dissabte, 8 de juny del 2013

Resultats de la jornada 26

Jornada 26 - 9 de juny

dimarts 28
10   CF Cuatro Vientos - Vallès Calafell CP   2
dimarts 4
0   CH Palafrugell - CP Vilafranca   0 (*)
dimecres 5
0   Girona CH - Cerdanyola CH   0 (*)
3   UE Horta - CP Congrés   8
divendres 7
3   HC Montbui - Mollet HC   4
6   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - CE Noia Freixenet   5
Descansa: FC Barcelona


El partit entre el CF Cuatro Vientos i el Vallès Calafell CP s'havia avançat una setmana i es va jugar el passat dimarts 28 de maig. Amb aquest partit, el Vallès Calafell CP jugava el seu últim partit a la lliga A en aquesta temporada. El conjunt local estava molt més motivat i va portar les seves grans figures per a rodar-se per anar al torneig de Fuengirola. Ayats, amb 4 gols, i Miquel Calero, amb dos, van ser els abanderats de la victòria local per un contundent 10-2.

Com era de preveure, el partit entre el CH Palafrugell i el CP Vilafranca es va ajornar i ja no es disputarà. La Federació donarà els punts al CP Vilafranca. El CH Palafrugell, com ens avançaven en aquest blog, ha demanat a la Federació que els tregui tots els punts del campionat, veurem què decideixen!

El CP Congrés aconseguia el seu pas a la Final Four vencent a la pista de l'UE Horta per 3-8. Gràcies a aquest resultat, els barcelonins aconsegueixen estar a la Final Four, un objectiu merescut per la temporada que han fet.

El Mollet HC aconseguia el seu pas a la Final Four d'enguany, derrotant l'HC Montbui, a domicili, per un 3-4 ajustat. Els vallesans no han fet el seu millor campionat, però han aconseguit colar-se, novament, entre els millors per a disputar el títol.

El CE Noia deixava escapar la possibilitat de disputar la Final Four, caient derrotat per 6-5. Segurament els nervis i la no presència d'alguns dels seus principals jugadors, han fet que el Noia, tot i haver derrotat el FC Barcelona, aquesta setmana, punxés davant el CP Sant Celoni A.

El Cerdanyola CH va presentar un escrit a la Federació anunciant que protestaria l'acta del partit davant el Girona CH i demanant no haver de fer el desplaçament. La Federació ha resolt, sorprenentment, donar els punts als gironins. D'aquesta manera, serà el Girona CH qui disputi la promoció per a no baixar. ¡Increíble!

Lliga B

dilluns 11 de març
6   CT Barcino - G.E.i E.G.   5
dilluns 25 de març
6   CP Malgrat - CH Valldoreix   1
dilluns 3
1   CE La Salle Bonanova - UE La Garriga   7

divendres 7
4   CP Vilanova - HC Esplugues   4
0   CP Cubelles - CP Sant Celoni B Lab. Feltor   0 (*)
Descansen: CH Ripollet A i CH Ripollet B

A la lliga B, el partit entre el CT Barcino i el G.E.i E.G. de Girona es va disputar l'11 de març, degut a que els dos equips han disputat l'EVRICUP d'Anglaterra. El resultat va ser favorable als barcelonins, per 6-5, tot i que el partit va donar-se per acabat a manca de 13 segons. En una jugada polèmica, l'equip gironí va protestar airadament a l'àrbitre i aquest va donar el partit per acabat. També, en partit avançat, disputat el dia 25 de març, el CP Malgrat guanyava àmpliament el CH Valldoreix per 6-1.

La UE La Garriga acabava el campionat vencent a la pista del CE La Salle Bonanova per 1-7. El resultat demostra la superioritat dels visitants que han tingut una excel·lent trajectòria en aquest campionat.

El CP Vilanova, ja classificat per a disputar la Final de la lliga B, davant el CP Malgrat, es va deixar anar i va empatar amb l'HC Esplugues a quatre gols. El partit, intrascendent pels dos equips, venia precedit d'una decisió del Tribunal Català de l'Esport on donava la raó al recurs presentat pel CP Vilanova en el seu partit davant el CT Barcino, on el Comitè de Competició li havia retirat els punts per alineació indeguda. Amb aquesta decisió, els vilanovins han sobrepassat, a última hora, al CH Ripollet A en el segon lloc del campionat i han assolit l'ascens directe a la lliga A.

En el darrer partit del campionat, el CP Sant Celoni B no s'ha presentat a la pista del CP Cubelles i el partit no s'ha disputat. Per tant, els tres punts seran pels locals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada