, davant el Vilanova. Aquest cop, serà com a visitant. L'equip vilanoví ha recuperat el seu bon joc i el seu millor nivell, en les darreres jornades.