dijous, 9 de març del 2017

Jubilats!

C.H. Sant Cugat - 9
C.P. Calafell - 4

La millor condició física d'Albert Barba va donar la victòria al Sant Cugat, davant un Calafell voluntariós però poc efectiu. En el primer temps, els calafellencs van merèixer anar per davant en el marcador, disposant de més oportunitats que els locals, però van acabar 2-1 i amb inferioritat numèrica.

El Sant Cugat s'avançava en el marcador, amb un xut lateral que llepava la guarda del porter calafellenc, Josep Maria Hernàndez, en el minut 8. Però, el Calafell aconseguia l'empat en el minut 12 de joc, amb una jugada de Javi Martínez que arrossegava la bola a l'escaire davant del porter local, deixant-lo immòbil. En aquesta primera meitat, Javi Luna va fallar un penal, en estavellar la pilota al pal de la porteria local. També, el Calafell va disposar d'alguna rematada amb el porter batut, però les aturades inversemblants i la poca punteria van impedir alguns gols calafellencs. El Sant Cugat errava un penal, xutat per Albert Barba.

Abans del descans, el Sant Cugat s'avançava, de nou. En el darrer mig minut, Perín va ser expulsat amb targeta blava, per protestar. Aquest fet va deixar en inferioritat al conjunt calafellenc a l'inici del segon temps, fet que seria decisiu.

El segon temps arrencava amb un gol local d'Òscar Gonzàlez, aprofitant aquesta superioritat, i el Calafell no podia escurçar distàncies, per la inspiració i la millor condició física del jugador local, Albert Barba. Era aquest jugador qui marcava el 4 a 1 de xut inapel·lable, des de fora de l'àrea.

No obstant, el Calafell no va abaixar els braços i Javi Luna marcava el segon gol calafellenc. No obstant, era el Sant Cugat qui tornava a marcar, posant el 5 a 2 en el marcador. Miguel Àngel Perín feia el 5 a 3, en una arrossegada a l'escaire. El Calafell canviava la defensa a l'home i el Sant Cugat aprofitava la seva millor condició física per a marcar dos gols decisius, el sisè i el setè.

En una jugada de força, Frederic Sevé s'enduia la bola amb l'estic i rematava el 7 a 4. El gol va ser protestat per Albert Barba, qui considerava que Sevé s'havia endut la bola amb el peu. Però, no era cert. Al final, tot i la pressió calafellenca, a la desesperada, les oportunitats visitants no van fructificar. Javi Martínez fallava una falta directa, a quatre minuts pel final. I era el Sant Cugat qui sentenciava el partit, amb dos gols més.

En definitiva, derrota un xic excessiva del Calafell, a la pista del líder i del principal candidat al títol que va demostrar que vol ser equip de la Lliga A la temporada vinent.