diumenge, 19 de març del 2017

Resultats i classificació de la jornada 19



La dinovena jornada de la LCV B ha portat algunes sorpreses en els marcadors, com la victòria del Barcino A davant el GEiEG o la victòria del Premià sobre el Barcino B. Els gironins van perdre pistonada en la lluita per l'ascens i el Barcino B va acabar sense puntuar en una de les pistes dels darrers classificats a la lliga B.


Però, també va patir el Sant Cugat, el líder, a la pista de l'Esplugues, un rival assequible, a priori, i que li va posar les coses molt difícils al màxim favorit pel títol. El Ripollet A va guanyar a La Garriga i manté les opcions intactes per la segona posició. Finalment, el Cubelles no es va presentar a Calafell, regalant els tres punts al conjunt local, un cop dictamini el Comitè de Competició.


La classificació provisional del campionat l'encapçala el Sant Cugat, amb molta diferència de punts i que s'erigeix en ferm candidat al títol i clar favorit per a endur-se l'ascens directe a la liga A. El Ripollet A, el Barcino B i el Calafell es disputaran el segon lloc de la classificació, un cop hagin jugat els partits ajornats que tenen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada