dimarts, 17 de desembre del 2013

El Vilanova campió del torneig de Nadal de Cubelles


Els veterans del C.P. Vilanova es van proclamar campions de la tercera edició del Torneig de Nadal de veterans de Cubelles. Sense cap dubte, va ser l'equip més competitiu del torneig i va aconseguir guanyar els dos partits que li van permetre aconseguir el títol, amb certa solvència.


En el primer partit, els vilanovins es van imposar a l'equip local del Cubelles "A", que comptava amb Borja Ferrer, equip del C.P. Calafell d'O.K. Lliga entre les seves fil·les. El conjunt verd-i-blanc va dominar el partit i es va imposar per 4 a 2, cosa que li permetia accedir a la final.


A les deu del matí, debutava el C.P. Calafell davant el C.P. Cubelles "B". Els calafellencs van presentar un equip amb algunes baixes importants, però amb la reaparició esperada del seu capità, el Joan Tutusaus, que tornava a disputar un partit, després de la seva operació. El resultat va ser de 3 a 2 pels locals, la qual cosa deixava el Calafell fora de la final.


Després d'un partit entre els menuts del Vilanova i el Cubelles, es disputava el tercer lloc entre el Cubelles "A" i el C.P. Calafell. Amb un sol canvi, els calafellencs van notar el cansament i el fet que la pista relliscava força. No obstant, el partit acabava amb un empat a cinc que obligava al llençament de penals. Perín faria el gol del desempat.


A la final, el C.P. Vilanova s'imposava al conjunt local del C.P. Cubelles "B" per 3 a 6. Els cubellencs es van avançar per 2 a 0. Però, el Vilanova va imposar un ritme més alt i va tenir més eficàcia de cara a porta, en el segon temps. Aquí teniu la crònica vilanovina.


El "Capi" va recollir el trofeig del tercer lloc, en representació dels veterans del C.P. Calafell. El Paco va ser l'encarregat de donar-li. La millor notícia, sense cap dubte, pels calafellencs va ser la reaparició del seu capità.


Carles Llambrich recollia la copa de campió pel C.P. Vilanova, de la mà del Toni. El Vilanova va demostrar que volia guanyar el torneig i ho va aconseguir.


Benito Fernàndez, l'àrbitre del torneig, també va tenir el seu premi. El col·legiat és bon amic dels jugadors cubellencs i calafellencs. Per a ell, el matí va ser divertit i va disfrutar de la nostra companyia, i viceversa. Gràcies, amic!


Al final, abans de celebrar el dinar de germanor, ens vam fer la foto de grup del torneig. La setmana vinent us oferirem la crònica més detallada del torneig de Cubelles. Esperem que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada