dilluns, 18 d’abril del 2016

El Mollet demostra la seva superioritat

Mollet H.C. - 9
C.P. Calafell - 4

Els veterans del Calafell van encaixar una derrota contundent a la pista del Mollet H.C., tot i arrencar el partit remuntant el gol inicial dels vallesans, en vuit minuts de joc. A partir d'allí, el Mollet va treure a Raigoso en pista i el partit va canviar, en favor dels locals. Al descans, el partit ja estava pràcticament sentenciat. En el segon temps, el Mollet va aprofitar els forats que deixava el Calafell en defensa, a l'intentar remuntar el marcador advers.

Sorprenentment, en aquesta temporada, el Mollet està en les posicions de perill, igual que el Calafell. El partit començava amb els vallesans amb només un punt d'avantatge sobre els calafellencs. El Mollet no està fent la seva millor temporada, però després de jugar la final davant el Barça, l'any passat, sembla que és qüestió de temps que surti de les posicions perilloses de la classificació i més veient els noms dels jugadors que configuren la plantilla.

El partit començava amb un gol matiner del Mollet que havia deixat Raigoso a la banqueta. El gol va ser marcat per Miky Roura, en una jugada a la frontal de l'àrea. Amb aquest gol, el conjunt local s'avançava en el marcador i enxampava en fred al Calafell.

No obstant, el conjunt visitant va empatar, en la següent jugada, amb un xut des de la banda de Jordi Cañellas i que el porter local, Delmo, no va veure i es va empassar. Era el minut 1 de partit i ja s'havien vist dos gols. En el minut 8, Miguel Ángel Perín va xutar des de la frontal de l'àrea i va marcar un golàs per l'escaire esquerra de la porteria del Mollet, posant l'1 a 2 a favor dels verd-i-blancs.

Però, en el minut 10, el Mollet va donar entrada a Raigoso i el Calafell a Javi Luna. El jugador vallesà va imposar un ritme alt de partit que el Calafell no va poder aguantar. En dos minuts de diferència, el Mollet donava la volta al marcador, amb un tercer gol marcat de rebot per Javi Luna, en pròpia porta. El Calafell es va enfonsar i va encaixar dos gols més, abans del descans (5-2).

En el segon temps, el Calafell va arriscar i el Mollet ho va aprofitar, sobretot al contracop, per a marcar més gols. Pel Calafell, Javi Martínez feia el 7 a 3 i Frederic Sevé posava el definitiu 9 a 4 en el marcador. Poca història més...

Tret de l'excel·lent sopar i immillorable postre de Mollet, el clàssic flam de formatge que cada dia està més bo. Esperem veure'ns l'any que ve, amb els companys del Mollet, a la lliga A. Ells ja tenen la feina mig feta. Ara ens toca a nosaltres!