diumenge, 26 de març del 2017

Amistós a Les Casernes de Vilanova


Divendres passat, després de que el Sant Celoni ajornés el partit que havíem de disputar de la Lliga Catalana de Veterans, vam concertar un amistós amb els veterans del C.P. Vilanova, un equip que enguany està molt ben posicionat a la màxima categoria de la LCV. El resultat va ser el de menys (5-3), ja que es tractava de passar una bona estona i anar a sopar, després del partit.


Els dos conjunts anaven justets d'efectius i no hi va haver masses rotacions. Només el Calafell tenia un canvi, el de David Prieto que s'estrenava amb els veterans en aquest partit amistós, tot just arribar de Madrid. El "jove" jugador ens va venir a donar un cop de mà i poder fer algun canvi durant el partit disputat a Vilanova.


El primer temps va acabar amb un pobre 1 a 0, a favor del conjunt local. Edo aprofitava una bola morta dins l'àrea que havia rebotat en el genoll d'un defensa visitant, després del rebuig del porter calafellenc, Josep Maria Hernàndez.


Els dos porters van fer un recital d'aturades, especialment en el primer temps, demostrant la seva qualitat sota els pals. El Calafell va disposar d'algunes oportunitats per a empatar, però la defensa pressionant dels vilanovins els ho va posar ben difícil.


El segon temps començava amb un gol matiner del Vilanova, aprofitant una badada defensiva del Calafell. El gol va deixar tocats anímicament els jugadors que vestien de taronja. Això ho va aprofitar el conjunt local per a marcar dos gols més i sentenciar el partit.


Amb el 4 a 0, el Calafell va despertar i va tenir ocasions molt clares de gol. Perín transformava el primer pels visitants, en una rematada gens perillosa i que entrava plorant a la porteria d'Edu Ballester.


Uns minuts més tard, Xavi Esplugas xutava des de mitja pista, per a posar el 4 a 2 en el marcador, sense que el porter local veiés la bola, que va entrar per tot l'escaire, després de llepar el pal.


Però, en l'ocasió posterior, el Vilanova marcava el seu cinquè gol que tornava a donar-los tranquil·litat en el marcador. Finalment, el debutant de la nit, David Prieto, en una excel·lent jugada personal, al contracop, rematava el 5 a 3 definitiu.


El conjunt local va demostrar ser un equip molt sòlid i compacte, jugant molt bé contra defensa estàtica i movent la bola a la perfecció. El Calafell va patir per sortir de la pressió defensiva i va notar la falta dels seus "homes gol".



Tot i la pluja, els dos equips van mullar-se per a anar a sopar al "celler de la Puput", un bon lloc per a prendre copes després d'un bon sopar.


L'anècdota del partit va ser que el jugador calafellenc, Xavi Esplugas, portava dues samarretes taronges, una d'elles per a David Prieto. No obstant, es va deixar els pantalons i va estar força estona patint per a no haver de sortir a pista en calçotets. Però, finalment, uns juvenils del Vilanova li van deixar un pantaló per a poder jugar.


Podríem dir, doncs, que el partit es podria titular "Sin pantalones y a lo loco", per l'escassa intensitat defensiva que ho va haver, especialment en el segon temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada