diumenge, 23 de juny del 2013

Ja tenim el cinc ideal del campionat d'enguany


Després de les votacions de dotze jugadors dels diferents equips i del Francesc del blog d'Akops d'Stick que vam anunciar ahir, ja tenim el cinc ideal de la temporada 2012/13. Per tant, han estat tretze persones que ens han ajudat a confeccionar el millor cinc del campionat i a qui volem agraïr el seu ajut i la cooperació que han tingut amb el nostre blog.

Les votacions han anat de la següent manera:


PORTER EQUIP PUNTS
Tino Martínez FC Barcelona 9
Marc Pigeon CP Congrés 1
Delmo Mollet HC 1
Albert Bel Cerdanyola CH 1
Salarich CF Cuatro Vientos 1


JUGADOR EQUIP PUNTS
Juan Carlos Raigoso Mollet HC 12
Gaby Cairo FC Barcelona 8
Guillem Cabestany CE Noia 7
Miquel Plaza FC Barcelona 5
Marcelo Uribe FC Barcelona 4
Pep Portas CF Cuatro Vientos 4
Lluís Segarra FC Barcelona 2
Jordi Sáez CP Sant Celoni 2
Miquel Roura Mollet HC 2
Joan Ayats CF Cuatro Vientos 2
David Compte HC Montbui 1
Pepe Busquets Mollet HC 1
Jordi Munsó CF Cuatro Vientos 1
Ferran Pujalte UE Horta 1


Per tant, en la ubicació de porters hi ha un clar guanyador: Jordi "Tino" Martínez, del F. C. Barelona, que ha aconseguit nou dels tretze vots. La resta han anat repartits entre quatre grans porters del campionat.

En la de jugadors, ja hi ha hagut més disputa per entrar entre els quatre seleccionats. Juan Carlos Raigoso, del Mollet H.C.,amb dotze vots, ha aconseguit, gairebé, la unanimitat del jurat. L'ha seguit Gaby Cairo, del F. C. Barelona, amb vuit vots. Guillem Cabestany, del C. E. Noia Freixenet, amb set vots, ha quedat en tercer lloc. El darrer en entrar en el cinc ideal ha estat Miquel Plaza, del F. C. Barelona, amb cinc vots. Marcelo Uribe i Pep Portas s'han quedat molt a prop de ser escollits, això demostra, també, la seva gran qualitat i la bona temporada que han fet. Felicitats, doncs, als guanyadors!!!




A partir d'avui, ja podeu escollir, en aquest blog, durant una setmana, el millor jugador de la lliga A de veterans 2012/13. Podeu votar en l'enquesta que apareix a la part superior del blog. Gràcies a tots per participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada