diumenge, 3 de juny del 2018

Acabem al Palau blaugrana


F.C. Barcelona Lassa - C.P. Calafell
dimecres 6, a les 21:30 hores
Palau Blaugrana
(Avinguda d'Arístides Maillol, s/n)

El Calafell tanca la seva participación en el campionat, amb la visita al Palau Blaugrana. En la primera volta, el Barça va fer un set al Calafell (0-7). Els locals van merèixer algun gol, en un partit molt ofensiu, però sense encert.

No cal dir que el Barça és el clar favorit per a endur-se els tres punts, sinó també el campionat. Les visites al Palau sempre han acabat amb victòries blaugranes, com marca el guió. La darrera va ser amb molts gols (9-6), fent un bon paper. La penúltima va ser per un contundent 11-4. Lluny queda ja aquell partit on vam estar a un sol gol de l'empat, era el 19 d'abril del 2013. Les visites al Palau sempre han acabat, però, amb notes d'humor i acudits, a la taula.


En la darrera jornada del campionat, tenim el Sant Cugat que s'enfronta al Vilanova, en un partit interessant. El Congrés B rebrà el Cerdanyola que, després de ser sancionat amb dos punts, va certificar el descens directe. El Cuatro Vientos visitarà la pista del Canet. El Malgrat rebrà el sempre difícil Sant Celoni A, en un duel important per la classificació per a la Final Four. I, finalment, el Noia Freixenet jugarà contra el Congrés A, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada