diumenge, 2 de juny del 2013

Classificació de la jornada 25

 

Abans d'iniciar la darrera jornada de la lliga catalana de veterans, la Federació ha donat els tres punts dels partits ajornats de la primera volta als equips que no l'havien pogut disputar per culpa del rival, el CH Palafrugell. Així, el CP Sant Celoni i el CE Noia Freixenet han sumat punts sense disputar els seus partits. Han sumat tres punts més el Cerdanyola CH i el CE Noia Freixenet, en aquesta jornada, per no haver-se presentat i/o ajornat els partits davant el Girona CH i el CH Palafrugell. La Federació els ha donat els partits com a guanyats, per manca de dates per a disputar-los. Veurem si els sancionen amb un punt menys, com hauria de ser, als que no han volgut jugar!

També s'ha sancionat amb un punt al Girona CH, per protesta de l'acta per part del Mollet HC. Els jugadors de Mollet van impugnar el partit per alineació indeguda dels gironins i el seu porter. Si tots els equips haguessin fet el mateix, aquesta lliga no estaria adulterada com ho està ara! Volem donar les gràcies al Mollet per haver entès la situació que patim alguns quan veiem l'esforç que hem de fer per a jugar tots els partits, pagant els desplaçaments i els àrbitres, mentre alguns no jugaran els seus partits fora de casa i poden tenir opcions de mantenir-se a la categoria.


Durant aquesta setmana es disputaran alguns partits ajornats del campionat, almenys tenen data posada! Però, n'hi ha uns quants que sembla que no es jugaran i que no tenen data fixada. En aquests casos, la Federació haurà de donar els punts a l'equip que no hagi ajornat els partits. Hem fet un exercici de veure quins són, suposant que no es restin punts per sanció (com hauria de ser!):

Jornada 14
Vallès Calafell CP - CH Palafrugell (guanyaria el Calafell)
CP Vilafranca - Girona CH (guanyaria el Vilafranca)
Jornada 21
HC Montbui - Girona CH (guanyaria el Montbui)
Jornada 23
Mollet HC - Girona CH (guanyaria el Mollet)

D'aquesta manera, la classificació virtual, a hores d'ara, seria la següent:


En primer lloc i campió de la fase regular el F. C. Barcelona. Els altres tres llocs s'haurien de disputar entre quatre equips. El CP Congrés i el CF Cuatro Vientos són els que ho tenen millor per a aconseguir-ho, però han de puntuar en el seu últim partit, per a asseguar-se una plaça, o esperar una punxada del CE Noia o Mollet HC. Aquests dos darrers equips es disputaran la quarta plaça per a accedir a la Final Four. Els dos equips han de jugar, encara, un partit amb el líder, el F. C. Barcelona.

El CP Sant Celoni A, encara, conserva una remota possibilitat. Hauria de guanyar al CE Noia Freixenet, en aquesta jornada, i derrotar el Girona CH, en el seu partit ajornat. Però, a més, esperar que el Mollet HC no faci més d'un punt en els dos partits que li queden i que el CE Noia perdi amb el Barça.

El Cerdanyola CH, l'HC Montbui i el CP Vilafranca no es juguen res, ja. Queden fora de tota mena de perill de descens i sense opcions d'entrar a la Final Four. Estem segurs que tots ells, per raons diverses, haurien signat, a principi de temporada, ser on són!

Finalment, l'UE Horta, amb la sorprenent i brillant victòria davant el Mollet HC, en la passada jornada, quedaria fora dels llocs de descens i promoció. No sembla que Girona CH i CH Palafrugell estiguin en condicions de guanyar els dos partits que els resten, més aviat el contrari. En el darrer lloc quedaria el Vallès Calafell CP, amb vuit punts, sense haver guanyat un sol partit. Però, havent-los disputat tots (excepte el del CH Palafrugell que no té efectius). Semblaria lògic que els calafellencs, tot i ser cuers, disputessin la promoció, ja que el CH Palafrugell i el Girona CH, sembla, no jugaran la lliga de veterans l'any que ve. Però, no sabem el què decidirà la Federació. En principi, l'equip que hauria de disputar-la seria el Girona CH, massa premi per a un equip que no ha complert els seus compromisos en aquest campionat i al que s'haurien de restar forces punts per no haver jugat els partits corresponents.

4 comentaris:

  1. saber guanyar és fàcil, de vegades hi ha gent que ni això, i saber perdre és difícil, però vosaltres heu aconseguit saber perdre hiha mes fer amics ja sobre us ho heu passat de fabula jugant amb velles glòries del nostre esport i com diu un refrany castellà "que os quiten lo bailao" os desitjo que l'any que ve torneu a pujar de categoria i anims que no se a perdut res, per cert, salut i força per l'eugeni
    joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, Joan. No està gens malament per a ser la segona temporada en actiu, novament, després de molts anys sense competir. Anem aprenent i el nostre joc ha anat millorant molt. L'any que ve serà diferent, però haurem de seguir aprenent.

      Gràcies per seguir-nos amb aquesta passió!

      Una abraçada.

      Elimina
    2. Bones,

      Us escric dels veterans de Palafrugell; com sabeu aquest any hem deixat de disputar alguns partits per falta de jugadors, el motiu es que em tingut baixes inesperades i aixó sumat a que tenim mossos d'esquadra (torns) i gent que viatja per feina ens ha fet impossible realitzar alguns desplaçaments.
      Sapigueu que em escrit a la federació per demanar-los que ens treguin tots els punts per tal de no adulterar la competició i que tots els equips que han disputat tots els partits puguin competir amb iguals condicions.
      No sé que resoldràn però per la nostra part és el que creiem més just.

      Atentament,

      Jaume Tané

      Elimina
    3. Moltes gràcies Jaume! Aquest gest us honra com a equip i com a persones. Entenem els vostres motius per no poder jugar els partits de la lliga. Esperem, doncs, que la Federació resolgui aquest tema. Per la nostra part, us agraïm la sinceritat i l'honestedat demostrada.

      Una abraçada!

      Elimina