divendres, 1 de juny del 2018

Salvats!

C.P. Calafell - 7
C.H. Canet - 2

Els veterans del C.P. Calafell van aconseguir la salvació matemàtica, en el partit disputat dilluns passat, davant el Canet. Els calafellencs volien assegurar-se mantenir la màxima categoria de l'hoquei veterà i, per a fer-ho, es van proposar guanyar a un rival difícil, com el Canet. No obstant, la combinació de resultats també hagués afavorit al Calafell, ja que els dos equips cuers, el Cerdanyola i el Sant Cugat, van perdre els seus respectius partits.

El Canet venia amb quatre jugadors i un porter. Però, tot i això, va plantar cara i no va donar el seu braç a tòrcer. El Calafell va sortir endollat i va arrencar el partit amb un gol matiner d'Epi, en el minut 2 de partit. Una bonica jugada de combinació atacant, acaba amb una passada de "Romario", des del fons de la pista a l'àrea, on Epi remata a plaer.

En el minut 6, Javi Martínez "Romario" marcava el seu primer gol de la nit. El Calafell seguia dominant i marcant, dos gols més de Javi Martínez donaven avantatge al descans, amb només un gol per part dels visitants. El 4 a 1 semblava sentenciar el partit. Abans del descans, l'àrbitre va xiular un penal i una falta directa pel Calafell, cap de les dues oportunitats va ser transformada, però sí molt protestades pel Canet.

En el segon temps, Epi tornava a marcar un gol matiner, també en el minut 2 del segon temps. "Romario" marcava el sisè de la nit. Miguel Ángel Perín posava el 7 a 1 en el marcador, en un penal ben tirat de pala, pel mig de la part alta de la porteria. El Canet, abans d'acabar, escurçava distàncies, fent el 7 a 2.

Al final del partit, a manca de quatre minuts, l'àrbitre expulsava un jugador del Canet que s'havia passat tota la segona meitat protestant les accions arbitrals de manera excessiva. Alberto López va considerar que el jugador ja havia sobrepassat el límit i li va mostrar la tarjeta blava, expulsant-lo dos minuts.

Tot i tenir superioritat numèrica, el Calafell no va poder arrodonir el marcador i es va dedicar a conservar la bola, en els darrers minuts. El Calafell havia disposat d'alguna oportunitat més per a marcar, especialment en el primer temps. Però, la fortuna no es va aliar amb els locals. Tot i això, el 7 a 2 demostra el poder ofensiu del Calafell que acabarà la lliga sent un dels equips més golejadors del campionat.

Al final del partit, el Calafell va celebrar la victòria en el vestidor, amb tots els jugadors de la plantilla al complert. Ningú es va voler perdre el partit i la celebració!

Josep Maria Palau havia promès una sorpresa per a celebrar la permanència i va destapar una ampolla de cava que tots els jugadors van provar i gaudir.

El proper dimecres, tanquem la lliga al Palau Blaugrana, com a recompensa per a una temporada excel·lent, on hem aconseguit 23 punts, la millor temporada a la lliga A, per ara. No us ho perdeu!