dilluns, 6 d’abril del 2020

Un any al Vendrell, com a local


La temporada 2018/19, en el retorn a l'OK Lliga, el primer equip del C.P. Calafell va disputar tots els seus partits de competició a la pista de l’etern rival, el Club d’Esports Vendrell, degut a les obres d’adequació del pavelló Joan Ortoll. També va haver de fer tots els entrenaments en aquesta pista, tret dels dilluns, on anava al pavelló de Torrelavit. El pavelló del Club d’Esports Vendrell estava remodelat, recentment, amb motiu dels Jocs del Mediterrani de Tarragona 2018, on El Vendrell va ser seu de la competició d’handbol.

Pel mateix motiu, tots els equips base i la secció de patinatge artístic també van haver de fer els seus entrenaments en diverses instal·lacions com la pista de l’Institut Camí de Mar, la pista del Castell o una pista a Mas Romeu. Els veterans van disputar tots els seus partits de lliga a Les Casernes de Vilanova i la Geltrú.





La plantilla de la temporada 2018/19 estava formada per Xavier Andreu, Arnau Fontanillas i Martí Serra, a la porteria, Joan Vàzquez, Sergi Torné, Gerard Pujol, Sergi Romeu, Àngel Rodríguez, Roger Martí, Oriol Palau i Albert Lambea. L'entrenador era Jordi Esteve, tot i que constava com a tal Jordi Roca, amb carnet nacional.

Aquell any, Ángel Rodríguez fitxava pel club. El jugador va patir dos anys de sanció per dopatge, quan jugava en el Club d'Esports Vendrell. Reproduïm un article del Diari de Tarragona on ho explica.

El milagro de Ángel Rodríguez

Fue sancionado con dos años por dar positivo en un control antidopaje en 2014, cuando era jugador del CE Vendrell, donde había ganado títulos. Volvió para retirarse en la pista y hacer justicia. Tras su paso de dos años por el Vilafranca, quiere hacer historia en Calafell


Marc Libiano

3 de Octubre de 2018 - 17:54

Un involuntario positivo en metilhexanamina pareció acabar con la vida deportiva de Ángel Rodríguez (Sant Sadurní, 1982). El jugador militaba por aquel entonces en el Moritz Vendrell cuando en la fase final de la Copa del Rey de 2014 dio positivo en el control antidopaje. Tras unos meses de shock y recursos administrativos para evitar la sanción, Rodríguez vivió el momento más amargo de su carrera. El Comité Antidopaje apenas le escuchó y le castigó con dos años de sanción.

El varapalo le aisló del mundo que tanto él como su familia siempre han amado. Ángel se olvidó por completo del hockey y dedicó su tiempo a la actividad laboral y a sus hijos, el pequeño Ángel y Dídac. Jamás pensó en el regreso. Su cabeza quería olvidar, iniciar una nueva vida.

Pero la pasión por el hockey y su afán competitivo le pudieron. En la recta final de su castigo, Ángel sintió que quería volver a competir. «Quiero retirarme en la pista» reconoció al mismo Diari en 2016, cuando empezó a prepararse a conciencia para regresar a las pistas. Keko Iglésias, exjefe de la cantera del Noia y amigo personal de Rodríguez, le animó a que calzara de nuevo los patines. Sólo le faltaba la llamada de un equipo. Pocos se olvidaron de él a pesar de todo. Y el Vilafranca acabó apostando por sus prestaciones.

Su regreso a las pistas se produjo en noviembre de 2016 y en la máxima categoría. Fue en una tarde de sábado ante el Girona. Esa tarde puso fin a dos años de pesadilla que Ángel no ha olvidado. Se vio metido en un problema que ni él buscó. En todo caso, sus ganas de demostrar la inocencia provocaron el redebut en la OK Liga. Un volver a empezar. Su primer sueño se había cumplido. También el milagro. Cuesta pensar que un jugador con 36 años compita de nuevo en la élite sin peajes ni sospechas después de dos años parado. En Vilafranca consumió dos temporadas en las que intentó recobrar su nivel de antaño. No escapó de días de luces y sombras, pero parece haberse reencontrado.

De hecho, el Club Patí Calafell le ha abierto las puertas de su nuevo proyecto en las alturas. Le ha firmado este verano a petición expresa de Jordi Esteve, el míster. Ángel se ha vestido de verdiblanco para aportar buenos registros defensivos y dinamismo en el ataque. Todo ello para que Calafell y el Joan Ortoll se queden de forma definitiva en la OK Liga. Este sábado, en el templo de Reus, vivirá un derbi recuperado para la causa.

En el currículum de Ángel lucen dos Copas del Rey (2013 y 2014) y dos Copa de la CERS (2013), tres títulos que alzó con el histórico Moritz Vendrell de Guillem Cabestany justo antes de la sanción y otro antes en Tenerife. «No voy a dejar el hockey como lo dejé. Es muy injusto». Ángel ha cumplido su palabra. Su caso es un milagro de los nuevos tiempos.


Roger Martí, cuarto fichaje del Calafell
Publicat a HockeyAsturias.com


El Club Patín Calafell ya tiene el cuarto fichaje para la temporada 2018-2019 que comenzará este verano. El club del Baix Penedès ha conseguido hacerse con los servicios de Roger Martí para esta próxima campaña con el reto de reforzar el equipo en el retorno a la OK Liga, la máxima categoría del hockey patines español. Los verdes han cerrado una incorporación del jugador que esta pasada campaña 2017-2018 ha vestido los colores del Club Patín Alcobendas en la Primera División, mismo torneo donde han competido los calafellenses bajo las órdenes de Jordi Esteva.

Juventud y ganas de recuperar el gol mostrado
Roger Martí, que el próximo 25 de octubre hará 24 años, llega al CP Calafell para volver a enfundarse una camiseta con la que ya le ha ido bien. Cedido por el Noia hace dos años, entonces Martí cuajó una gran temporada donde anotó diecisiete goles en 23 partidos, ayudando también a la hora de facilitar dianas a sus compañeros gracias a tres asistencias y conseguido cinco de los diecisiete goles marcados desde el punto de penalti, mostrando una efectividad desde la pena máxima superior al 50% una vez finalizada la liga.

Esta campaña 2017-2018 que acaba de finalizar, Roger Martí ha disfrutado de menos protagonismo en número de partidos y de goles marcados. Después de 21 partidos jugados, el joven jugador consiguió anotar siete dianas. Aunque fueron menos que el año anterior, algunas dianas tuvieron su peso en oro. Por ejemplo, Martín inició la remontada en la última jornada ante el Mataró, cuando su equipo estaba obligado a ganar si quería ascender en la OK Liga, lo que finalmente consiguió.

La llegada de Roger Martí es la cuarta de esta campaña después de incorporar a Ángel Rodríguez, al ex del Palafrugell Gerard Pujol y al ex del Vilafranca Joan Vázquez.



En la pretemporada, el primer equip del club va disputar la Lliga Catalana d'hoquei. El diari Tarragonadigital.com seguia l'equip. En reproduïm les cròniques.

Xut de Romà Bancells en el Reus-Calafell | REUS DEPORTIU


El Reus Deportiu remunta i guanya un bon Calafell

El conjunt reusenc sua més del previst davant un combatiu Calafell que va anar guanyant el matx durant 26 minuts

per Redacció
22/08/2018 08:12 | Actualitzat a 22/08/2018 08:17

El Reus Deportiu ha sumat la segona victòria de la pretemporada després d'imposar-se per un ajustat 6 a 5 al Club Patí Calafell. Els del Baix Penedès, que disputaven el primer matx de preparació estival després de començar els entrenaments el passat dimecres, van avançar-se en el marcador en el minut 12 gràcies a una diana d'Ángel Rodríguez.

Millor Calafell en el primer temps

Després del 0 a 1, els verds van poder ampliar distàncies amb un pal i una bona aturada de Càndid Ballart. Dues ocasions que es va confirmar en el segon gol visitant a la tercera. Gerard Pujol aconseguia en el minut 19 fer el 0 a 2 davant un Reus Deportiu que havia de suar més del previst per doblegar un rival teòricament inferior. L'escalada ganxeta s'iniciava abans del descans. Tot i que Bancells no podia transformar una falta directa en primera instància, sí que ho feia Marc Julià en el següent llançament produït en el minut 24.

Els ganxets marxaven al descans retallant diferències i Cristian Rodríguez, en el minut 26, aconseguia la igualada amb una jugada individual. Àlex Rodríguez, en el minut 34, posava per davant l'equip de Jordi Garcia mentre que Joan Salvat, aprofitant un refús del pal, enviava al fons de la xarxa el 4 a 2.

Reacció calafellenca insuficient

Estant dos gols per sota en l'electrònic, el Calafell ha buscat la reacció i l'ha trobat. Primer, des del punt de penal gràcies a una diana de Sergi Romeu en el minut 39. Després, amb l'exroig-i-negre Sergi Torné, anotant el 4-4 en el minut 42. Faltaven vuit minuts per al final i el públic amb necessitat d'hoquei des del final de la temporada passada, trobava la seva dosis d'entreteniment.

El Calafell hauria pogut avançar-se novament en el marcador després d'enviar una pilota al pal però el Reus no ha fallat i Marc Julià en el minut 46 i Romà Bancells en el 48 posaven un 6 a 4 que només podria maquillar Sergi Romeu en una de les darreres accions del matx.

Després d'aquest matx, el Reus Deportiu i el Club Patí Calafell de Jordi Esteve afronten el debut en la Lliga Catalana. Els del Baix Camp jugaran divendres a les 21.00 hores al Palau contra el Voltregà i els del Baix Penedès ho faran dissabte a Igualada.



Imatge del matx disputat al Palau d'Esports | REUS DEPORTIU

El Vendrell i Calafell ja són als quarts de final de la Lliga Catalana


Els conjunts del Baix Penedès podrien enfrontar-se en els quarts de final en un derbi abans de l'OK Lliga. El Reus buscarà certificar-ho divendres a Vic

per Redacció / JAL
29/08/2018 11:17

La Lliga Catalana afronta la darrera jornada de la fase prèvia amb, de moment, molt bons resultats per als equips del Camp de Tarragona. Concretament ho fa amb un ple de victòries per al Reus Deportiu, el CE Vendrell i el CP Calafell. Els tres màxims representants de l'hoquei del territori han quallat bons registres en les dues primeres cites de la fase de grups, aconseguint els dos equips del Baix Penedès la classificació per als quarts de final on els del Baix Camp hi són de manera virtual tot i que encara no matemàtica.
(...)

El Calafell comença amb bon peu

L'equip de Jordi Esteva, que aquesta temporada tornarà a competir en l'OK Lliga després de l'ascens de la campanya passada, ha guanyat els dos partits oficials jugats fins ara. Els verds van imposar-se en la primera jornada a l'Igualada per 1 a 4 amb gols de Joan Vàzquez, Gerard Pujol (2) i Sergi Torné mentre que diumenge va guanyar l'Alcoi per 4 a 3 amb gols de Sergi Romeu, Sergi Torné, Oriol Palau i Ángel Rodríguez.

Aquests sis punts permeten els del Baix Penedès classificar-se matemàticament per als quarts de final i divendres a les 21.00 hores es jugaran a Lleida la primera plaça del grup. En el cas que el Calafell conservi la primera plaça i el Vendrell acabi segon, el duel de quarts de final serà un derbi entre els dos equips del Baix Penedès.

Marc Gual en una acció ofensiva davant el CP Calafell | VÍCTOR SALGADO / FC BARCELONA

El Vendrell i el Calafell, eliminats de la Lliga Catalana

Els del Baix Penedès han quedat fora de la competició després que els vendrellencs deixessin escapar un 0-2 favorable i que els calafellencs perdessin contra el Barça

per Redacció / JAL

04/09/2018 07:02


L'hoquei del Baix Penedès ha quedat eliminat de la fase final de la Lliga Catalana després de perdre contra el campió de la Lliga Europea i el campió de la Copa de la CERS. El CE Vendrell ha caigut davant el Lleida Llista per 3 a 2 un encontre que, quan faltaven quatre minuts pel final, guanyava per 0 a 2 mentre que el CP Calafell no ha pogut fer res davant l'aplastant superioritat del FC Barcelona i ha estat golejat per 7 a 1.
(...)

El Calafell, sense opcions

El Club Patí Calafell de Jordi Esteva no ha pogut donar la sorpresa i ha caigut golejat davant la potència del FC Barcelona. L'equip blaugrana només tardaria dos minuts a avançar-se en l'electrònic gràcies a una diana de Pablo Álvarez. Sergi Panadero, en el minut tretze, feia un 2 a 0 que no es mouria fins al minut 38 gràcies a una nova diana de Pablo Álvarez, aquest cop de falta directa. Roca faria el 4 a 0 un minut després i Gerard Pujol anotaria la diana de l'honor pels verds a dos minuts pel final.

El gol calafellenc ha despertat un conjunt blaugrana que en els dos minuts que quedaven de partit ha aconseguit tres gols, obres de Marc Gual, Joao Rodrígues i Ignasi Alabart.

Membres de la Penya Els Estrellats, amb Pau Bargalló, el 26 d'agost de 2018

Calendari i resultats de la temporada 2018/19 a l'OK Lliga

Classificació de l'OK Lliga, en la temporada 2018/19

El Calafell va assolir la permanència, en el seu retorn a la màxima categoria de l'hoquei estatal. Tot i jugar tota la temporada al pavelló del Club d'Esports Vendrell, l'afició no va deixar sol a l'equip i el va acompanyar en tots els partits, com a local. Finalment, va assolir la desena posició, a prop de les places que donaven dret a jugar competició europea. Però, el principal objectiu de l'equip era mantenir la categoria.

Un Reus-Vendrell i Lloret-Calafell per inaugurar l'OK Lliga

Torna la lliga a la màxima categoria de l'hoquei patins i ho fa amb un derbi entre reusencs i vendrellencs. El Calafell torna a l'OK Lliga jugant a Lloret de Mar


per Joan Alfons López
21/09/2018 10:00

S'ha acabat l'espera. L'OK Lliga torna a escena i ho fa aquest dissabte amb la primera jornada de la temporada 2018-2019 amb una sèrie de grans partits on destaca, més enllà del Liceo-Barça, el duel entre el Reus Deportiu i el CE Vendrell. A més, el Calafell viurà el seu retorn a la màxima categoria de l'hoquei estatal visitant Lloret de Mar.
(...)

El Calafell s'estrena a Girona

Abans del Reus-Vendrell donarà inici la reestrena del CP Calafell a l'OK Lliga. Els homes entrenats per Jordi Esteva visitaran Lloret de Mar dissabte a partir de les 20.15 hores per començar a competir de nou en la màxima categoria tres temporades després del descens. Amb els fitxatges de Joan Vázquez, Ángel Rodríguez, Gerard Pujol i Roger Martí, els verds buscaran el primer triomf de l'any per encetar amb bon peu el camí cap a la salvació.

Davant es trobaran un Lloret de Mar que aquest any compta amb els reforços de Josep Codina, Moisés Aguirre, Joan Gelmà i Antoine Le Berre. El matx comptarà amb l'arbitratge de la parella formada per Álvaro de la Hera i Gerard Gorina.

Jordi Esteva dona instruccions als seus jugadors | OK LIGA TV

El Calafell guanya a Lloret de Mar i comença amb bon peu

El conjunt entrenat per Jordi Esteva s'ha emportat els tres punts de Lloret de Mar (3-5) gràcies a dos gols de Palau, dos de Pujol i un de Vázquez

per Redacció / JAL
22/09/2018 22:04 | Actualitzat a 23/09/2018 07:03

Inici victoriós del Club Patí Calafell en el seu retorn a l'OK Lliga. El conjunt entrenat per Jordi Esteva ha guanyat per 3 a 5 a la pista del Lloret després d'un encontre que s'ha decidit en el segon temps per provocar que els verds sumin els tres primers punts de la temporada a la pista d'un dels teòrics rivals directes a finals de temporada.

Dos gols en dos minuts

El duel a Girona ha necessitat quinze minuts per poder veure les primeres dianes. Ha estat el Calafell qui ha colpejat primer després d'una jugada per la banda esquerra de l'atac verd que ha acabat amb una rematada d'Oriol Palau per batre el porter local Ferran Serra. Els homes de Jordi Esteva aconseguien avançar-se en el marcador, anotant el primer gol de la temporada 2018-2019 on tornen a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

Malauradament ha durat poc l'alegria a casa dels del Baix Penedès perquè el Club Hoquei Lloret ha empatat en la jugada posterior. Una bola morta dins de l'àrea calafellenca ha estat aprofitada per Plaza per enviar l'esfèric al fons de la xarxa. L'acció, força evitable, podria haver-se impedit amb més contundència defensiva rebutjant la bola amb més encert. Els dos gols en pocs segons de diferència han revolucionat l'encontre. Ambdós conjunts han buscat les porteries rivals però l'electrònic no s'ha mogut fins al segon temps.

Remuntada local i reacció visitant

El Club Patí Calafell ha hagut de suar de valent per sumar el primer triomf de la temporada. El conjunt de Jordi Esteva ha vist com el Lloret aconseguia remuntar momentàniament el marcador gràcies a Moisés Aguirre en el minut 35, aprofitant una centrada després d'una bola rebutjada per la tanca del fons de la pista. Tal com ha succeït en el primer temps, la reacció del contrari ha arribat a l'instant. Oriol Palau, amb un gran xut, ha empatat (2-2) només 30 segons després per amargar la diana local.

No ha estat fins al minut quan el Calafell ha començat a encarrilar el triomf. Pujol ha aconseguit transformar una falta directa per fer el 2 a 3 en el minut 37 i Joan Vázquez es desmarcava en el minut 41 per anotar un 2 a 4 que començava a desgastar les esperances de puntuar dels gironins. Martí Serra, que havia evitat el 3 a 3 abans del gol de Vázquez, no ha pogut fer res en el minut 43 quan Àlex Grau l'ha batut amb un xut de llarga distància. Era el 3 a 4 i faltaven set minuts per al final. Tot i que el Lloret ha buscat l'empat canviant el porter pel cinquè jugador de pista, ha estat Gerard Pujol qui ha sentenciat en el minut 48. Aprofitant l'absència del porter rival, Pujol ha engaltat un xut des del seu mateix camp per anotar el 3 a 5 definitiu.

La pròxima cita calafellenca serà diumenge 30 de setembre a les 12.30 hores rebent la visita del Lleida Llista al Pavelló del Club d'Esports Vendrell per culpa de les obres a les quals s'està sotmetent el Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

FITXA TÈCNICA

CH Lloret
Ferran Serra, Lluís Grau, David Plaza, Àlex Grau i Moisés Aguirre. A la banqueta: Javi Patau, Adrià Farré, Antoine Le Berre, Joan Gelmà i Oriol Perarnau

CP Calafell
Martí Serra, Sergi Romeu, Sergi Torné, Ángel Rodríguez i Gerard Pujol. A la banqueta: Xavi Andreu Montoya, Roger Martí, Joan Vázquez i Oriol Palau

Gols
0-1 / Palau (15')
1-1 / Plaza (16')
2-1 / Aguirre (35')
2-2 / Palau (35')
2-3 / Pujol (37')
2-4 / Vázquez (41')
3-4 / À. Grau (43')
3-5 / Pujol (48')

Àrbitres
Álvaro de la Hera i Gerard Gorina

Incidències
Matx disputat al Pavelló Municipal de Lloret de Mar corresponent a la primera jornada de l'OK Lliga 2018-2019.

Salvat ha marcat els dos gols del Reus | REUS DEPORTIU

El Calafell grata un bon punt davant el Reus Deportiu

Els roig-i-negres s'imposen en el primer temps amb un doblet de Salvat però els verds reaccionen en el segon temps i empaten (2-2)


per Redacció
06/10/2018 22:59 | Actualitzat a 06/10/2018 23:26

Repartiment de punts en el duel tarragoní de la tercera jornada de l'OK Lliga. El Reus Deportiu no ha pogut passar de l'empat davant un bon Calafell que ha pogut equilibrar un marcador que se situava 2 a 0 en el descans. La reacció ha estat tal que els homes de Jordi Esteva han pogut endur-se els tres punts en un final d'infart.

Salvat lidera la primera part

La victòria reusenca semblava posar els pilars en el primer temps. I no ho ha estat gràcies als llançaments de penal, tot i que el Reus Deportiu n'ha gaudit de tres en els primers dos minuts d'encontre. Àlex Rodríguez en dues ocasions i César Carballeira en un altre no han pogut batre Martí Serra. Els homes entrenats per Jordi Esteva s'han posicionat seriosament sobre la pista i no han permès al Reus trobar-se amb el seu millor joc. Carballeira, en el minut 13, enviava la bola al pal en el que ha estat el darrer avís abans d'obrir la llauna.

Era Joan Salvat, en el minut 15, quan s'estrenava l'electrònic del Palau. Marc Julià enviava un desplaçament de bola cap a la banda dreta i allà apareixia l'estic del capità per anotar el primer gol de la nit. Un quart d'hora s'ha tardat a veure la primera diana i només tres més han calgut per veure el segon, obra també de Joan Salvat. El capità ha picat la bola sobre Serra en una jugada individual per ampliar diferències.

El Calafell grata un gran punt

Si el primer temps ha estat favorable al Reus, el segon ho ha estat completament per al Club Patí Calafell. Els homes de Jordi Esteva han quallat una molt bona actuació i han aconseguit extreure un valuós punt del complicat territori roig-i-negre. No ha estat fins al minut 39 quan Gerard Pujol, aprofitant una superioritat numèrica per una targeta blava a César Carballeira, ha batut Ballart amb un xut escorat a l'esquerre de la porteria.

El Calafell se situava un gol per sota quedant deu minuts per al final. Ambdós conjunts inauguraven així un nou matx: amb el Reus bolcat buscant el 3 a 1 i el Calafell anant amunt per trobar l'empat. Això s'ha traduït en un matx d'anada i tornada que ha vist com César Carballeira enviava una bola al pal. Els ganxets perdonaven la possible sentència i els del Baix Penedès contestaven en l'àrea contrària. Joan Vázquez, amb una jugada individual, ha batut Ballart en el minut 46.

Amb quatre minuts fins al final, el duel ha embogit i ha tingut tots els ingredients d'un derbi. Un gol fantasma de Gerard Pujol en el minut 48 ha estat la principal polèmica. El davanter verd ha aprofitat una falta directa per enviar una bola al travesser. Aquesta ha botat al costat d'un Ballart que ha rebutjat engaltant una plantofada a l'esfèric. Els col·legiats, a prop de la jugada, no han donat validesa al possible gol. En el darrer minut de partit s'ha pogut decidir tot per ambdós bàndols. L'exganxet Sergi Torné, en l'ocasió més clara, es plantava davant Ballart però no aconseguia anotar.

Curiosament, l'empat situa líder el Reus Deportiu després de la derrota del Noia. El Calafell, per la seva banda, segueix invicte després de dos partits com a visitant situant-se en la setena plaça amb quatre punts. La pròxima cita del Reus serà dissabte vinent a les 20.00 hores visitant el Vic mentre que el Calafell jugarà com a local al Vendrell dimarts a les 21.00 hores rebent el Lleida, duel corresponent a la jornada 2.

FITXA TÈCNICA

Reus Deportiu
Càndid Ballart, Romà Bancells, Tiago Rafael, Cristian Rodríguez i Àlex Rodríguez. A la banqueta: Juanjo Matilla, Jan Escala, Joan Salvat, Marc Julià i César Carballeira

CP Calafell
Martí Serra, Sergi Romeu, Sergi Torné, Joan Vázquez i Gerard Pujol. A la banqueta: Xavi Montoya, Roger Martí, Àngel Rodríguez, Albert Lambea i Oriol Palau

Gols
1-0 / Joan Salvat (15')
2-0 / Joan Salvat (18')
2-1 / Gerard Pujol (39')
2-2 / Joan Vázquez (46')

Targetes blaves
Per al local César Carballeira

Àrbitres
Miguel Díaz i Jonathan Garcia

Incidències
Matx disputat al Palau d'Esports del Reus Deportiu corresponent a la jornada 3 de l'OK Lliga.



El Calafell ha perdut el primer matx de la temporada | OK LIGA TV

El Calafell cau davant el Lleida a base de faltes directes

El Calafell perd per 2 a 5 contra el Lleida Llista en un duel on els verds s'avancen però acaben sent remuntats per l'efectivitat lleidatana en les boles aturades

per Redacció
09/10/2018 22:54

Primera derrota del Club Patí Calafell en el seu retorn a l'OK Lliga després de caure davant el Lleida Llista per 2 a 5. Els homes entrenats per Jordi Esteva no han pogut evitar el triomf dels de la Terra Ferma després de veure com l'efectivitat visitant en les jugades a pilota aturada desequilibraven un duel on els calafellencs havien colpejat primer.

El gol de Romeu, un miratge

El duel començava amb el Calafell obrint el marcador. S'arribava al minut 8 quan Sergi Romeu aconseguia batre el porter visitant Lluís Tomàs per situar un il·lusionant 1 a 0 en el marcador. Els del Baix Penedès, que afrontaven el matx després de sumar quatre dels sis primers punts en joc, només han tingut dos minuts d'alegria perquè ràpidament empataria Roberto Di Benedetto en el minut 10.

Tot i que ambdós bàndols han buscat trencar l'equilibri en el marcador al llarg dels primers 25 minuts, s'ha hagut d'esperar al segon temps per veure com el partit es decantava. Malauradament ho ha fet cap a l'equip blau gràcies a una falta directa. Serra, que en el minut 30 ja havia aconseguit evitar un gol del Lleida aturant una falta directa a Roberto di Benedetto, res podia fer en una acció idèntica davant Maxi Oruste. El davanter visitant anotava l'1 a 2 en el minut 31 i completava la remuntada lleidatana.

Les faltes directes, decisives

Dos minuts després del gol visitant, el Calafell gaudia d'una falta directa a favor però Lluís Tomàs evitaria l'empat. El Lleida no perdonava i els locals sí. La quinzena falta del Calafell, produïda en el minut 40, permetria a Roberto Di Benedetto anotar l'1 a 3. Tres minuts després, Bruno faria l'1 a 4 gràcies a un gol de murri entrant des de darrere de la porteria, el verd Gerard Pujol aprofitaria una falta directa per fer el 2-4 en el minut 47 però Roberto Di Benedetto, mitjançant una falta directa, situaria el 2-5 definitiu a un minut del final.

Amb aquest resultat, l'OK Lliga es posa al dia i tothom ja ha disputat tres jornades de lliga. El Club Patí Calafell es troba actualment en la novena posició acumulant quatre punts, tres més que la zona de descens. La pròxima cita dels verds tornarà a ser com a local diumenge a les 12.30 hores contra el Club Patín Alcobendas.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Martí Serra, Sergi Romeu, Sergi Torné, Àngel Rodríguez i Gerard Pujol. A la banqueta: Xavi Montoya, Roger Martí, Joan Vázquez i Oriol Palau

Lleida Llista
Lluís Tomàs, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto. A la banqueta: Gerard Folguera, César Candanedo, Raúl Fernández, Jordi Creus i Maxi Oruste

Gols
1-0 / Romeu (8')
1-1 / Roberto Di Benedetto (10')
1-2 / Oruste (31')
1-3 / Roberto Di Benedetto (40')
1-4 / Bruno Di Benedetto (43')
2-4 / Pujol (47')
2-5 / Roberto Di Benedetto (49')

Targetes blaves
Per als locals Romeu i Torné i per al visitant Oruste

Àrbitres
Óscar Valverde i Josep Antoni Ribó

Incidències
Matx corresponent a la jornada 2 de l'OK Lliga disputat al Pavelló del Club d'Esports Vendrell.

El CP Calafell ha jugat el segon partit en cinc dies | CP CALAFELL

El Calafell guanya l'Alcobendas i confirma el bon inici de lliga

El conjunt de Jordi Esteva s'imposa a l'equip madrileny i acumula ja set punts a la classificació.

per Redacció
14/10/2018 15:41

El Club Patí Calafell ha confirmat el positiu inici de temporada després de guanyar aquest migdia al Club Patín Alcobendas per 6 a 4 en un duel molt equilibrat que no s'ha decidit fins al darrer tram on el conjunt madrileny ha estat a només un gol d'empatar el duel. Els del Baix Penedès, que havien jugat dimarts contra el Lleida i havien perdut, han tornat a somriure avui tot i que l'encontre ha començat de forma negativa per als interessos verds.

El visitant Fernández obria la llauna en el minut 9 de la primera meitat i avançava el conjunt visitant. En la jugada posterior, Torné veia la targeta blava i facilitava a l'Alcobendas una falta directa que podria haver suposat el 0 a 2. La intervenció de Martí Serra ha evitat el mal major. Tot i que el calafellenc Roger Martí disposava d'un penal a favor poc després, l'encert en les jugades d'estratègia no ha arribat i s'ha hagut d'esperar al minut 13 per a què, aquest cop sí, Martí veiés porteria i empatés l'encontre (1-1). A més, l'alegria seria completa abans del descans, quan Torné capgirava el marcador amb el 2 a 1.

Pluja de gols en el segon temps

No ha estat fins als segons 25 minuts quan el Calafell ha acabat d'embutxacar-se el triomf. Sergi Romeu i Gerard Pujol situaven en pocs segons de diferència el 4 a 1 en l'electrònic quan no s'havien jugat tres minuts des de la represa. Ambdós conjunts han pogut anotar en dues faltes directes que han fallat i no ha estat fins als deu darrers minuts quan el matx ha embogit. El visitant Marcos López marcaria dos gols en pocs segons en el minut 40 i 41 situant un 4-3 que Gerard Pujol, aprofitant una falta directa, convertiria en el 5 a 3 en el minut 42.

Novament López retallaria diferències en el minut 44 però el capità Sergi Romeu remataria la feina en la jugada següent per ensorrar les esperances madrilenyes d'empatar amb el 6-4 definitiu. Aquest resultat provoca que el Calafell pugi fins a la setena plaça amb set punts, deixant el descens a sis punts. La pròxima cita dels verds serà dimarts 23 d'octubre a les 21.00 hores visitant la complicada pista del Liceo.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Romeu, Torné, Vázquez i Martí. A la banqueta: Montoya, Pujol, Rodríguez, Lambea i Palau

CP Alcobendas
Álvaro, Aspra, López, Fernández i Pérez. A la banqueta: jorge, Roca, Miguel, Artacho i Larios

Gols
0-1 / Fernández (9')
1-1 / Martí (13')
2-1 / Torné (21')
3-1 / Romeu (28')
4-1 / Pujol (28')
4-2 / López (40')
4-3 / López (41')
5-3 / Pujol (42')
5-4 / López (44')
6-4 / Romeu (44')

Targetes blaves
Per als locals Torné i Vázquez

Àrbitres
José Juan Melero i Francisco Moreno

Incidències
Matx corresponent a la jornada 4 de l'OK Lliga disputat al Pavelló del Club d'Esports Vendrell.




El Calafell, sense premi contra el Liceo

El conjunt verd perd el primer partit de la temporada lluny de casa en caure per 4-1 a la pista del Liceo

per Redacció
23/10/2018 22:35

El Club Patí Calafell no ha pogut donar la sorpresa. L’equip entrenat per Jordi Esteva ha caigut derrotat a la pista del Hockey Club Liceo per 4 a 1 en un duel on els locals eren clars favorits davant uns calafellencs que volien assolir el difícil repte de mantenir-se invictes lluny de casa en una de les pistes més complicades del campionat. Els gallecs, subcampions l’any passat i actuals campions de la Supercopa d’Espanya, no han fallat davant els del Baix Penedès i s’han endut els tres punts.

Coy i Miras posen coll amunt el matx

El Calafell afrontava el duel al Palacio de los Deportes de Riazor amb molt a guanyar i poc a perdre. Els del Baix Penedès, conscients del potencial del rival, han intentat mantenir-se invictes lluny de casa però no ho han aconseguit. Ben d’hora s’avançava el conjunt local gràcies a un gol de Marc Coy en el minut 4. L’exvendrellenc Sergi Miras ampliava diferències en el minut 8 amb el 2 a 0 i posava coll amunt un encontre que el Calafell ja no ha pogut remuntar tot i que ho ha intentat de valent.

I ha fet patir una mica el Liceo quan el capità Sergi Romeu retallava diferències en el minut 22. Un penal a favor dels calafellencs era transformat pel dorsal 2 dels verds per anotar un ajustat 2 a 1. Malauradament, l’alegria ha durat poc a casa del pobre. Un minut després, Carlo Di Benedetto tornava a posar els dos gols de diferència en el marcador amb el 3 a 1 amb el qual ha finalitzat el primer temps.

Poc moviment en el segon temps

Els segons 25 minuts no seran recordats al Palacio de los Deportes de Riazor com els més emocionants de la campanya. Ambdós equips han buscat la porteria contrària però només el Liceo ha aconseguit endinsar l’esfèric al fons de la xarxa. El francès Carlos di Benedetto tornava a veure porteria en el minut 34 i anotava el 4 a 1 que s’ha mantingut fins al final de l’encontre.

Amb aquest resultat, el Calafell es queda amb els set punts que tenia abans de començar l’encontre. La pròxima cita dels verds serà diumenge a les 12.30 hores al Pavelló del Club d’Esports Vendrell amb la visita del poderós FC Barcelona.

FITXA TÈCNICA

HC Liceo
Malián, Josep Lamas, Torres, Coy i Miras. A la banqueta: Rodríguez, Ciocale, Bridge, Di Benedetto i López

CP Calafell
Serra, Romeu, Vázquez, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Montoya, Martí, Torné i Palau

Gols
1-0 / Coy (4’)
2-0 / Miras (8’)
2-1 / Romeu (22’) penal
3-1 / Di Benedetto (23’)
4-1 / Di Benedetto (34’)

Targetes blaves
Per al visitant Rodríguez

Àrbitres
Rubén Fernández i Miguel Díaz

Incidències
Matx corresponent a la jornada 5 de l’OK Lliga disputat al Palacio de los Deportes de Riazor.


Les opcions del Calafell duren vuit minuts davant el Barça


El conjunt verd no pot evitar la derrota davant el poderós FC Barcelona i cau golejat (1-6). El resultat inicial ha durat vuit minuts i després l'encontre s'ha escapat

per Redacció
28/10/2018 18:13

Era difícil en la teoria i ha estat impossible en la pràctica. El Club Patí Calafell ha caigut derrotat per 1 a 6 contra el FC Barcelona en un duel on la superioritat blaugrana ha estat la tònica des de l'inici i fins al final. Els del Baix Penedès, conscients de la dificultat de sumar quelcom positiu davant el líder de la categoria, només ha pogut aguantar vuit minuts amb el resultat inicial (0-0) en el marcador.

Bargalló obre la llauna

Pau Bargalló ha estat l'autor del 0 a 1 en el minut 8 de la primera meitat. Només dos minuts han tardat els homes entrenats per Edu Castro en ampliar el resultat en el marcador. Sergi Panadero aconseguia batre Martí Serra en el minut 10 i situava un 0 a 2 que s'ampliaria en el quart d'hora de joc. Joao Rodrigues feia el 0 a 3 i abans del descans aconseguia també el 0 a 4 en el minut 19.

Tot i que els blaugrana no han estat tan encertats en el segon temps, el marcador s'ha seguit ampliant. Primer anotava el 0 a 5 Pablo Álvarez transformant un penal en el minut 26 i el mateix jugador tancava la tarda golejadora blaugrana amb el 0 a 6. Sergi Torné, en el minut 44, aconseguia anotar el gol de l'honor per un Calafell que cau a la desena plaça amb set punts, cinc més que la puntuació que marca la zona de descens a l'OK Lliga Plata.

La pròxima cita del CP Calafell serà dissabte a les 20.15 hores a la pista del Club Patí Voltregà.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Vázquez i Palau

FC Barcelona
Fernández, Gual, Álvarez, Bargalló i Panadero. A la banqueta: Rodrigues, Alabart, Roca, Pascual i Egurrola

Gols
0-1 / Bargalló (8')
0-2 / Panadero (10')
0-3 / Rodrigues (15')
0-4 / Rodrigues (19')
0-5 / Álvarez (26') pen
0-6 / Álvarez (30')
1-6 / Torné (44')

Àrbitres
Daniel Villar i Germán Sandoval

Incidències
Matx corresponent a la jornada 6 de l'OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló del Club d'Esports Vendrell.

El CP Calafell celebra amb Torné el gol de la victòria | OK LIGA TV

El Calafell guanya el Voltregà i arribarà en forma al derbi


Els del Baix Penedès guanyen a la pista del Voltregà (0-1) amb un gol de Sergi Torné a tres minuts del final i sumen la tercera victòria de la campanya. Les aturades de Serra, claus

per Redacció / JAL
03/11/2018 21:41 | Actualitzat a 03/11/2018 22:35

Victòria que sap a glòria del Club Patí Calafell a la pista del Club Patí Voltregà per 0 a 1 gràcies a un gol del reusenc Sergi Torné després d'un encontre extremadament igualat on les aturades del porter Martí Serra han resultat claus. Els del Baix Penedès, després d'un encontre molt treballat, sumen la tercera victòria de la temporada i sumen ja deu punts a la classificació per consolidar-se en la zona mitjana de la taula i allunyar encara més les quatre darreres places que condemnen al descens a l'OK Lliga Plata.

Més equilibri, impossible

Els primers 25 minuts del partit entre el Voltregà i el Calafell poden passar a la història recent de l'OK Lliga per ser un dels primers temps on menys coses han succeït. Ambdós equips han mantingut un equilibri espantós. Cap dels dos bàndols ha vist cap targeta blava, no hi ha hagut faltes directes ni penals i els porters han estat els protagonistes.

Les actuacions del local Blai Roca i del visitant Martí Serra han impedit que el marcador patís cap alteració. Per no passar coses, no s'han produït ni un gran nombre de faltes pels dos bàndols. Els de Sant Hipolit han comès només dues infraccions per quatre dels calafellencs.

Idèntica tònica en el segon temps

Calafell i Voltregà no han trencat amb el guió del primer temps durant la segona meitat. Ambdós conjunts s'han anul·lat perfectament i les aturades de Roca i Serra tornaven a ser protagonistes. Els atacs d'ambdós bàndols no trobava el forat per anotar el primer gol del matx i el cronòmetre seguia corrent. Poques interrupcions en el joc han travat el joc després de la represa. Una de les úniques, un penal a favor del Voltregà en el minut 41.

La pena màxima ha estat executada per Petxi Armengol però Martí Serra ha evitat la diana que podia haver trencat el 0 a 0 inicial. El Calafell, que s'havia situat en els primers vuit minuts del segon temps amb nou faltes en l'electrònic, ha aguantat fins que el premi ha arribat. Una jugada per la banda dreta iniciada pel reusenc Sergi Torné ha acabat amb un xut que ha rebutjat Roca. Torné, al segon pal, ha aprofitat el refús d'un company per anotar el 0 a 1 quan només quedaven dos minuts per al final. El Voltregà ha intentat empatar però no ho ha aconseguit, tot i que han gaudit d'una falta directa que Ballart no ha pogut transformar.

La pròxima cita del Club Patí Calafell serà el derbi contra el Club d'Esports Vendrell diumenge vinent a les 12.30 hores al pavelló dels vendrellencs. El Joan Ortoll, en plenes obres, no està operatiu i tot i que el derbi es jugarà al Vendrell, seran els calafellencs aquells qui actuïn de local.

FITXA TÈCNICA

CP Voltregà
Roca, Crespo, Vargas, Gallifa i Ballart. A la banqueta: Dalmau, Armengol, Rovira i Manrubia

CP Calafell
Serra, Torné, Vázquez, Rodríguez i Martí. A la banqueta: Andreu, Pujol, Palau i Romeu

Gols
0-1 / Torné (47')

Àrbitres
Josep gómez i David Godia

Incidències
Matx corresponent a la jornada 7 de l'OK Lliga disputat al Pavelló Municipal Oliveras de la Riva.

Gerard Pujol celebra el 3 a 2 que donava el triomf provisional al Calafell | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell i el Vendrell empaten en un derbi vibrant


Els dos equips del Baix Penedès es reparteixen un punt després d'acabar el derbi en empat (4-4). El Vendrell ha igualat el marcador en quatre ocasions.


per Joan Alfons López
11/11/2018 15:56 | Actualitzat a 11/11/2018 23:38

Una autèntica oda a l'hoquei patins. Això és el que han realitzat el Club Patí Calafell i el Club d'Esports Vendrell aquest diumenge en el primer derbi del Baix Penedès d'aquesta temporada. Ambdós equips es tornaven a veure les cares després de tres temporades i ho han fet acompanyats d'ambdues aficions que han dividit les graderies del Pavelló.

Les instal·lacions, escenari del Vendrell com a local, avui han estat de domini altern dins de la pista. Els homes de Jordi Esteva s'han avançat en quatre ocasions però els de Gonzalo Medina no s'han rendit i han aconseguit empatar per oferir un derbi de déu per al públic neutre: gols, tensió, ambient, nervis i vuit gols de tots els colors.

Victòria parcial verda i ensurt amb Vázquez

El Club Patí Calafell ha mostrat una línia continuista respecte a allò que s'ha vist en els darrers encontres. Els bons resultats han donat un afegit de confiança per a un equip que ha rebut el suport incondicional del seu públic, destacant-ne la presència sorollosa dels Estrellats. Aquests han pogut celebrar el primer gol del partit en el minut 11 quan Gerard Pujol engaltava un tir des de la frontal que entrava a la dreta de Camps. El bon inici dels verds ha deixat pas a un incipient Vendrell que s'ha llevat la son de les orelles i ha començat a despertar.

Joan Vázquez (Calafell) ha patit una lesió a la clavícula i un trau a les celles | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell ha intentat aturar el seu rival però no ho ha aconseguit. És més, els frecs a frecs sobre la pista han estat tan contundents que una acció del joc ha acabat amb el verd Joan Vázquez estimbant-se contra la tanca de fusta i patint una lesió a la clavícula i un cop al nas que ha acabat amb fractura, fet que li ha impedit continuar el partit. En la represa del joc, el Vendrell ha aconseguit empatar mitjançant Pellizzari en el minut 19. Una acció de Gerard Miquel per l'esquerra era rematada sobre la línia per l'italo-argentí en el segon pal. L'empat era celebrat amb joia i alegria per Orgull Roig-i-negre, seguidors vendrellencs que han posat l'ambient per l'equip que actuava avui de visitant. La diana i l'equilibri semblava que seria el resultat al descans fins que, quan millor es trobava el Vendrell, qui ha colpejat ha estat el Calafell. Sergi Torné, en un u contra u amb Camps, aconseguia batre el porter roig-i-negre per fer el 2 a 1 a cinc segons del descans.

Els jugadors del Vendrell celebren amb l'Orgull Roig-i-negre l'empat de Necchi (2-2) | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Vendrell salva un punt

El segon temps ha esdevingut una muntanya russa. Un inici trepidant, un bloc central de màxima igualtat i uns darrers set minuts de partit d'infart total. El Vendrell tornava a empatar en una de les primeres accions del segon temps. Necchi, aprofitant una pilota en el segon pal, tocava lleugerament la bola per posar el 2 a 2 en l'electrònic. El duel es reiniciava de nou i el perill de la desena falta començava a sobrevolar el caps dels dos equips. El Vendrell gaudia d'una falta directa en el minut 40 però Ferrer no aconseguia transformar. Sí que ho feia Gerard Pujol pel Calafell en el minut 43 per fer el 3 a 2.

Els Estrellats i tot el públic verd embogia davant el gol que apropava el triomf en el derbi. Una bogeria que només ha durat deu segons, els que ha necessitat Aleix Cid per, aprofitant una bola al segon pal, enviar l'esfèric al fons de la xarxa i fer el 3 a 3 que enviava l'alegria d'un bàndol del pavelló a l'altra. Faltaven quatre minuts per al final i semblava que el repartiment de punts acabaria així, però el conjunt de Jordi Esteva tornava a tirar de rauxa i colpejava. Oriol Palau aixecava la bola davant Camps i feia un bell 4 a 3 que tornava a desfermar l'eufòria en la parròquia calafellenca. Una alegria que ha tornat a viatjar cap al Vendrell quan Jordi Ferrer, a un minut i quinze segons del final, culminava una acció col·lectiva per fer el definitiu 4 a 4.

Gerard Camps atura la bola amb una espectacular aturada amb la cama | JOAN ALFONS LÓPEZ

Amb aquest marcador, el Calafell queda vuitè a la taula amb onze punts mentre que el Vendrell segueix sense guanyar i ara és penúltim a la lligaamb només tres punts. Ambdós conjunts tanquen el primer derbi de la temporada amb relativa satisfacció: el Calafell perquè demostra que pot aspirar a una salvació tranquil·la aquesta temporada i el Vendrell perquè, tot i situar-se quatre cops per sota en el marcador, ha demostrat capacitat de reacció per acabar mullant en un dels duels de més intensitat de tota la campanya.

FITXA TÈCNICA

Calafell
Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Vázquez, Lambea i Palau

Vendrell
Camps, Ferrer, Mudarra, Necchi i Nájera. A la banqueta: Arbós, Pellizzari, Miquel, Lecha i Cid

Gols
1-0 / Pujol (11')
1-1 / Pellizzari (19')
2-1 / Torné (24')
2-2 / Necchi (27')
3-2 / Pujol (43')
3-3 / Cid (43')
4-3 / Palau (46')
4-4 / Ferrer (48')

Targetes blaves
Per al local Romeu i per al visitant Necchi

Àrbitres
Álvaro De la Hera i Iñigo López Leiton

Incidències
Matx corresponent a la jornada 8 de l'OK Lliga disputat al Club d'Esports Vendrell

El gol de Gerard Pujol no ha permès al Calafell sumar cap punt | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell ensopega a la pista del Sant Cugat



El Club Patí Calafell perd a la pista del Sant Cugat i provoca la primera victòria de la temporada del conjunt barceloní

per Redacció
17/11/2018 22:15

El Club Patí Calafell ha caigut derrotat a la pista del Sant Cugat (2-1) en un duel on els locals han sumat la primera victòria de la temporada 2018-2019, castigant els del Baix Penedès amb la quarta derrota de la campanya. Per acabar-ho d'adobar, el triomf barceloní complica la situació del Club d'Esports Vendrell en la zona baixa de la taula, ja que els cugatencs encareixen, de forma provisional, la zona de permanència (cinc punts).

Igualtat en el primer temps

El Sant Cugat i el Calafell han demostrat en el primer temps la igualtat entre ambdós conjunts. Els del Baix Penedès, que buscaven el triomf per recuperar el somriure complet després de l'empat en el derbi davant el Vendrell, han hagut de remar i suar per poder arribar amb el marcador equilibrat al temps de descans. El local Ferrer aprofitava un refús de Martí Serra per fer l'1 a 0 en el minut 13. El porter dels verds havia rebutjat prèviament un xut llunyà d'un jugador local i no ha pogut impedir deixar la bola al costat de l'estic del golejador local.

Els homes de Jordi Esteva no han abaixat els braços i han lluitat per l'empat fins que aquest ha arribat. Després de no poder transformar una falta directa executada per Sergi Torné, el 'killer' Gerard Pujol ha vist porteria. Era el minut 23 del primer temps quan un xut creuat des de la banda esquerra ha acabat amb la bola dins dels tres pals cugatencs.

Esforç sense recompensa

El Club Patí Calafell ha lluitat per poder marxar cap a casa amb algun punt però no ho ha aconseguit. Un gol del local Farnés en el minut 35 posava el Sant Cugat per davant en l'electrònic. Quedaven quinze minuts per al final de l'encontre, marge suficient per poder empatar i remuntar amb tranquil·litat. Malauradament, els baix penedesencs no han tingut l'encert necessari per empatar. La bona defensa dels barcelonins i la manca d'efectivitat ha provocat que el Calafell s'hagi estavellat un cop i un altre davant la defensa local i les bones intervencions de David Toda.

Aquesta derrota, la quarta de la temporada, deixa el conjunt de Jordi Esteva com estava: vuitè a la taula amb onze punts i a l'espera de la disputa de la resta de la jornada per saber si acaba caient alguna plaça en la taula.

FITXA TÈCNICA

PHC Sant Cugat
Toda, Farnés, Gabarra, Yepes i Gilabert. A la banqueta: Arcas, De los Santos, Ferrer, Martínez i Maideu

CP Calafell
Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Montoya, Martí, Ferrer, Lambea i Palau

Gols
1-0 / Ferrer (13')
1-1 / Pujol (23')
2-1 / Farnés (35')

Targetes blaves
Per als locals Gabarra i Maideu i per al visitant Torné

Àrbitres
José Juan Melero i Aleix Gorina

Incidències
Matx corresponent a la novena jornada de l'OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló 2 Rambla del Cerrer

El Calafell ha patit la cinquena derrota de la temporada | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell no pot amb l'enratxat Caldes

El Club Patí Calafell ha perdut per 1 a 5 contra el Caldes en un encontre on l'encert ofensiu visitant i les bones intervencions de Campor han impedit poder sumar


per Redacció
25/11/2018 14:09

El Club Patí Calafell ha perdut per 1 a 5 contra el Club Hoquei Caldes en el duel de la desena jornada de l'OK Lliga 2018-2019. Els del Baix Penedès no han pogut aturar l'excel·lent moment de forma que travessa l'equip barceloní en un encontre que s'ha decidit en cinc minuts de marge: els dos darrers del primer temps i els tres primers del segon.

L'excalafellenc Galbas obre la llauna

El primer temps ha estat marcat per la tònica d'igualtat en el marcador. Ni els locals ni els visitants han tingut l'encert d'anotar el primer gol del matx fins a arribar a la recta final dels primers 25 minuts. El Calafell de Jordi Esteva ha intentat frenar el bon moment que travessa el Caldes entrenat per Eduard Candami però ha estat impossible. Tot començava a torçar-se en el minut 23. Pol Galbas, exjugador del Calafell fa tres temporades, obria la llauna. Un atac per la banda dreta acabava amb un potent xut del jugador visitant que acabava colant-se entre els tres pals de Martí Serra.

L'encert del Caldes tenia continuïtat en un inici de segon temps que ha acabat per esmicolar totes les opcions calafellenques. Un xut de Xavi Rovira des de quasi mitja pista acabava al fons de la xarxa en el minut 27, acció que ha anat seguida del 0 a 3 anotat també per Rovira després de robar la pilota a Oriol Palau i batre Serra en l'u contra u. Galbas, per acabar-ho d'adobar, posava el 0 a 4 en l'electrònic en el minut 35 i impedia qualsevol intent de reacció local. Només Gerard Pujol, de falta directa en el minut 48, aconseguia marcar el gol de l'honor davant un destacat Cesc Campor que, des de la distància, veia com a dos segons del final arribava l'1 a 5 anotat per Blanque de falta directa.

Aquesta derrota deixa el Calafell a l'onzena plaça amb onze punts, sis més que el descens. La pròxima cita dels de Jordi Esteva serà diumenge vinent a les 12.30 hores rebent la visita del Club Patí Vic.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Romeu, Palau, Torné i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Ferrer, Rodríguez i Lambea

CH Caldes
Campor, Rosa, A. Ascensi, Giménez i R. Ascensi. A la banqueta: Sierra, Blanque, Galbas, Rovira i Ricart

Gols
0-1 / Galbas (23')
0-2 / Rovira (27')
0-3 / Rovira (28')
0-4 / Galbas (35')
1-4 / Pujol (48')
1-5 / Blanque (49')

Targetes blaves
Per al local Pujol i per als visitants Rovira (2) i Galbas

Àrbitre
Alberto López i Raúl Burgos

Incidències
Matx corresponent a la jornada 10 de l'OK Lliga disputat al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell.



El Calafell perd contra el Vic i acumula quatre jornades sense guanyar

El Calafell perd contra el Vic (1-3) i confirma la mala dinàmica de resultats després de caure davant un dels equips que no havien guanyat

per Redacció
02/12/2018 15:30

El Club Patí Calafell ha caigut derrotat per 1 a 3 contra el Club Patí Vic en el primer partit de la jornada 11 de l'OK Lliga. El conjunt del Baix Penedès s'ha vist sorprès per un dels equips de la zona baixa que encara no havia sumat cap victòria aquesta temporada i confirma així el mal moment de resultats que ha portat a l'equip entrenat per Jordi Esteva a acumular quatre jornades sense guanyar, datant el darrer triomf en el passat 3 de novembre quan es van sumar els tres punts a la pista del Voltregà.

Urbano marca abans del descans

Els verds no han pogut anotar en el primer temps i quan semblava que s'arribaria al descans amb l'empat inicial, el visitant Urbano ha trobat el forat per fer el 0 a 1 en el minut 22. La diana ha suposat un fort cop per a un Calafell que no s'ha pogut refer i que ha vist com Oller feia el 0 a 2 en els primers minuts del segon temps. Amb aquest desavantatge, els calafellencs han buscat la reacció però aquesta no ha arribat.

El que sí que s'ha transformat ha estat el 0 a 3 en el minut 40. Tirso Gómez, pitxitxi dels vigatans, sentenciava un matx que només podia maquillar Gerard Pujol en el minut 48 aprofitant una falta directa que no ha pogut aturar Burgaya. Amb aquest resultat, el Calafell es queda amb onze punts en onze jornades i veu com la zona de descens s'apropa a cinc punts. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà diumenge 9 de desembre a les 12.30 hores a la pista del Noia.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Romeu, Palau, Torné i Rodríguez. A la banqueta: Montoya, Martí, Pujol, Ferrer i Lambea

CP Vic
Burgaya, Mangas, Oller, Galan i Gómez. A la banqueta: Raurell, Sánchez, Urbano, Terns i Saladrigues

Gols
0-1 / Urbano (22')
0-2 / Oller (29')
0-3 / Gómez (40')
1-3 / Pujol (48')

Targetes blaves
Per al local Torné x2

Àrbitres
Quim Navales i Ángel Tavera

Incidències
Matx corresponent a la jornada 11 de l'OK Lliga disputat al Pavelló del Club d'Esports Vendrell.

Ángel Rodríguez en una imatge d'arxiu | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell cau golejat a la pista del Noia


El CP Calafell perd (6-2) a la pista del Calafell i pateix la quarta derrota seguida i suma la cinquena jornada sense vèncer

per Redacció
09/12/2018 16:56

El Club Patí Calafell ha caigut derrotat a la pista del CE Noia per 6 a 2 en un encontre on la teòrica superioritat local s’ha confirmat de forma contundent al llarg dels 50 minuts de partits. Al bon moment dels barcelonins se suma el delicat estat de forma esportiu d’un Calafell que acumula quatre derrotes seguides i cinc jornades sense guanyar, resultats que han provocat que el descens s’aproximi a només tres punts.

Partit sentenciat en el primer temps

El Noia només ha necessitat tres minuts per inaugurar el marcador. Edu Fernández obria la llauna en el minut 3 per posar la primera pedra del futur triomf. El conjunt dirigit per Pere Varias, extècnic del Calafell, ha ampliat diferències en el minut 10 gràcies a una diana d’Aleix Esteller. Tot i que el verd Dani Ferrer ha posat el 2-1 provisional en el minut 13, els de Sant Sadurní han colpejat dos cops abans del descans per encarrilar els tres punts.

Llorca feia el 3 a 1 en el minut 15 i ell mateix anotava el 4 a 1 en el minut 18. El bigolejador local repetia protagonisme en el minut 34 per fer el 5 a 1 que acabaria de rematar Humberto Da Silva en el minut 39 amb el 6 a 1. Gerard Pujol, aprofitant una jornada més una falta directa, maquillava la golejada adversa amb el 6 a 2 en el minut 48. Aquesta derrota deixa el Calafell a la desena posició de la lliga amb onze punts, tres més que unes places de descens que marca el Sant Cugat amb vuit punts. La pròxima cita del Calafell serà diumenge vinent a les 12.30 hores rebent la visita del Girona CH, rival directe que marca la zona de permanència a la categoria.

FITXA TÈCNICA

CE Noia
J. Fernández, Esteller, Da Silva, Llorca i E. Fernández. A la banqueta: Zapater, Costa, Monserrat, Grau i Urpí

CP Calafell
Serra, Palau, Rodríguez, Pujol i Martí. A la banqueta: Montoya, Ferrer i Lambea

Gols
1-0 / E. Fernández (3’)
2-0 / Esteller (10’)
2-1 / Ferrer (13’)
3-1 / Llorca (15’)
4-1 / Llorca (18’)
5-1 / Llorca (34’)
6-1 / Da Silva (39’)
6-2 / Pujol (48’)

Àrbitres
German Sandoval i David Calonge

Incidències
Matx corresponent a la jornada 12 de l’OK Lliga 2018-2019 al Pavelló de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia.


El Calafell guanya el Girona i s’allunya del descens


El Calafell s’imposa al Girona (6-5) en un segon temps ple de gols i on el capità Sergi Romeu anota un triplet. L’equip trenca la mala ratxa

per Redacció / JAL16/12/2018 13:58 | Actualitzat a 17/12/2018 19:16
El Club Patí Calafell torna a somriure després de guanyar el Girona per 6 a 5 en un duel on ha comès errades cares en el primer temps però on la contundent millora en la segona meitat ha permès al conjunt del Baix Penedès sumar una victòria que es resistia en les darreres cinc jornades amb un empat i quatre derrotes, aquestes darreres consecutives.

Massa errades verdes


El Calafell ha pagat cares les errades comeses en el primer temps. El conjunt dirigit per Jordi Esteva comença el matx amb el peu tort després de veure com el Girona aconseguia avançar-se en el minut 2. Una bola robada per Pelicano acabava amb un dos contra u que Palau aprofitava per enviar l’esfèric al fons de la xarxa en el segon pal. Els verds reaccionarien ràpidament i Romeu, en el minut 4, aprofitaria un doble refús del porter visitant Llaverola per empatar (1-1).



Malauradament abans del descans es cometrien dues errades que castigarien els del Baix Penedès. Després d’un primer quart d’hora de matx d’anades i tornades, els gironins trobarien el premi. Una sortida de bola defectuosa del Calafell acabava amb un atac visitant de tres jugadors contra el porter calafellenc Martí Serra. Palau, al segon pal, anotaria la seva segona diana en la jornada d’avui en el minut 17. Tres minuts després, Palazón robaria la bola en la seva pròpia pista per acabar anotant un gran gol.

Bogeria al segon temps


El partit ha embogit en els segons 25 minuts de partit. I ho ha fet per afavorir al Club Patí Calafell. Els verds, que perdien per 1 a 3 en el temps de descans, han tardat sis minuts a capgirar l’electrònic. Sergi Romeu anotava el 2 a 3 en el minut 27 gràcies a una assistència de Joan Vázquez des de darrere de la porteria. El mateix Romeu feia el seu tercer gol del matí per empatar a tres de forma provisional amb un xut des del mig de la pista que s’ha colat per sota de Llaverola en el minut 29.



La bona dinàmica calafellenca tindria continuïtat en el minut 31. Sergi Torné se sumava a la festa i remuntava completament després de rebre una nova assistència de Vázquez. Era un 4-3 que duraria només tres minuts, el temps que ha necessitat el visitant Marc Palau per empatar amb un xut potent des del cercle central. Els locals no s’han rendit i Oriol Palau feia el 5 a 4 aprofitant una jugada individual de Torné. El Girona tornaria a contestar empatant (5-5) gràcies a Oriol Garcia amb una diana des de darrere de la porteria, gol que neutralitzaria Oriol Palau en el minut 41 per posar el 6 a 5.



En setze minuts del segon temps, el públic assistent havia vist set gols. I en els darrers nou ja no en veuria cap més, confirmant-se així la victòria d’un Calafell que s’allunya del descens. Els de Jordi Esteva són desens ara amb 14 punts, sis més que la zona de descens que marca el Sant Cugat, el Vendrell, el Girona i el Vic amb tots ells acumulant vuit punts. La pròxima cita verda serà dissabte vinent a les 20.15 hores visitant la pista de l’Alcoy, el primer conjunt que se salvaria de perdre la categoria.



FITXA TÈCNICA



CP Calafell

Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Ferrer, Vázquez i O. Palau



Girona CH

Llaverola, Pelicano, Gómez, M. Palau i Torner. A la banquea: Coll, Palazón, Fernández i Garcia

Gols
0-1 / M. Palau (2’)
1-1 / Romeu (4’)
1-2 / M. Palau (17’)
1-3 / Palazón (20’)
2-3 / Romeu (27’)
3-3 / Romeu (29’)
4-3 / Torné (31’)
4-4 / M. Palau (34’)
5-4 / O. Palau (35’)
5-5 / Garcia (39’)
6-5 / Palau (41’)

Àrbitre
David Godia i Gerard Gorina

Incidències
Matx corresponent a la jornada 13 de l’OK Lliga disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.


El CP Calafell ha pogut evitar la derrota en el darrer sospir | JOAN ALFONS LÓPEZ

Romeu salva un punt pel Calafell a la pista de l’Alcoy

El capità Sergi Romeu marca el gol de l’empat (4-4) a 30 segons del final i evita la derrota en una dolenta segona meitat dels del Baix Penedès

per Redacció
22/12/2018 21:59

El Club Patí Calafell ha tancat l’any 2018 empatant a la pista del PAS Alcoy (4-4) en un matx on els del baix Penedès han mostrat una molt bona versió en els primers 25 minuts que s’ha trobat a faltar molt en un segon temps on l’Alcoi ha pogut remuntar de forma total quan faltaven 50 segons pel final. Afortunadament, un potent xut de Sergi Romeu ha evitat la derrota d’un Calafell amb dues cares.

Primer temps notable

El Club Patí Calafell ha quallat una primera meitat més que notable. El conjunt del Baix Penedès ha encetat molt endollat la primera meitat i ha anat ben aviat a complir amb el seu requisit. Els verds s’han avançat ben d’hora, quan només havien passat dos minuts en el cronòmetre. Ángel Rodríguez ha cedit la bola a un Joan Vázquez que ha buscat marcar. Rodríguez ha aprofitat el refús del local Grau per fer un 0 a 1 que s’ampliaria en el minut 10 gràcies a Sergi Torné. El reusenc ha marxat per la banda dreta i ha superat Grau amb una jugada individual. Havien passat deu minuts i el Calafell ja vencia per 0 a 2.

Com era d’esperar, els locals no s’han encreuat de braços i han despertat. Cordeiro feia l’1 a 2 en el minut 12 aprofitant una recuperació per la banda dreta i una deixada cap al centre que el portuguès no ha perdonat. Quan semblava que l’avantatge mínim pels visitants lluiria en el temps de descans al marcador, Sergi Romeu culminava una bona triangulació grupal després d’un inici de contraatac propiciat per Gerard Pujol.

Segon temps per oblidar

La segona meitat no deixarà un bon regust de boca a la parròquia del Club Patí Calafell. Els homes dirigits per Jordi Esteva han vist com ben aviat Roc Llisà retallava distàncies en l’electrònic. El català era assistit per Pérez per posar el 2 a 3. Serra evitava poc després el 3 a 3 aturant dos penals però no podrà fer res en el minut 35 quan, novament Llisà, veia porteria amb una centrada a l’àrea que no ha desaprofitat.

Els minuts han anat passant i s’ha arribat al 49 amb el 3 a 3. Semblava que el matx acabaria aquí però el local Domínguez s’ha tret un gran xut inesperat des de la banda dreta que ha acabat colant-se entre els pals de Martí Serra. Era el 4 a 3 i quedaven uns 50 segons per al final. Semblava improbable una reacció verda però Sergi Romeu, capità del Calafell, ha dit la seva. Un potent xut des de quasi el ben mig de la pista, s’ha colat a la porteria d’un Alcoi que ha vist voler dos punts quan més difícil ho tenien.

La pròxima cita del Calafell serà dissabte 12 de gener a les 20.00 hores rebent l’Igualada al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.

FITXA TÈCNICA

PAS Alcoy
Grau, Mataix, Guimaraes, Llisà i Pérez. A la banqueta: Monje, Cordeiro, Domínguez i Romano

CP Calafell
Serra, Palau, Torné, Vázquez i Rodríguez. A la banqueta: Andreu, Martí, Pujol, Lambea i Romeu

Gols
0-1 / Rodríguez (2’)
0-2 / Torné (10’)
1-2 / Cordeiro (12’)
1-3 / Romeu (23’)
2-3 / Llisà (29’)
3-3 / Llisà (35’)
4-3 / Domínguez (49’)
4-4 / Romeu (49’)

Àrbitres
José Juan Melero i David Cantos

Incidències
Matx corresponent a la jornada 13 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Polideportivo Francisco Laporta


Victòria sense premi del Calafell davant l’Igualada


El Calafell compleix amb els deures i guanya l’Igualada (4-3) però no aconsegueix el darrer bitllet per jugar la Copa del Rei després de la derrota del Reus a Sant Hipòlit

per Redacció
12/01/2019 22:03

El Club Patí Calafell ha aconseguit, sense cap mena de dubte, la victòria més amarga de la temporada després d’imposar-se per 4 a 3 a l’Igualada gràcies a dos gols de Sergi Torné que han permès una remuntada estèril després que el Reus Deportiu Miró hagi perdut a la pista del Voltregà i hagi impedit la classificació dels verds per a la pròxima edició de la Copa del Rei que se celebrarà del 21 al 24 de febrer a la capital del Baix Camp.

Remuntada inicial amb doblet d’Ángel Rodríguez

El Calafell ha començat el matx de la pitjor manera possible: encaixant un gol. El visitant Oriol Vives s’internava dins de l’àrea, superava el marcatge d’Ángel Rodríguez i aconseguia batre Martí Serra amb un xut creuat. Aquesta diana deixava els verds sense opcions de jugar la Copa del Rei, factor que començava a confirmar-se amb la diana del Voltregà contra el Reus Deportiu Miró. Tot i així, els verds han iniciat la remuntada deu minuts després del gol visitant. Ángel Rodríguez, amb una internada per la banda dreta, aconseguia batre el porter visitant Elagi Deitg per sota de les cames per posar l’empat (1-1).

Sis minuts després de l’empat, el mateix Rodríguez repetiria alegria. Aquest cop després d’una jugada d’estratègia a la frontal de l’àrea. La deixada enrere per al dorsal vuit dels calafellencs ha acabat amb el 2 a 1 davant l’alegria del públic local, que avui s’ha hagut de desplaçar cap a Vilafranca per poder animar el seu equip.

Torné dona el triomf

Malauradament pels interessos calafellencs, el segon temps ha començat de la mateixa forma que el primer: amb gol advers. Méndez aprofitava un xut llunyà i el posterior refús de Serra per superar el porter del CP Calafell i situar un 2 a 2 que complicava encara més la participació copera dels del Baix Penedès. El mastegot anímic arribaria quatre minuts després. Una falta directa a favor dels visitants per la targeta blava a Gerard Pujol era executada per un Ton Baliu que no ha pogut batre Serra. Novament el refús, l’enemic en la jornada d’avui, ha permès a César Vives caçar la bola i anotar el 2 a 3.

Sergi Torné, a set minuts del final, posaria el 3 a 3 i deixaria el Calafell a un gol del triomf. El Voltregà seguia guanyant el Reus i, tot i que arribés el quart gol verd, no hauria servit de res. Però els homes de Jordi Esteva estaven en l'obligació d’aconseguir-ho i ho ha fet. Torné, a 41 segons del final, feia esclatar l’afició calafellenca amb el 4 a 3. La feina estava feta, la victòria estava al sac i totes les mirades anaven cap a la pista d’un Voltregà que només guanyava el Reus amb un gol de diferència. En cas d’empat ganxet, el Calafell es classificaria per a la Copa del Rei. Malauradament aquesta circumstància no s’ha donat i els calafellencs hauran de veure la Copa des de casa.

Triomf amarg però que dona tres punts més a un Calafell que manté la distància de sis respecte a la zona de descens després dels triomfs del Sant Cugat i del Vendrell. La pròxima cita dels homes de Jordi Esteva serà diumenge vinent a les 12.30 hores rebent el Lloret al Pavelló del Club d’Esports.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Ferrer, Vázquez i Palau

Igualada HC
Deitg, O. Vives, Pla, Baliu i C. Vives. A la banqueta: Del Valle, Méndez, Bars, MOlas i Marimon

Gols
0-1 / O. Vives (2’)
1-1 / Rodríguez (12’)
2-1 / Rodríguez (18’)
2-2 / Méndez (26’)
2-3 / C. Vives (30’)
3-3 / Torné (42’)
4-3 / Torné (49’)

Àrbitre
Josep Antoni RIbó i Alberto López

Incidències
Matx corresponent a la jornada 15 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló del Club Patí Vilafranca

Gerard Pujol ha donat tranquil·litat al Calafell amb el seu gol en el minut 48 | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell supera el Lloret i segueix en ratxa jugant com a local

El CP Calafell guanya el Lloret (4-3) i suma la tercera victòria seguida actuant com a local. Els del Baix Penedès s’allunyen, de forma provisional, a nou punts del descens


per Redacció
20/01/2019 14:04

El Club Patí Calafell ha guanyat aquest migdia per 4 a 3 l’Hoquei Lloret i ha sumat la tercera victòria consecutiva com a local després d’un encontre que ha dominat en el primer temps però que en el segon ha vist complicar-se per culpa de l’encert visitant en la bola aturada.

Quatre minuts per encarrilar el matx

El Calafell ha començat a posar coll avall el triomf passat el quart d’hora de joc. Després d’uns primers quinze minuts d’igualtat, on ni els atacs d’uns ni dels altres havia aconseguit trencar el 0 a 0, el capità Sergi Romeu ha tornat a veure porteria per facilitar la feina. El veterà jugador, autor de nou gols aquesta temporada, feia el desè en el seu compte particular amb un potent xut des de la frontal que ha estat desviat per dos jugadors rivals, provocant una ràpida intervenció de Ferran Serra qui, tot i tocar la bola, no ha pogut evitar que es colés al fons de la xarxa.

Els verds colpejaven primer i posaven la primera pedra d’un nou desitjat com a local. Afortunadament per a la parròquia local, no han hagut d’esperar gaire per poder-se aixecar de nou a celebrar una diana. I quan ho han fet, ho han fet per partida doble amb pocs segons de diferència. Primer era Ángel Rodríguez en el minut 19. Una deixada enrere era aprofitada per l’exvendrellenc per enviar un potent xut que s’ha colat a prop del pal esquerre del visitant Serra. Pocs segons després era Roger Martí qui, aprofitant un letal contraatac, perforava la porteria gironina per situar un contundent 3 a 0 a cinc minuts del descans.

La bola aturada fa suar el Calafell

El triomf que el CP Calafell tenia encarrilat en el temps de descans, ha corregut perill en el segon temps per culpa de les boles aturades. Tot i que els dos equips han fallat una falta directa amb el 3 a 0 en el marcador, els visitants han començat a aprofitar-la en el minut 37. Un penal executat per Noguero ha acabat fent el 3 a 1 i Gelmà, en el minut 43, aprofitava una falta directa per anotar un ajustat 3 a 2. A només un gol de diferència, el Lloret ha començat a intensificar l’atac buscant l’empat.

Els atacs han deixat espais en defensa i una recuperació en la frontal calafellenca ha propiciat un contraatac letal que Gerard Pujol culminaria amb un xut des de la frontal que es colava al fons de la xarxa visitant per fer el 4 a 2 en el minut 48. Quan semblava que no hi havia temps per a més, Sergi Torné ha vist la targeta blava i ha donat una falta directa al Lloret que, novament Gelmà, no ha desaprofitat per marcar. Amb poc més de deu segons de partit, el Calafell ha pogut aguantar el marcador i ha vist confirmat el tercer triomf consecutiu com a local i acumula ja a la taula 21 punts, allunyant-se a nou de la zona de descens de forma provisional a l’espera de la disputa de la jornada. La pròxima cita dels verds serà dimarts 29 a les 21.00 hores al Pavelló Onze de Setembre del Lleida Llista.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Vázquez, Lambea i Palau

CH Lloret
Serra, Grau, Aguirre, Le Berre i Farré. A la banqueta: Perarnau, Gelma, Pérez i Noguero

Gols
1-0 / Romeu (15’)
2-0 / Rodríguez (19’)
3-0 / Martí (19’)
3-1 / Noguero (37’)
3-2 / Gelmà (43’)
4-2 / Pujol (48’)
4-3 / Gelmà (49’)

Targetes blaves
Per als locals Romeu. Torné i Rodríguez i per al visitant Aguirre

Àrbitres
Daniel Villar i Iñigo López

Incidències
Matx corresponent a la jornada 16 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.


El Calafell planta cara però talla la ratxa perdent a Lleida

El CP Calafell cau per 2 a 0 a la pista del Lleida Llista en un encontre molt net i equilibrat que s’han endut els de la Terra Ferma patint més de l’esperat



per Redacció
30/01/2019 22:49

El Club Patí Calafell ha perdut per 2 a 0 a la pista del Lleida Llista en el darrer matx de la jornada 17 de l’OK Lliga, derrota que ha suposat el punt final a la bona ratxa de resultat dels homes de Jordi Esteva. L’equip del Baix Penedès es presentava a territori lleidatà buscant la tercera victòria consecutiva i la cinquena jornada puntuant però els locals han estat més efectius de cara a porteria contrària i s’han endut els tres punts després de suar més d’allò que podien esperar.

‘Xixi’ Creus estrena l’electrònic

La igualtat entre ambdós equips ha estat la tònica durant un matx molt net. Cap dels dos bàndols ha vist una targeta blava, no hi ha hagut cap penal ni cap falta directa per acumulació de faltes (vuit per equip) al llarg dels 50 minuts. Això ha provocat que les clares ocasions de gol es reduïssin considerablement fins al punt que el marcador final ha estat digne d’un partit de futbol.

El reusenc Jordi Creus, que avui ha començat l’encontre des de la banqueta, inaugurava el marcador en el minut 17. Una centrada seva des de la banda esquerra de l’atac era desviada sense voler per Sergi Romeu. El capità calafellenc, intentant rebutjar, ha despistat Martí Serra i aquest no ha pogut evitar la diana inaugural.

Lluita i equilibri

El Calafell no s’ha ensorrat i ha seguit buscant la porteria rival. El Lleida, actuant com a local, ha gaudit de les seves ocasions però no ha tingut encert davant la porteria. Els del Baix Penedès han començat a estirar línies amb el pas dels minuts i quan el Lleida patia més, ha arribat la sentència. Una internada per la banda esquerra de l’atac ha acabat amb una aturada de Serra que ha deixat la bola a prop de l’estic d’un Maxi Oruste que, després de mitja volta, ha anotat el 2 a 0.

Amb aquest resultat, el Calafell es queda en la novena plaça amb 21 punts i buscarà diumenge a les 12.30 hores contra el Reus Deportiu Miró un nou triomf davant el seu públic.

FITXA TÈCNICA

Lleida Llista
Ll. Tomàs, B. Di Benedetto, Cañellas, A. Tomàs i R. Di Benedetto. A la banqueta: Besora, Candanedo, Besolí, Creus i Oruste

CP Calafell
Serra, Palau, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Lambea, Vázquez i Romeu

Gols
1-0 / Creus (17’)
2-0 / Oruste (46’)

Àrbitres
Josep Gómez i David Calonge

Incidències
Matx corresponent a la jornada 17 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló Onze de Setembre de Lleida.

Àlex Rodríguez intenta superar Martí Serra davant la pressió d'un jugador del Calafell| REUS DEPORTIU

El Reus Deportiu Miró goleja sense pietat el Calafell


El Reus Deportiu Miró guanya el CP Calafell (0-6) i suma l’onzena victòria de la temporada. Els verds veuen tallada la gran ratxa com a locals

per Redacció / JAL
03/02/2019 14:26 | Actualitzat a 05/03/2019 16:08

El Reus Deportiu Miró ha complert amb els pronòstics de la jornada de forma molt contundent i s’ha imposat a la pista del Club Patí Calafell per 0 a 6 en un duel que s’ha decidit en la recta inicial del segon temps. Els del Baix Camp, que només han perdut un encontre en tot el campionat, han aconseguit trencar el gran moment de forma dels jugadors entrenats per Jordi Esteva, que s’han quedat amb les ganes de sumar la quarta victòria consecutiva davant el seu públic. El Reus, per la seva banda, s’endú la segona victòria seguida al Pavelló del Club d’Esports Vendrell després d’imposar-se fa dues jornades al Vendrell en el primer encontre de la segona volta de lliga.

El pitxitxi ganxet trenca l’equilibri

No ha estat fins al minut 17 de la primera meitat quan els espectadors presents a la graderia han pogut veure trencat l’empat inicial del marcador. Àlex Rodríguez, pitxitxi del Reus Deportiu Miró, realitzava un xut des de la banda esquerra que es colava entre el cos de Martí Serra i el terreny de joc. Era el 0 a 1 que aplanaria el camí a un equip roig-i-negre que no ha donat opció al Calafell per a la reacció.

César Carballeira ha anotat dos dels sis gols del seu equip | REUS DEPORTIU

La sentència s’ha fet esperar al segon temps però quan ha arribat el segon gol, el tercer i el quart han caigut quasi de la mà. César Carballeira engaltava un potent xut des de mitja pista després d’una passada de Marc Julià. El xut, molt dur, no podia ser rebutjat per Serra en el minut 29. Pocs segons després era Àlex Rodríguez, aprofitant una falta directa, qui superava el porter local i feia un contundent 0 a 3 que César Carballeira ampliaria a 0-4 en el minut 33 amb un autèntic golàs. Una jugada individual del gallec, creuant en diagonal la frontal i deixant enrere dos jugadors del Calafell ha acabat amb un xut que ha superat Serra.

Amb el 0 a 4, el matx s’ha acabat. El Reus Deportiu Miró ha seguit dominant davant un Calafell que poc ha pogut fer per evitar l’ensopegada. Els reusencs han ampliat la diferència en els deu darrers minuts d’encontre amb el 0 a 5 de Marc Julià en el minut 44 i el 0 a 6 de Joan Salvat en el minut 46. D’aquesta manera, els ganxets seguiran a només dos punts del Liceo. Ara són tercers amb 39 punts, mentre que els calafellencs continuarà novè amb 21 punts. Les pròximes cites d’ambdós conjunts, el pròxim cap de setmana. El Calafell visitant dissabte a les 18.00 hores l’Alcobendas i el Reus Deportiu Miró rebent el mateix dia però a les 21.00 hores el Club Patí Vic.


FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Ferrer, Vázquez i Palau

Reus Deportiu Miró
Ballart, Salvat, Bancell, C. Rodríguez i Carballeira. A la banqueta: Hernández, À. Rodríguez, Julià, Tiago i Escala

Gols
0-1 / À. Rodríguez (17’)
0-2 / Carballeira (29’)
0-3 / À. Rodríguez (30’)
0-4 / Carballeira (33’)
0-5 / Julià (44’)
0-6 / Salvat (46’)

Àrbitres
Óscar Valverde i Oriol Pérez

Incidències
Matx corresponent a la jornada 18 de l’OK Lliga disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.



Al Calafell li volen dos punts a la pista de l’Alcobendas

El Club Patí Calafell empata (3-3) a la pista de l’Alcobendas en un duel que guanyava per dos gols de diferència a un minut del final

per Redacció
09/02/2019 19:51

Al Club Patí Calafell li han volat dos punts. Els homes entrenats per Jordi Esteva guanyaven per 1 a 3 quan faltaven 67 segons per al final del partit i, malauradament, han acabat empatant (3-3) amb dos gols locals en els darrers instants de l’encontre. Un empat que, sobre la teoria, podria ser positiu per produir-se fora de casa i a una de les pistes més competitives del campionat però que tal com s’ha produït, deixa una certa amargor.

Primera meitat sense gols

Alcobendas i Calafell han quallat una primera meitat molt igualada. Cap dels dos bàndols ha estat capaç de trencar el 0 a 0 inicial en uns primers 25 minuts sense jugades a pilota aturada i sense un gran exessiu nombre de faltes (cinc per cada equip). Les intervencions d’Álvaro Shehda, porter local, i les de Martí Serra s’han imposat als atacs de Gonzalo Pérez i Marcos López, màxims golejadors dels madrilenys.

No ha estat fins ben entrat el segon temps quan el marcador s’ha trencat. Malauradament ho ha fet a favor dels locals. Gonzalo Pérez executava a la perfecció un penal en el minut 36 per batre Xavier Andreu Montoya, porter que ha defensat els tres pals calafellencs després que Martí Serra hagi vist la targeta blava en l’acció que ha costat el penal. Els del Baix Penedès han gaudit d’una oportunitat d’or per tornar l’equilibri a l’electrònic. Joan Vázquez ha gaudit d’una falta directa però no l’ha pogut transformar davant l’actuació de Shehda.

Martí s'engrandeix davant el seu antic públic

Quan semblava que la derrota començava a consumar-se, ha aparegut Roger Martí. L’exdavanter de l’Alcobendas la temporada passada, que aquest estiu va canviar Madrid per Calafell, ha protagonitzat l’empat. Un penal a favor dels de Jordi Esteva ha estat transformat per Martí en el minut 43 per posar l’1 a 1 amb una diana que no ha volgut celebrar en excés per respecte a la seva antiga afició.

Martí repetia protagonisme en el minut 46, aconseguint anotar una falta directa posterior a una targeta blava a Marcos López. L’exgolejador de l’Alcobendas, amb dues dianes, donava momentàniament els tres punts a un Calafell que ampliaria diferències en el minut 48 amb una diana d’Ángel Rodríguez. Amb només 90 segons per al final del duel, tot indicava que el triomf volaria cap al Baix Penedès. Gonzalo Pérez i Castillo Fernández anotarien amb pocs segons de diferència el 2-3 i 3-3 per repartir un punt per cada bàndol.

Amb aquest resultat, els verds queden provisionalment en la vuitena plaça amb 22 punts, set per sobre del descens. La pròxima cita del Club Patí Calafell serà dimecres vinent a les 21.00 hores amb la visita del Deportivo Liceo al Pavelló del Club d’Esports Vendrell en el matx de la jornada 19 del campionat de lliga.

FITXA TÈCNICA

Alcobendas
Shehda, Aspra, López, Fernández i Pérez. A la banqueta: Artacho, Miguel, Roca, Larios i Tortosa

Calafell
Serra, Romeu, Vázquez, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Ferrer, Torné i Palau

Gols
1-0 / Pérez (36’)
1-1 / Martí (43’)
1-2 / Martí (46’)
1-3 / Rodríguez (48’)
2-3 / Pérez (49’)
3-3 / Castillo (49’)

Targetes blaves
Per al visitant Serra

Àrbitres
Isaac Sanz i Erik Rivas

Incidències
Matx corresponent a la jornada 18 de l’OK Lliga disputat al Polideportivo José Caballero.


El Liceo s’endú els tres punts de Calafell remuntant en el tram final

El CP Calafell perd (1-3) davant un Deportivo Liceo que anava perdent fins al minut 42 i que ha vist com li remuntaven l’encontre en poc més d’un minut


per Redacció
13/02/2019 22:35 | Actualitzat a 13/02/2019 22:42

El Club Patí Calafell no ha pogut sumar davant el Deportivo Liceo després de perdre per 1 a 3 un encontre on durant mitja hora ha anat al davant en el marcador. No ha estat fins al tram final del matx quan els gallecs han remuntat i han deixat sense puntuar un Calafell que acumula tres derrotes en els darrers quatre partits.

Martí avança el Calafell

L’encontre al Club d’Esports es presentava força complicat per al Calafell. Els verds, que volien trencar la mala dinàmica de resultats dels últims tres encontres, s’enfrontaven al segon classificat de l’OK Lliga. Els pronòstic donaven per favorit el conjunt visitant, tot i que el primer que ha colpejat ha estat el bàndol del Baix Penedès. Roger Martí, aprofitant un penal en el minut 12, aconseguia batre Xavi Malián per anotar el sorprenent 1 a 0. Si ha estat sorpresa que els verds marquessin primer, més ho ha estat quan han aconseguit aguantar el marcador amb el pas dels minuts.

Fins i tot els de Jordi Esteva han pogut ampliar distàncies a l’electrònic. Martí, que ja havia transformat un penal, ha intentat fer el mateix fregant el quart d’hora de joc. En aquesta ocasió Malián ha estat més encertat i ha evitat el 2 a 0. El matx s’ha mantingut amb el Calafell per davant en el marcador fins que la qualitat gallega ha trobat el camí del gol i ha imposat la lògica.

Remuntada gallega en el tram final

El Club Patí Calafell ha aguantat l’avantatge fins la recta final de l’encontre. L’1 a 0 ha lluit en el videomarcador del Pavelló fins al minut 42, quan Dava Torres aconseguia empatar. Una internada en diagonal cap a la dreta ha acabat amb un xut creuat que no ha pogut aturar Martí Serra. Era l’1 a 1, diana que ha injectat confiança en un Liceo que ha aconseguit capgirar el marcador ben ràpid. Un minut després de l’empat, Carlo Di Benedetto anotaria l’1 a 2 després de culminar un contraatac molt vertical i ràpid. Una recuperació de Sergi Miras en defensa només ha necessitat dos segons i dues passades per arribar a la porteria de Serra.

El Liceo aconseguiria ampliar diferències a dos minuts del final. Una falta directa per blava a Martí ha estat transformada per Di Benedetto. L’1 a 3 ha sentenciat un encontre i un resultat que deixa el Calafell com estava: novè a la taula amb 22 punts, ara ja a cinc del Voltregà (vuitè). La pròxima cita calafellenca, el pròxim diumenge 3 de març a les 12.00 hores visitant la pista del FC Barcelona.

FITXA TÈCNICA

Calafell
Serra, Romeu, Palau, Vázquez i Rodríguez. A la banqueta: Andreu, Martí, Pujol, Torné i Ferrer

Liceo
Malián, Torres, Di Benedetto, Bridge i Miras. A la banqueta: Rodríguez, Candamo, Coy i Payero

Gols
1-0 / Martí (12’)
1-1 / Torres (42’)
1-2 / Di Benedetto (43’)
1-3 / Di Benedetto (48’)

Targetes blaves
Per al local Martí

Àrbitres
Raúl Burgos i Gerard Gorina

Incidències
Matx corresponent a la jornada 20 de l’OK Lliga disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.

El Calafell no ha pogut fer res per evitar el triomf barceloní | @FCBHOQUEI

El Calafell surt golejat a la pista del Barça

El CP Calafell cau derrotat al Palau Blaugrana (7-0) en un matx on als tres minuts ja perdia per 2 a 0. Cinquena jornada sense guanyar però el Tourmalet ja ha passat

per Redacció
03/03/2019 13:31

El Club Patí Calafell no ha pogut donar la sorpresa a la pista del FC Barcelona i ha perdut per 7 a 0 contra els blaugrana en el primer partit després de la disputa de la Copa del Rei. El conjunt culer ha volgut celebrar la quarta copa consecutiva i ho ha fet per la porta gran després de la gran golejada aconseguida. Al descans el marcador ja era de 4 a 0 i abans de la mitja hora de joc ja s’havia arribat a la mitja dotzena de gols de diferència.

Massa Barça per a tan poc Calafell

No es pot discutir la gran qualitat dels blaugrana però també és cert que avui el Calafell no ha estat a un bon nivell. Els homes dirigits per Jordi Esteva només han pogut mantenir la porteria imbatuda els dos primers minuts de partit. Nil Roca, aprofitant una triangulació per la dreta amb Ignasi Alabart, aconseguia el primer gol de l’encontre. Joao Rodrigues, en el minut 3, feia el 2 a 0 amb una bola morta a la frontal que el portuguès aprofitava amb una aparició des del darrere per ampliar diferències.

No ha estat fins al final del primer temps quan els blaugrana han encarrilat més el triomf. I ho feia mitjançant els dos primers golejadors. Roca engaltava un xut des de la dreta per fer el 3 a 0 en el minut 22 i Joao Rodrigues aprofitava una badada defensiva per fer el quart gràcies a una assistència d’Ignasi Alabart. Abans de la mitja hora de joc, Pablo Álvarez s’unia a la festa dels bigolejadors per anotador dues dianes en el minut 28 i 30. Pau Bargalló, en un contraatac, feia el setè.

Amb aquest resultat, el Calafell acumula la cinquena jornada sense guanyar però tanca finalment el ‘Tourmalet’ contra els equips més exigents del torneig. Els verds són ara desens amb 22 punts, cinc més que el descens. La pròxima cita dels de Jordi Esteva serà el dimecres 13 de març a les 21.00 hores rebent el Voltregà.

FITXA TÈCNICA

FC Barcelona
Fernández, Pascual, Roca, Alabart i Joao. A la banqueta: Egurrola, Gual, Joseph, Álvarez i Bargalló

CP Calafell
Serra, Torné, Rodríguez, Pujol i Martí. A la banqueta: Andreu, Ferrer, Vázquez, Palau i Romeu

Gols
1-0 / Roca (2’)
2-0 / Joao (3’)
3-0 / Roca (22’)
4-0 / Joao (23’)
5-0 / Álvarez (28’)
6-0 / Álvarez (30’)
7-0 / Bargalló (44')

Targetes blaves
Per al local Bargalló

Àrbitres
Óscar Valverde i Jonathan Sánchez

Incidències
Matx corresponent a la jornada 21 de l’OK Lliga disputat al Palau Blaugrana.


El Calafell tampoc ha gaudit de la seva millor versió al Palau Blaugrana | @FCBHOQUEI

El Calafell torna a la victòria davant el Voltregà

El Club Patí Calafell s’imposa per la mínima (1-0) al Voltregà, se situa amb 25 punts i manté el descens a cinc de distància


per Redacció
13/03/2019 22:42 | Actualitzat a 14/03/2019 18:23

El Club Patí Calafell ha aconseguit tornar al camí del triomf després d’imposar-se per la mínima (1-0) al Club Patí Voltregà en el darrer duel de la jornada 22 de l’OK Lliga. Els del Baix Penedès, que acumulaven cinc partits sense conèixer la victòria, han aconseguit trencar la mala ratxa de resultats un cop passat el ‘Tourmalet’ davant el Barça i el Liceo imposant-se a un rival directe en la zona mitjana de la taula.

Joan Vázquez decideix

Els verds han aconseguit el triomf en un encontre que s’ha decidit amb un únic gol, resultat típic del món del futbol però en l’esport sobre patins. En el primer temps s’han imposat els sistemes defensius als atacants. Martí Serra i Blai Roca, porters del Calafell i del Voltregà, aconseguien rebutjar tota ocasió perillosa que s’aproximava a les seves àrees. Tant és així que ni de penal s’ha pogut inaugurar el marcador.

Quan faltaven 53 segons per arribar al descans, el Voltregà ha gaudit d’un penal que no ha pogut transformar. El xut de Petxi Armengol no ha acabat dins de la porteria de Blai Roca, permetent el 0 a 0 fins al segon temps. No ha estat fins al minut 36 quan el matx s’ha trencat. El local Joan Vázquez aconseguia trencar el resultat inicial i decantar l’encontre.

Tot i que els visitants han intentat ampliar les diferències i els calafellencs ampliar el marge en el marcador electrònic, cap dels dos ha aconseguit el seu objectiu i el resultat final ha estat d’1 a 0, permetent el Calafell sumar 25 punts i allunyar-se cinc per sobre de les posicions de descens a l’OK Lliga Plata. La pròxima jornada serà dissabte a les 20.00 hores contra el CE Vendrell, arribant ambdós equips al derbi havent sumat un triomf.


FITXA TÈCNICA

Calafell
Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Ferrer, Vázquez i Palau

Voltregà
Roca, Vargas, Manrubia, Molas i Ballart. A la banqueta: Dalmau, Armengol, Gallifa, Ordeig i Rovira

Gols
1-0 / Vázquez (36’)

Targetes blaves
Per als visitants Armengol i Ballart

Àrbitres
Raúl Burgos i David Godia

Incidències
Matx corresponent a la jornada 22 de l’OK Lliga disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.

Ferrer ha facilitat el 3 a 2 en un contraatac amb inferioritat numèrica | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Vendrell guanya el derbi i surt del descens

El Vendrell guanya el Calafell (4-2), aconseguint la tercera victòria seguida amb Delriu a la banqueta i surt, provisionalment, de la zona de descens a l’OK Lliga Plata



per Redacció
16/03/2019 21:44 | Actualitzat a 18/03/2019 08:30

El Vendrell està d’enhorabona. L’equip roig-i-negre ha guanyat el Calafell per 4 a 2, emportant-se així el derbi del Baix Penedès i aconseguint la tercera victòria seguida en el tercer partit amb Josep Lluis Delriu a la banqueta. Un triomf que permet els vendrellencs sortir de la zona de descens a l’OK Lliga Plata que ocupen des de principis de temporada. A l’espera dels partits del Girona i del Lloret a les pistes del Liceo i del Lleida, respectivament, el Club d’Esports Vendrell està fora del descens gràcies als 21 punts que ara té en el caseller.

Gol matiner i solitari

Tothom és conscient que en un derbi pot passar qualsevol cosa. Tot i que els registres d’ambdós conjunts no cridaven a l’optimisme, el derbi ha començat amb molta emoció quan s’ha inaugurat el marcador abans del primer mig minut d’encontre. Una falta directa després d’una càrrega vendrellenca ha estat executada a la perfecció per un Gerard Pujol que ha fet pujar el 0 a 1 en el marcador electrònic quan molts espectadors encara no havien assegut en els seus seients.

El derbi tenia ganes de començar a donar espectacle però aquest s’ha frenat en sec pel que fa als gols. Les defenses i els porters s’han imposat als atacs dels rivals. Quan no era una intervenció de Gerard Camps, era una de Martí Serra. I quan ells no arribaven, els ferros de la porteria evitaven alteracions en el marcador. Els roig-i-negres no han perdut el nord i han seguit picant pedra davant un Calafell que tampoc ha renunciat a ampliar distàncies.

Les dianes, en el segon temps

No ha estat fins a la segona meitat quan la bola ha tornat a contactar amb l’interior de la xarxa de les porteries. Diuen que el més bo es fa esperar i al Pavelló del Club d’Esports Vendrell han donat constància. Els seguidors dels vendrellencs, que avui jugaven com a locals, han pogut aixecar-se dels seients en el minut 30 quan Emmanuel Necchi aconseguia empatardesprés d’una internada per la banda esquerra que acabava entre els tres pals de Serra. Era l’empat, el reinici d’un encontre amb 20 minuts per davant.

Quan els de Delriu semblaven reaccionar, el Calafell s’ha tret de la màniga un gran gol per tornar a avançar-se en l’electrònic. Un xut llunyà de Martí ha acabat entrant a la porteria de Gerard Camps en el minut 34. Els seguidors locals veien com novament havien de remuntar per aconseguir un triomf final. Qui ha posat la primera pedra per convertir el desig en realitat ha estat Xavi Crespo. El reforç vendrellenc ha caçat una bola dins de l’àrea rebutjada per Serra quan el seu equip defenia sòlidament una inferioritat per empatar. Amb el 2 a 2, el Calafell ha pogut marcar si Pujol hagués transformat una falta directa favorable en el minut 42.

Del perdó a la sentència

El Calafell ha perdonat no transformant aquesta falta directa i en un contraatac, tot i jugar en inferioritat, el Vendrell ha capgirat el marcador. Nájera, en un contraatac de llibre juntament amb Jordi Ferrer, ha anotat el 3 a 2 en el minut 42. El Pavelló del Club d’Esports esclatava amb un resultat que treia els roig-i-negres de les places de descens. La festa ha estat completa quan, a pocs segons del final, el Calafell ha canviat Serra per un jugador de pista i Nájera ha robat una bola per anotar el 4 a 2 definitiu sense porter.

Amb aquest resultat, el Vendrell està d’enhorabona sortint del descens i a l’espera de les teòriques punxades del Girona i del Lloret a la pista del Liceo i del Lleida, respectivament. Els roig-i-negres són dotzens amb 21 punts mentre que el Calafell es queda en la desena plaça amb 25 punts.

FITXA TÈCNICA

Vendrell
Camps, Crespo, Ferrer, Necchi i Pellizzari. A la banqueta: Arbós, Miquel, Najera, Mudarra i Casado

Calafell
Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Ferrer, Vázquez i Palau

Gols
0-1 / Pujol (1’)
1-1 / Necchi (30’)
1-2 / Martí (34’)
2-2 / Crespo (39’)
3-2 / Nájera (42’)
4-2 / Nájera (49’)

Targetes blaves
Per al local Necchi i per als visitants Vázquez i Pujol

Àrbitres
Rubén Fernández i Iñigo López

Incidències
Matx corresponent a la jornada 23 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló del Club d'Esports Vendrell.

Pablo Nájera ha marcat els dos gols que han donat el triomf al Vendrell | JOAN ALFONS LÓPEZ

Mal menor del Calafell davant el Sant Cugat

El Calafell empata davant el Sant Cugat (3-3) un encontre que perdia a 30 segons del final. Els verds mantenen els quatre punts respecte al descens


per Redacció
31/03/2019 14:48

El Club Patí Calafell no ha pogut passar de l’empat (3-3) davant el Patí Hoquei Club Sant Cugat en un encontre que tenia perdut a 30 segons del final. Els del Baix Penedès, que afrontaven la jornada amb l’objectiu de guanyar distància respecte al descens quan s’enceten els darrers sis encontres de la temporada, han estat a punt de disparar-se en el peu en un duel on mai han anat per davant en el marcador davant un rival que és el penúltim de la lliga.

Gilabert i Farnés, malsons calafellencs

El partit començava a torçar-se en el minut 10 del primer temps, quan Pau Gilabert aconseguia marcar el 0 a 1. Tocava reaccionar i capgirar el marcador per no complicar-se en excés una permanència que estava força encarrilada fa unes setmanes. Els homes dirigits per Jordi Esteva no han pogut reaccionar i han vist com Joan Farnés ampliava diferències en el marcador amb el 0 a 2 en el minut 16. La diana queia com una galleda d’aigua freda sobre un pavelló que ha pogut amortitzar el cop gràcies a Àngel Rodríguez en el darrer minut abans del descans.

No ha estat fins al segon temps quan el Calafell ha fregat la remuntada total. Gerard Pujol aconseguia fer l’empat en el minut 31 i deixava a un gol el triomf local. S’ha buscat i s’ha intentat per activa i per passiva però la manca d’encert s’ha acabat pagant en el minut 46 quan novament Farnés aconseguia batre Martí Serra. Era el 2 a 3 i quedaven quatre minuts pel final. S’ha hagut d’esperar al darrer minut d’encontre per impedir una dolorosa derrota. Jordi Esteva ha decidit canviar el porter i donar entrada al cinquè jugador de pista. Aprofitant la superioritat, Torné ha assistit a un Joan Vázquez que ha engaltat la bola per enviar-la al fons de la porteria visitant.

Era el 3 a 3 i ja no quedava marge per a més. Ambdós equips s’han repartit un punt que ho deixa tot com estava: els calafellencs ara són novens amb 26 punts, quatre més que la zona de descens a l’OK Lliga Plata. La pròxima cita dels del Baix Penedès serà el pròxim dissabte 13 d’abril a les 20.00 hores visitant la pista del Club Hoquei Caldes.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Palau, Torné, Vázquez i Martí. A la banqueta: Andreu, Pujol, Ferrer, Rodríguez i Romeu

PHC Sant Cugat
Toda, Farnés, Gabarra, Gilabert i Claramunt. A la banqueta: Arcas, Yepes, Maideu, Martínez i Ferrer

Gols
0-1 / Gilabert (10’)
0-2 / Farnés (16’)
1-2 / Rodríguez (24’)
2-2 / Pujol (31’)
2-3 / Farnés (46’)
3-3 / Vázquez (49’)

Àrbitres
Sergi Mayor i German Sandoval

Incidències
Matx corresponent a la jornada 24 de l’OK Lliga disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.

Jordi Esteva donant instruccions als seus jugadors | JOAN ALFONS LÓPEZ

Un minut fatídic deixa sense triomf el Calafell


El Calafell empata (2-2) a la pista del Caldes després d’avançar-se còmodament en els primers deu minuts. Els verds acaben donant per bo un punt molt patit

per Redacció
13/04/2019 22:11

Un minut ha estat necessari per passar d’un bon triomf i tenir la permanència encarrilada a veure com el rival et podia remuntar i complicar innecessàriament la continuïtat en la categoria. Finalment, ni una cosa ni l’altra després d’aconseguir extreure el menor dels premis de la pista del Caldes amb l’empat del Calafell (2-2).

Bon inici, pèssim minut 40

El Club Patí Calafell no pot tenir cap queixa de l’inici de l’encontre quallat a Caldes de Montbui. L’equip dirigit per Jordi Esteva saltava sobre la pista convençut de les possibilitats d’endur-se tres punts tranquil·litzadors a l’hora d’aconseguir segellar la continuïtat en la categoria. El reusenc Sergi Torné estrenava el marcador en el minut 5, aconseguint superar el porter local Cesc Campor. L’alegria seria continuada per Joan Vázquezen el minut 10. El jugador calafellenc ampliaria diferències per fer el 0 a 2 en la recta inicial d’un encontre que els verds tindrien controlat fins al segon temps.

El Caldes intentava empatar però la manca d’encert final i les bones intervencions de Martí Serra impedien la reacció local. S’ha hagut d’esperar al fatídic minut 40 de partit per veure com tot el castell s’ensorrava en només set segons de diferència. Roger Ascensi retallava distàncies i en la posterior represa del joc, el Calafell perdria la bola per veure com Rovira, enmig d’un bosc de cames dins de l’àrea, aconseguia empatar. El públic local embogia després de veure com allò que no s’havia pogut produir durant 39 minuts, es feia en pocs segons de marge.

La reacció local ha provocat un nou matx, on al Calafell li han tremolat les cames i ha vist perillar fins i tot el punt. El Caldes ha enviat una bola al travesser i els de Jordi Esteva s’han hagut de conformar amb un únic punt que deixa l’equip verd en la novena plaça amb 27 punts, quatre més que un descens que ara marca el Girona amb 23 punts. La pròxima cita sobre la pista serà dissabte 27 d’abril a les 20.00 hores visitant la pista del Vic.

FITXA TÈCNICA

CH Caldes
Campor, Rovira, Galbas, A. Ascensi i R. Ascensi. A la banqueta: Sierra, Blanqué, Rosa, Villa i Ricart

CP Calafell
Serra, Palau, Torné, Vázquez i Rodríguez. A la banqueta: Andreu, Martín, Pujol i Ferrer

Gols
0-1 / Torné (5’)
0-2 / Vázquez (10’)
1-2 / R. Ascensi (40’)
2-2 / Rovira (40’)

Àrbitres
Josep Antoni Ribó i David Calonge

Incidències
Matx corresponent a la jornada 25 de l’OK Lliga disputat al Pavelló Hoquei Caldes de Montbui.


El Calafell s’enfonsa en el segon temps i perd a la pista del Vic


Els del Baix Penedès són incapaços de mantenir l’avantatge en el marcador en tres ocasions i perden contra un rival directe. El descens s’apropa a tres punts

per Redacció
27/04/2019 21:45

El Club Patí Calafell ha perdut a la pista del Club Patí Vic per 6 a 4 i ha fet un seriós pas enrere en la lluita per evitar un final de temporada amb patiment. Els del Baix Penedès, que semblaven tenir la permanència encarrilada fa setmanes, s’estan complicant la vida de mala manera i es presenten en les quatre darreres jornades del campionat amb només tres punts d’avantatge respecte a la zona de descens que marca el Girona amb 24 punts, un rival que precisament hauran de visitar el 18 de maig i amb el qual es jugaran el ‘goal average’ particular.

Deu minuts inicials de bogeria

Vic i Calafell han ofert uns primers deu minuts de partit altament atractius per a l’espectador neutre. El verd Joan Vázquez estrenava el marcador en el minut 3 gràcies a una internada per darrere de la porteria i un llançament sense angle que s’ha colat al fons de la xarxa de Burgaya. Poc ha durat l’alegria al conjunt visitant quan Tirso Gómez, un minut després, empatava amb una falta directa després d’una targeta blava a Ángel Rodríguez. El Calafell també ha tingut una falta directa favorable però Gerard Pujol no l’ha pogut anotar. Allò que sí que han aprofitat els de Jordi Esteva és la superioritat numèrica posterior.

Una jugada ofensiva ha acabat amb un potent xut de Roger Martí que ha entrat entre els tres pals vigatans. Era el minut 8 i, malauradament per als interessos tarragonins, l’alegria tornava a ser efímera. Una jugada conduïda per Jordi Galán ha acabat dins de la porteria de Martí Serra en el minut 10. Dos cops s’havia avançat el Calafell i dos cops ha reaccionat un Vic que ha vist com els verds tornaven a colpejar. Concretament en el minut 16 quan Vázquez ha fet el segon gol en el seu compte particular després d’un sec xut des de la frontal en un contraatac.

Tirso Gómez, heroi de la remuntada

El Calafell somiarà amb Tirso Gómez. El davanter dels vigatans ha tirat del carro i ha permès la remuntada en la segona meitat. En el minut 32, una jugada individual seva ha acabat en el 3 a 3. Un minut després, realitzava un potent xut que s’estavellava en el travesser. El rebuig no ha estat ben caçat pel Calafell i enmig de la indecisió, Gómez ha posat l’estic per fer el 4 a 3. Enmig de la bogeria local i el mal moment visitant, ha arribat un dur i dolorós 5 a 3 gràcies a Oriol Mangas. Tot i que Jordi Esteva ha demanat temps mort, ja era massa tard. El mal estava fet. Galán, en el minut 44, ampliava diferències amb el 6 a 3 que Martí, en el minut 47, només podria maquillar amb el 6-4 definitiu.

Amb aquesta derrota, el Club Patí Calafell cau de forma provisional a la desena plaça amb 27 punts, només tres per sobre de la zona de descens a l’OK Lliga Plata. El Girona, primer equip que descendiria, encara ha de rebre els calafellencs davant el seu públic en una de les quatre cites que falten per tancar la temporada. El Calafell, que semblava salvat fa setmanes, s’ha complicat la vida i sembla que haurà de patir més del previst. La pròxima cita, diumenge 5 de maig a les 12.30 hores rebent el complicadíssim Noia.

FITXA TÈCNICA

CP Vic
Burgaya, MAngas, Oller, Urbano i Gómez. A la banqueta: Raurell, Galán i Terns

CP Calafell
Serra, Vázquez, Rodríguez, Pujol i Martí. A la banqueta: Andreu, Ferrer, Torné i Palau

Gols
0-1 / Vázquez (3’)
1-1 / Gómez (4’)
1-2 / Martí (8’)
2-2 / Galán (10’)
2-3 / Vázquez (16’)
3-3 / Gómez (32’)
4-3 / Gómez (33’)
5-3 / Mangas (35’)
6-3 / Galán (44’)
6-4 / Martí (47’)

Targetes blaves
Per al local Mangas i per al visitant Rodríguez

Àrbitres
Álvaro de la Hera i Raúl Burgos

Incidències
Matx corresponent a la jornada 26 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló Olímpic del Club Patí Vic.

El Calafell torna a sumar de tres | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell guanya el Noia i acarona la permanència


El Calafell supera el Noia per 3 a 2 i té a tocar la salvació. Els verds se situen cinc punts per sobre de la permanència quan queden nou en joc

per Redacció
05/05/2019 14:50

Pas de gegant del Club Patí Calafell en la lluita per aconseguir la permanència a l’OK Lliga, la màxima categoria de l’hoquei estatal. El conjunt del Baix Penedès s’ha imposat per 3 a 2 al CE Noia amb gols d’Ángel Rodríguez, Joan Vázquez i Sergi Torné i arriben als 30 punts a la classificació, situant-se cinc per sobre del descens que ara marca el Lloret quan queden tres jornades per disputar-se.

El matx, decidit en el primer temps

El triomf dels homes dirigits per Jordi Esteva s’ha encarrilat en els primers 25 minuts. El local Ángel Rodríguez inaugurava el marcador en el segon minut d’encontre després de superar l’exvendrellenc Martí Zapater. Els verds encetaven l’encontre de la millor manera possible, avantatge que es mantindria durant gran part del primer temps. El Noia ha intentat reaccionar i buscar l’empat. L’encert visitant no s’ha traduït fins al minut 22 quan Sergi Llorca, pitxitxi visitant, superava Martí Serra i feia l’1 a 1.

L’alegria dels de Sant Sadurní ha durat ben poc, ja que el Calafell ha colpejat per partida doble abans d’arribar al descans. Joan Vázquez robava una pilota en el centre de la pista per dirigir-se a la porteria visitant. El duel entre Zapater i Vázquez ha acabat amb el jugador calafellenc superant el porter visitant elevant la bola i enviant-la a l’escaire esquerre. Era el 2 a 1 abans d’un descans al qual s’ha arribat amb 3 a 1 gràcies a Sergi Torné. Només 32 segons després de la diana de Vázquez, el reusenc ha ampliat diferències després d’una bona acció individual que ha acabat amb un potent xut.

La igualtat ha dominat el segon temps i únicament Xavi Costa ha aconseguit reduir diferències en el minut 48 després d’un segon temps amb molta interrupció per les faltes. Els locals han acabat cometent divuit faltes i els visitants un total de 23. Per desencert d’uns i altres, cap de les faltes directes conseqüència de les infraccions, ha acabat en gol. Amb aquest triomf, el Calafell acabala jornada en la novena posició amb 30 punts i fa un pas de gegant per assolir la continuïtat a la categoria. La pròxima cita, dissabte 18 de maig a les 19.00 hores visitant el Girona, tercer per la cua.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Torné, Vázquez, Rodríguez i Martí. A la banqueta: Andreu, Pujol i Palau

CE Noia
Zapater, Esteller, Humberto, Aragonés i Fernández. A la banqueta: Txus, Costa, Monserrat, Grau i Llorca

Gols
1-0 / Rodríguez (2’)
1-1 / Llorca (22’)
2-1 / Vázquez (24’)
3-1 / Torné (24’)
3-2 / Costa (48’)

Àrbitres
Óscar Valverde i Joel Garcia

Incidències
Matx corresponent a la jornada 27 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.

Jordi Esteva volia segellar la permanència aquest diumenge | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell cau golejat a Girona i segueix sense segellar la permanència

El conjunt dirigit per Jordi Esteva cau golejat per 5 a 1 a la pista d’un Girona que surt del descens i hi fa caure, de forma provisional, el CE Vendrell


per Redacció
18/05/2019 20:35

Dura derrota la patida pel Club Patí Calafell a la pista del Citylift Girona, equip que lluita per aconseguir la permanència en la categoria i mantenir-se en l’elit de l’hoquei estatal. Els verds han perdut per 5 a 1 i donen vida a un rival directe en la lluita per la continuïtat a l’OK Lliga i que, de pas, fa caure el Vendrell a la zona mortal de la taula a l’espera del seu encontre a Igualada i de la disputa de la resta de la jornada.

Dos penals compliquen el Calafell

El matx començava de mala manera quan Raúl Pelicano es mostrava letal des del punt de penal. En el minut 2, el golejador dels locals ha vist porteria després de batre Martí Serra des del punt de pena màxima. Cinc minuts després, en el 7, repetia encert i anotava un 2 a 0 que seria premonitori del desenvolupament de l’encontre. El conjunt dirigit per Jordi Esteva ha intentat reaccionar de forma ràpida i ho ha aconseguit tres minuts després, quan Gerard Pujol s’internava per la banda esquerra i aconseguia anotar el 2 a 1 provisional després d’un potent xut.

Els verds tornaven a situar-se només un gol per sota en l’electrònic i han intentat empatar abans del descans sense èxit. Quan el segon temps donava inici i el Calafell estava disposat a equilibrar el marcador, una jugada de murri d’Oriol Garcia ha permès situar el 3 a 1 favorable als locals en el primer minut del segon temps. Una internada d’Oriol per darrere de la porteria ha sorprès Martí Serra i l’ha batut. Pelicano, heroi dels locals, anotaria el seu triplet particular en el minut 30 després d’un xut des de la frontal.

La desfeta calafellenca s’ha acabat de consumar quan Marc Palazón, en el minut 42, feia un 5 a 1 que el Calafell no ha pogut maquillar de cap de les maneres, patint així la catorzena derrota de la temporada i quedant-se amb els 30 punts de l’inici de la jornada. Ara, la diferència està en el fet que el descens està marcat provisionalment pel Vendrell amb 26 punts, a quatre dels calafellencs quan queden sis en joc. La pròxima cita del Vendrell, vital per assolir la permanència, serà diumenge 26 a les 12.30 hores amb la visita del cuer i descendit Alcoy al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.

FITXA TÈCNICA

Girona CH
Llaverola, Pelicano, Gómez, Palazón i Torner. A la banqueta: Bustos, Manel Garcia, Palau i Oriol Garcia

CP Calafell
Serra, Torné, Rodríguez, Pujol i Martí. A la banqueta: Andreu, Ferrer, Vázquez, Palau i Romeu

Gols
1-0 / Pelicano (2’)
2-0 / Pelicano (7’)
2-1 / Pujol (10’)
3-1 / Oriol Garcia (26’)
4-1 / Pelicano (30’)
5-1 / Palazón (42’)

Àrbitres
Iván González i Alberto López

Incidències
Matx corresponent a la jornada 28 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló Municipal Palau II de Girona



Els Estrellats i tota la parròquia calafellenca ha gaudit de la victòria | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell compleix amb escreix i segella la permanència golejant l’Alcoy

Els verds s’imposen per 8 a 4 al PAS Alcoy i sumen el triomf més important de la temporada que els permet assegurar-se una plaça en l’OK Lliga 2019-2020



per Redacció
26/05/2019 13:59

S’ha acabat. El Club Patí Calafell s’ha embutxacat un bitllet per a l’OK Lliga 2019-2020 després de golejar aquest migdia per 8 a 4 el PAS Alcoy, victòria que assegura matemàticament la salvació per a l’equip de Jordi Esteva. Després de setmanes veient com la quarta plaça per la cua s’aproximava perillosament amb derrotes doloroses com la patida la jornada passada a la pista del Girona, els calafellencs poden festejar la continuïtat en la categoria després de tornar a l’OK Lliga la temporada passada.

El matx, sense història

El Calafell ha demostrat sobre la pista davant el descendit Alcoy les diferències entre un equip que es juga la vida i un altre que ja no tenia res a fer. Només han passat vint segons fins que Sergi Torné intentava aconseguir la primera diana del matx. I només han hagut de passar dos minuts per veure com Ángel Rodríguez, després d’una jugada individual per la banda esquerra, anotava la primera diana de l’encontre per obrir la llauna. Malauradament l’alegria ha durat poc perquè el visitant Carlos Pérez empatava en la jugada següent després de transformar un penal.

Ara bé, l’empat ha durat ben poc. Novament Ángel Rodríguez veia porteria. En aquesta ocasió en el minut 6 després d’una molt bona triangulació amb Sergi Torné que ha acabat amb assistència al segon pal del reusenc per a què Rodríguez enviés la bola al fons de la xarxa. Després donar una passada clau, Torné se sumaria a la festa golejadora en el minut 9 després de robar una bola i superar el visitant Grau en l’u contra u. Era el 3 a 1 i no s’ha arribat ni al minut deu d’encontre.

La confirmació de la golejada

Sergi Romeu seria capaç d’anotar el 4 a 1 en el minut 17. El capità dels verds ha iniciat la jugada en la seva pista, ha assistit a Gerard Pujol qui li ha retornat la bola a la banda dreta per marcar. El festival golejador de la primera meitat arribaria al seu final amb un nou gol de Romeu. En aquesta ocasió després d’una jugada per la banda dreta que ha acabat amb un potent xut creuat que l’Alcoy no ha pogut aturar.

La resta de l’encontre durant la segona meitat no ha tingut gaire història. Joan Vázquez saltava a la pista en el segon temps amb molta força, marcant dos gols en els dos primers minuts, deixant un contundent 7 a 1 en el minut 27. Llisà retallaria diferències en el minut 33 per fer el 7 a 2 i Gerard Pujol faria el 8 a 2 en el minut 35 aprofitant una falta directa. Els visitants Guimaraes i Llisà maquillarien una mica el marcador amb dos gols en el minut 47 però el triomf no es mouria del Baix Penedès.

D’aquesta manera, el CP Calafell se situa en la novena posició amb 33 punts, quatre més que la zona de descens quan només queden tres punts en joc. Després d’aconseguir la salvació, el Baix Penedès romandrà expectant amb un Vendrell que ha vist com l’Alcobendas ha perdut aquest migdia a la pista del Liceo. Això provoca un quàdruple empat a 29 punts entre el Vendrell, el Vic, l’Alcobendas i el Lloret. Dos d’aquests descendiran i els vendrellencs són aquells que tenen el pitjor ‘goal-average’ individual i col·lectiu, convertint-se així en el principal candidat a descendir.

FITXA TÈCNICA

CP Calafell
Serra, Torné, Vázquez, Rodríguez i Martí. A la banqueta: Montoya, Pujol, Ferrer i Romeu

PAS Alcoy
Grau, Domínguez, Guimaraes, Llisà i Pérez. A la banqueta: Monje, Cordeiro, Mataix i Romano

Gols
1-0 / Rodríguez (2’)
1-1 / Pérez (3’)
2-1 / Rodríguez (6’)
3-1 / Torné (9’)
4-1 / Romeu (17’)
5-1 / Romeu (20’)
6-1 / Vázquez (26’)
7-1 / Vázquez (27’)
7-2 / Llisà (33’)
8-2 / Pujol (35’)
8-3 / Guimaraes (47’)
8-4 / Llisà (47’)

Targetes blaves
Per al local Vázquez i per al visitant Domínguez

Àrbitres
Josep Antoni Ribó i David Calonge

Incidències
Matx corresponent a la jornada 29 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.

Jordi Esteva dirigint un partit del seu equip al Pavelló del Club d'Esports Vendrell | JOAN ALFONS LÓPEZ

El Calafell, escaldat a Igualada i sense bitllet europeu

El Calafell cau derrotat durament (7-3), resultat que combinat amb el triomf del Girona davant el Noia, deixa els del Baix Penedès sense bitllet per a la WS Europe Cup


per Redacció
01/06/2019 22:33

No ha pogut ser. El Club Patí Calafell ha perdut per un contundent 7 a 3 a la pista de l’Igualada, resultat que l’ha deixat fora de poder jugar la WS Europe Cup de la temporada vinent per culpa de la victòria del Girona davant el Noia (3-2). El conjunt dirigit per Jordi Esteva, que avui ha exercit de tècnic calafellenc per darrer cop, ha quallat un pèssim final de primer temps on han acabat perdent tota opció real de poder puntuar al Complex Esportiu Les Comes.

El duel, decidit en el primer temps

L’Igualada ha necessitat només 21 minuts per sentenciar l’encontre per la via ràpida. El conjunt dirigit per Ferran López, qui s’acomiada del club local després de quatre temporades al capdavant de l’equip, s’ha avançat en el minut 12 amb un gol de Molas. Tres després arribava el segon, obra de Méndez. El Calafell ha buscat la reacció però l’únic qui ha trobat quelcom és l’Igualada. Dues jugades quasi consecutives en el minut 20 han acabat amb el tercer i quart gol local pujant a l’electrònic gràcies a l'encert d'Oriol Vives i Sergi Pla.

Tot i que s’ha intentat, els del Baix Penedès han buscat equilibrar el matx en el segon temps. Joan Vázquez retallava diferències en el minut 26 i donava petites esperances a la parròquia verda. Un optimisme que s’ha esfumat en el minut 31 quan el local Méndez ha ampliat diferències amb un 5 a 1 que només ha durat quatre minuts gràcies a Joan Vázquez, qui feia el segon gol visitant en el minut 35. Tot i els intents, els locals han seguit colpejant. Méndez i César Vives, en el minut 43 i 45 respectivament, feien un dolorós 7 a 2 que maquillariaGerard Pujol quan faltaven dos minuts per al final.

D’aquesta manera, el Club Patí Calafell acaba la lliga en la desena plaça amb 33 punts, la primera posició que no dona accés a la competició europea de la WS Europe Cup. Tot i així, l’objectiu de la campanya està aconseguit: continuar en la màxima categoria de l’hoquei estatal. I després d’un any amb derbis amb el Vendrell, el vinent quedarà orfe de rivalitat al Baix Penedès.

FITXA TÈCNICA

Igualada HC
Deitg, Busquets, Yeste, O. Vives i Bars. A la banqueta: Del Valle, Méndez, C. Vives, Pla i Molas

CP Calafell
Serra, Torné, Vázquez, Rodríguez i Martí. A la banqueta: Montoya, Pujol, Ferrer, Palau i Romeu

Gols
1-0 / Molas (12’)
2-0 / Méndez (15’)
3-0 / O. Vives (20’)
4-0 / Pla (21’)
4-1 / Vázquez (26’)
5-1 / Méndez (31’)
5-2 / Vázquez (35’)
6-2 / Méndez (43’)
7-2 / C. Vives (45’)
7-3 / Pujol (48’)

Targetes blaves
Per al lcoal Bars i per al visitant Rodríguez

Àrbitres
Gerard Gorina i Oriol Pérz

Incidències

Matx corresponent a la jornada 30 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Complex Esportiu Les Comes.






El màxim golejador de l'equip va ser Gerard Pujol, amb divuit gols. Joan Vàzquez i Sergi Romeu el seguien amb 12 gols. Dels divuit gols de Pujol, la meitat van ser de faltes directes. Sense cap dubte, era l'especialista de l'equip.




Sergi Torné acabava la temporada amb el 100% d'efectivitat en el llençament de penals, tot i que només en va llençar un de sol.


Al final de la temporada, el porter suplent, Xavier Andreu Montoya, anunciava la seva sortida del club per a la propera temporada. Els aficionats van demostrar tot el seu afecte cap al porter local que tants anys havia estat en el primer equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada