dissabte, 7 de febrer del 2015

Una "maneta" de Luna

C.H. Ripollet B - 1
C.P. Calafell - 11

Plàcida victòria del líder a la pista del cuer, amb cinc gols de Javi Luna que ha recuperat la forma i la punteria. La primera part ha estat extranya, amb dos gols matiners i molts minuts sense marcar. Al descans, 0-4 que sentenciava el partit. El segon temps ha estat més dinàmic i els gols han anat caient. Javi Martínez (3), Miguel Ángel Perín (2) i Jordi Cañellas (1) han completat la golejada.

El Calafell s'ha trobat a la porteria del Ripollet B a un vell conegut, l'extrenador del primer equip del Calafell, Josep Lluís Mateo, que ha tingut molta feina i no ha pogut fer res en cap dels gols que ha acabat encaixant. Tot i la coneixença, els davanters visitants no han tingut pietat, en una segona part molt inspirada.

El partit començava amb un gol matiner de Javi Martínez "Romario", en el minut 2. Javi Luna marcava el 0-2, un minut més tard. Semblava que el Calafell havia començat endollat i arrencava una bona ratxa d'efectivitat.

Però, els minuts han anat passant i no hi havia fortuna de cara a porta. El Ripollet tampoc ha creat clares ocasions de perill, en la defensa ben posicionada del Calafell. Els calafellencs s'han encallat amb la defensa a l'home del conjunt local.

Una pista relliscosa i unes boles molt dures pel fred que feia a Ripollet, han estat les protagonistes durant aquests minuts sense efectivitat dels dos equips.

Però, tres minuts abans del descans, el Calafell marcava el 0-3 (Javi Luna) i el 0-4 (Cañi). Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

La segona part ha comennçat igual que la primera, amb dos gols matiners del Calafell. El primer l'ha marcat Javi Martínez, deixant estirat al terra el porter local i picant la bola amb la porteria buida. El segon gol l'ha marcat Javi Luna aprofitant una recuperació amb assistència de Ramon Ferré.

Però, el Ripollet ha aconseguit el gol de l'honor, en una badada defensiva del conjunt verd-i-blanc, que havia canviat la defensa zonal per una defensa a l'home.

Javi Luna feia l'1 a 7, rematant una magnífica combinació amb Javi Martínez. El joc d'atac del Calafell començava a rutllar i a carburar, com és habitual.

El Ripollet ha disposat d'algunes oportunitats per a aconseguir un nou gol, però no ha tingut sort i s'ha topat amb un bon porter a la porteria visitant, Josep Maria Hernàndez.

El Calafell ha continuat marcant el ritme i els gols han anat caient fins l'1 a 11 final. Us deixem la resta de fotografies del partit.