dilluns, 2 de febrer del 2015

Jornada 14



La primera jornada de la segona volta del campionat comença avui, amb el partit entre els dos equips del Club de Tennis Barcino. A la primera volta, l'equip del Barcino B ja va demostrar la seva superioritat i va aprofitar la seva joventut per a imposar-se. Demà, el Manlleu rep un dels equips més difícils del campionat, l'U.E. La Garriga, en el què promet ser un duel interessant. Una punxada local podria complicar-li molt les opcions d'ascens.

El G.E.i E.G. té un desplaçament difícil a la pista de La Salle-Premià, on pocs equips sumen punts, tot i l'ensopegada de la jornada anterior, on l'equip local va fer un partit, segons ells, "per a oblidar". Les Franqueses visiten la pista del Sant Celoni B, en un duel entre dos equips molt similars i que estan força igualats en la classificació.

El líder visita la pista del cuer, el Ripollet B, que voldrà posar-li les coses més complicades del què sembla, a priori. El Calafell vol seguir sumant punts i gols. Finalment, el Malgrat B rebrà a l'Esplugues en el què podria ser el primer partit en el seu pavelló reformat. Esperem que ja estigui enllestit i puguin jugar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada