dimarts, 10 de desembre del 2013

La nova Gran Muralla


Ahir, després de l'entrenament del dilluns, vam tenir l'ocasió d'estrenar la remodelcació del local d'un dels nostres patrocinadors, La Gran Muralla. No hi ha dubte que el gegant asiàtic té molt de poder i aquest ha arribat a Calafell. Aviat veurem samarretes dels veterans a la Xina! Però, abans de tot, podrem assaborir nous plats més moderns i de més qualitat en el remodelat restaurant que ha obert el nostre amic Lin.


Fins i tot ha canviat el rètol de l'entrada i la banderola que sobresurt de la façana.


Ha aprofitat fins l'últim centímetre de local, fent arribar l'interior a la façana del carrer. Ara s'ha obert al públic que passa per davant i mostra l'esplendor del seu interior que convida a entrar.


Només posar el peu, ja tenim la més gran de les novetats. Una taula per a nou persones amb graella incorporada per a fer el menjar in situ. Al més pur estil Wok, això no ho té cap restaurant de la província de Tarragona. Per això, cal fer reserves per a provar-la.


En aquest espai, no és barat el menjar que es serveis, però és d'alta qualitat! Normalment hi cuinen marisc i carns d'excel·lent qualitat. Per això, sempre està ple!


Algun dia ho provarem! Hi estem obligats i en tenim moltes ganes, a més.


La barra també està remodelada de dalt a baix, a l'estil del local. Hi han intervingut alguns dels veterans en la seva execució!


La il·luminació també és moderna i alegre. No hi ha dubte que ho ha transformat de cap a peus.


El menjador és auster i molt més lluminós que abans, però manté la taula rodona on acostumem a sopar.


Ahir, però, vam ser forces, al final. El Lin va fer d'amfitrió durant tot el sopar, amb l'uniforme de gala per si havia d'engegar la planxa. però estava avisat... menú de 10€, com és costum!


A les hores que arribem els dilluns, el restaurant és tot per a nosaltres.


Però, el Nadal també hi és present, en una barreja de tradició americana-europea i xinesa. L'arbre nadalenc comprat als xinos presidia el menjador.


No hi ha dubte que el Lin se'ls ha gastat. Fins i tot, els cambrers eren nous!


Així que, ara més que mai, els veterans del C.P. Calafell us recomanem que visiteu la nova Gran Muralla de Calafell, situada al carrer Mallorca, a prop del monument al pescador. No us en penedireu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada