diumenge, 1 de desembre del 2013

Classificació després de la jornada 5



Màxima igualtat en la LCV després de la cinquena jornada del campionat. Tret del Barça, líder destacat, amb quatre victòries i dotze punts, la resta d'equips estan en un mocador. Només hi ha tres punts de diferència entre el segon classificat i l'onzè. Per tant, aquest fet demostra l'equilibri de forces que hi ha enguany en la millor lliga del món de veterans d'hoquei.

L'U.E. Horta continúa, de manera sorprenent, en segon lloc de la classificació. No obstant, el Cuatro Vientos, el Noia i el Mollet ja tenen sis punts i han tornat a ensenyar les cartes per aspirar a entrar dins els equips que disputarien la Final Four d'enguany. Malgrat i Calafell també tenen sis punts i demostren que estan fent un bon paper en aquest inici de campionat. El dilluns, juguen el seu partit ajornat, en el pavelló de Malgrat.

Montbui, Ripollet "A", Congrés i Sant Celoni tenen quatre punts, tot i que alguns només han jugat dos partits. Per tant, no és significativa la seva posició que, segurament, d'haver-los disputat estarien més amunt en la classificació.

Tanquen la llista d'equips el Cerdanyola, amb dos empats, i el Vilafranca, amb un empat. Els dos equips han tingut un començament de campionat complicat i estan esperant un calendari més favorable per a sortir del pou. Segur que, en algunes jornades, els veiem més amunt en la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada