diumenge, 4 de novembre del 2018

Tornem a Malgrat


C.P. Malgrat - C.P. Calafell
Divendres, 16 de novembre, a les 22:30 hores
Pavelló de Malgrat de Mar
(Avinguda de Tarragona, s/n)

El Calafell torna a la pista del Malgrat, on els darrers dos partits ha empatat, sorprenentment. Serà, però, la propera setmana, ja que el partit s'ha ajornar per manca de porters. El primer empat va ser la temporada passada, en la primera jornada de lliga, el Calafell i el Malgrat van empatar a set, després d'un partit on els visitants havien dominat en el marcador, en tot moment. El segon, fa pocs dies, on el Calafell va aconseguir empatar a sis, després de remuntar un 6 a 2 advers, i imposar-se en la tanda de llençaments de faltes directes, aconseguint el pas a les semifinals de la Supercopa 2018.

La diferència entre els dos equips, però, és important. Així ho demostra el partit de la segona volta de la temporada passada, a Calafell, on el Malgrat va arrassar (4-10), al pavelló Joan Ortoll. El Calafell va lluitar per a no baixar i el Malgrat per a ser a la Final Four.



El Barcino B rebrà La Garriga, en el partit que enfronta els dos equips ascendits d'enguany. Barça i Mollet es retrobaran al Palau Blaugrana, en un duel que podria ser la final d'enguany. El Canet rebrà el Congrés A i el Vilanova al Cuatro Vientos, en dos partits interessants.

El Noia rebrà el Sant Cugat, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. Per a tancar la jornada, el Congrés B rebrà el Sant Celoni A, en un partit on els visitants surten com a favorits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada