dimarts, 24 de febrer del 2015

Jornada 16



Avui s'inicia una nova jornada de la LCV, la setzena. En ella ja tenim un resultat, el del partit que van avançar l'Esplugues i el Calafell el passat divendres, amb resultat clar pels visitants (2-10). Amb aquesta victòria, la catorzena consecutiva, els calafellencs mantenen la seva imbatibilitat i el liderat de la categoria.

El Manlleu rep Les Franqueses en un partit de clar color local. Després de guanyar el Barcino B, els manlleuencs volen seguir sumant per aconseguir la segona posició del campionat i intentar atrapar el líder. El Valldoreix rep el G.E.i E.G. en un partit molt igualat, entre dos equips de les poscions altes de la classificació.

La Salle-Premià rep un Barcino B que necessita la victòria per a refer-se de l'ensopegada davant el Manlleu. Els barcelonins tenen un desplaçament complicat, més difícil del què sembla a priori. Malgrat B i Sant Celoni B juguen un partit entre dos equips que es coneixen molt bé i que tenen bona amistat. Finalment, el Barcino A pot aconseguir una nova victòria a la pista del cuer, el Ripollet B. Però, segur que l'equip local els ho posarà difícil.

2 comentaris:

  1. La Salle-Premià vam jugar el aplaçat amb Sant Celoni .
    3 a 5

    ResponElimina