dissabte, 4 d’abril del 2020

Maria Miravent, vuitena al Campionat d'Espanya

La secció de Patinatge del Club Patí Calafell continuava assolint èxits, després del canvi d'entrenadora, en l'inici d'un nou cicle. Aquí podeu veure totes les notícies dels diferents campionats on van participar les patinadores del Club Patí Calafell, en l'any 2018.

Us reproduïm les notícies referents a la temporada de patinatge, publicades a l'Eix Diari i el Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell.

Patinadores i entrenadora del Club Patí Calafell amb les set copes obtingudes. Eix

Les patinadores del CP Calafell classificades pel Campionat de Catalunya


06-02-2018 20:14

El pavelló del Club Patí Alcover va acollir el passat dissabte 3 de febrer el Campionat Territorial de la província de Tarragona de Figures Obligatòries, amb la participació de set patinadores del Club Patí Calafell.
Els resultats en les diferents categories del Campionat han estat els següents:
CATEGORIA CADET: 1a. Laura Planas.
CATEGORIA JÚNIOR: 1a. Judith Larraz, 2a Lena Bäcker, 3a Lucia Ruiz.
CATEGORIA JÚNIOR: 1a. Maria Miravent, 2a. Elvira Chertó.
CATEGORIA SÈNIOR: 1a. Núria Ollé.
Maria Miravent i Judith Larraz han aconseguit la puntuació mínima que les classifica pel Campionat de Catalunya de figures obligatòries, que es celebrarà el cap de setmana del 3 i 4 de març a les instal·lacions del Club Patí Cristinenc, a la localitat empordanesa de Santa Cristina d’Aro.



Publicat el 13 de febrer del 2018, al Facebook de la secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell
Dissabte 17 de febrer celebrem la 1a fase dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

D'esquerra a dreta: Paula Ruíz, Laia Tomàs, Anna Isabella Arias, Laia Escobar, Mireia Raventós i l’entrenadora Núria Ollé. CPA Calafell

Tres diplomes pel CP Calafell a les primeres proves d’iniciació

27-02-2018 15:24

Bons resultats del Club Patí Calafell a la primera convocatòria de proves d’iniciació de la modalitat figures obligatòries celebrades diumenge 25 de gener a Tortosa.
Les proves van comptar amb la participació de cinc patinadores calafellenques obtenint un total de tres diplomes. Les patinadores Laia Escobar i Mireia Raventós van aprovar el nivell A i l’Anna Isabella Arias va obtenir el diploma del nivell B. Menys sort van tenir Paula Ruíz i Laia Tomàs que tot i aprovar algunes de les figures no van poder assolir el nivell.

Acreditació del Campionat de Catalunya de F.O., cedida per Mercè Garriga

Publicada el març de 2018, a la pàgina 37 de l'InfoCalafell

Judith Larranz, amb l'entrenadora

Maria Miravent amb la seva entrenadora. Eix

Maria Miravent es classifica pel Campionat d’Espanya de Figures Obligatòries

04-03-2018 18:13

El Club Patí Cristinenc de Santa Cristina d’Aro va acollir el dia 3 de març el Campionat de Catalunya de figures obligatòries, on han participat dues patinadores del Club Patí Calafell.
A la categoria juvenil Judith Maria Larraz es va classificar en l’onzena posició, i en la categoria júnior Maria Miravent va aconseguir la vuitena posició, amb una puntuació que li dóna la classificació per poder disputar el Campionat d’Espanya del pròxim 7 i 8 d’abril a Palafrugell.


Resultats del Club a la fase comarcal de patinatge dels Jocs Esportius Escolars


Publicada el 19 de març del 2018, a la Web del Club Patí Calafell.

El pavelló municipal d’esports del Vendrell va ser escenari el passat dissabte 10 de març de la segona fase comarcal de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Aquesta activitat està programada per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès.

Hi van participar 72 patinadors de diferents clubs de patinatge del Baix Penedès. Del grup d’iniciació del Club Patí Calafell es van inscriure 9 patinadores amb el resultat global de 7 podis.

Les puntuacions individuals obtingudes el passat dissabte s’han sumat a les que es van obtenir a la primera fase, resultant les següents classificacions definitives:

BENJAMÍ A
3. LEIRE VAZQUEZ MAÑE
4. ITZIAR GONZALEZ GARCIA


BENJAMÍ C
1. ARIADNA DENÍSSE MUÑOZ
2. NOA JIMENEZ LLORCA
3. MARTA ESCOLÀ DELGADO

PREBENJAMÍ B
1. LUCIA MANZANO CADENAS
2. JANA JIMENEZ LLORCA

PREBENJAMÍ C
1. CLARISA-ANDREA SEBOU

ALEVÍ C 
6. ARANTXA LÓPEZ NUÑEZ
11. NATALIA DEL VALLE MINGO

Les patinadores Leire Vázquez, Lucia Manzano i Jana Jiménez es classifiquen per la fase territorial dels Jocs Esportius del pròxim mes d’abril.


Cartell del Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries 2018, en categoria Júnior

Participants al Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries 2018, en categoria Júnior

Diploma del Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries 2018, en categoria Júnior

Publicada el maig de 2018, a la pàgina 23 de l'InfoCalafell

Maria Miravent fent l'exercici. Eix

Maria Miravent amb la seva entrenadora

Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2018, en Figures Obligatòries

Maria Miravent al Campionat d'Espanya de figures obligatòries

10-04-2018 11:08

Les instal·lacions del C.P. Palafrugell han acollit el cap de setmana del 6 al 8 d’abril el III Campionat d’Espanya de Figures Obligatòries de totes les categories. La patinadora del Club Patí Calafell, Maria Miravent Garriga ha participat en la categoria júnior aconseguint la vuitena plaça.
La Maria va assolir la classificació el passat mes de març en aconseguir la marca mínima en el Campionat de Catalunya celebrat a Santa Cristina d’Aro.
Els podis de la categoria Júnior femení els han completat la Paula Martí del CPA. Palafrugell en la primera posició, seguida de la Laia Bou del Terrassa CN, i tercera l’Anna Ruiz del CPA Cerdanyola del Vallès.



Lena Bäcker fa podi al Trofeu Critèrium Maresme 2018

Web Club Patí Calafell

El Pavelló Municipal Jaume Parera de Mataró ha acollit el diumenge 15 d’abril el Trofeu Critèrium Maresme. Aquest campionat de categories s’ha consolidat com una prova de foc per a la preparació dels campionats territorials que començaran el pròxim cap de setmana.

En el trofeu han participat sis patinadores del Club Patí Calafell junt amb altres esportistes de clubs de patinatge de les províncies de Girona, Barcelona i Tarragona.

A la categoria júnior la Núria Ollé ha aconseguit la setena posició. A la categoria juvenil B la Lena Bäcker ha pujat al tercer lloc del podi i la Judith Maria Larraz s’ha classificat en la vuitena posició. Laura Planas a la categoria cadet B ha acabat onzena i a la categoria infantil B la Mireia Raventós i la Noa Fernández s’han classificat en la vint-i-cinquena i vint-i-sisena posició respectivament.


Arantxa i Maria

Grup categories. Eix

Dos podis del CP Calafell al territorial lliure

24-04-2018 12:12


El passat cap de setmana del 21 i 22 d’abril va tenir lloc al pavelló del Reus Deportiu el campionat territorial cadet, juvenil, júnior i sènior de la modalitat lliure, amb la participació de vuit patinadores de la secció de patinatge del Club Patí Calafell.
En la categoria sènior la Núria Ollé va acabar en la cinquena posició. És en la categoria júnior on es van obtenir els dos podis: l’Arantxa Navarro va pujar a la segona posició i la Maria Miravent a la tercera. Les puntuacions finals obtingudes per la Núria, l’Arantxa i la Maria les classifica directament per competir al Campionat de Catalunya que tindrà lloc el cap de setmana del 8 i 9 de juny al pavelló d’esports de la localitat baix empordanesa de Santa Cristina d’Aro.
En la categoria juvenil la Judith Maria Larraz va classificar-se catorzena, la Lena Bäcker quinzena i l’Aixa Guerrero setzena. La posició final de la Judith la classifica per la Copa Federació juvenil que aquest any serà acollida pel Club Patí Tremp, al Pallars Jussà, el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre.
En la categoria cadet la Laia Tomàs va acabar en la quarantena posició, i la Laura Planas no va poder acabar la competició per lesió.

Leire Vazquez i Bori Banfalvi amb l’entrenadora Núria Ollé i els diplomes de nivell D. Eix

Selma i Isona. Eix

Dos diplomes a les segones proves d'iniciació

16-05-2018 11:09


Quatre patinadores del Club Patí Calafell van participar el cap setmana del 5 i 6 de maig a la segona convocatòria de proves d’iniciació lliure d’Amposta amb l’obtenció de dos diplomes.
Les patinadores Bori Sara Banfalvi i Leire Vazquez van aprovar el nivell D, i la Selma Guerrero al nivell certificat i l’Isona Bäcker al nivell A no van poder assolir el nivell.
Per altre banda, el cap de setmana del 12 i 13 de maig va tenir lloc a Tortosa el primer trofeu d’iniciació, amb la presència al nivell certificat de la Selma Guerrero que va acabar sisena, i amb la participació al nivell A de l’Isona Bäcker que va completar un bon disc.



Publicat el 17 de maig del 2018, al Facebook de la secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell

RESULTATS DEL CLUB A LA FASE TERRITORIAL DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS

El passat dissabte 12 de maig va tenir lloc la fase territorial de les comarques del Camp de Tarragona dels Jocs Esportius escolars, que va comptar amb la participació de tres patinadores del Club Patí Calafell.


Al nivell benjamí A la Leyre Vázquez va fer la sisena posició, i al nivell prebenjamí B la Lucia Manzano va quedar sisena i la Jana Jiménez vuitena.
Les patinadores van poder participar en la fase territorial gràcies als tres podis aconseguits a la fase comarcal del mes de març.


Dues patinadores de Calafell debuten al Territorial Infantil


per Redacció
El Vendrell, 23 de maig de 2018 a les 21:42
El cap de setmana del 19 i 20 de maig s’ha celebrat a Cambrils el Campionat Territorial nivells benjamí, aleví i infantil, amb la participació de les patinadores del grup de categories Mireia Raventós i Noa Fernández., totes dues entrenades per Alba Díaz.
La competició del nivell Infantil va comptar amb un alt nombre de patinadores de tota la província de Tarragona. Cal destacar l’esforç que han demostrat tant la Mireia, que va acabar vintena, com la Noa, que va fer la vint-i-quatrena posició, tenint en compte que ha sigut el primer campionat territorial de totes dues. 



La patinadora calafellenca Arantxa Navarro, al Campionat d'Espanya Junior


per Redacció
El Vendrell, 11 de juny de 2018 a les 15:15

El cap de setmana del 9 i 10 de juny s’ha celebrat a Santa Cristina d’Aro el Campionat de Catalunya júnior i sènior de patinatge artístic en la modalitat lliure. El Club Patí Calafell ha comptat amb la representació de les patinadores Arantxa Navarro i Núria Ollé. El campionat va iniciar-se divendres amb els entrenaments oficials, dissabte es va executar el disc curt i diumenge el llarg. 

A la categoria sènior Núria Ollé ha obtingut la vint-i-quatrena posició. A la categoria júnior, l’Arantxa Navarro ha acabat quinzena, i aconsegueix la classificació pel Campionat d’Espanya que tindrà lloc el darrer cap de setmana del mes de juny a La Corunya.








Publicat el 17 de juny del 2018, al Facebook de la secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell

Gran dia avui al Patinatge CP Calafell! Acabem el I Trofeu Inicició TGN 2018 amb bones sensacions. Aquest matí, la Lucia Solis I la Alèxia Planas han acabat en 10ª I 12ª posició del Nivell B 8-9 anys. I aquesta tarda; la Leire Vazquez ha quedat 6ª al Nivell C 10 anys, mentre que la Bori Sara ha fet podi quedant 2ª.



La secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell organitzava, novament, el Campus de Patinatge, a l'estiu, al pavelló Joan Ortoll.




Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2018, en el programa Curt

Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2018, en el programa Lliure

L'Arantxa Navarro assoleix la divuitena posició al Campionat d'Espanya categoria júnior, al pavelló del Liceo de La Corunya, disputat entre el 29 i el 30 de juny. La calafellenca va ser vintena, en el programa Curt, també.





Publicat l'1 de juliol del 2018, al Facebook de la secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell

Bons resultats de les patinadores Núria Ollé I Mireia Raventós al Campionat Barcelona Open Roller. La Núria ha quedat primera en la categoria sénior mentre que la Mireia ha fet la tercera posició en la categoria juvenil.







Font: secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell

El 7 de juliol es va celebrar el II Trofeu d'iniciació del nivell A i Certificat, amb la participació de tres patinadores del Club Patí Calafell, obtenint dos diplomes i un podi.

Al nivell Certificat, entre 10 i 11 anys, la Selma Guerrero va pujar a la tercera posició del podi i va obtenir el diploma de nivell, a l'executar un molt bon exercici de disc.

Al nivell A, entre 10 i 11 anys, també, l'Isona Bäker va completar una bona actuació de disc, obtenint el diploma i classificant-se en la setena posició. La Laia Duran s'estrenava en el nivell i va acabar vint-i-vuitena.

El mateix cap de setmana, es va celebrar el V Trofeu de Sant Joan, a Sant Pere de Ribes, organitzat pel Club de Patinatge Artístic Santa Eulàlia de les Roquetes, amb la participació de tretze patinadores del club i amb les següents classificacions:

En la categoria Infantil: 4ª. Mireia Raventós
En iniciació A, majors: 9ª. Laia Duran.
En iniciació B, majors: 10ª. Lucía Solís.
En iniciació B, menors: 4ª. Alexia Planas i 10ª. Alícia Mata.
En iniciació C, majors: 4ª. Leire Vàzquez.
En iniciació D, majors: 12ª. Arantxa López i 14ª. Martina Laborda.
En iniciació D, menors: 12ª. Itzíar Gonzàlez, º4ª. Luz del carmen Oriszkowska, 15ª. Ariadna Denisse Muñoz, 16ª. Clarisa Andrea Sebo i 19ª. Lucía Manzano.



Publicat el 9 de juliol del 2018, al Facebook de la secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell

Selma Guerrero, 3ª al II Trofeu d'Iniciació nivell certificat, ha obtingut aquest cap de setmana el merescut diploma. La Isona Backer també ha tret el diploma del nivell A.





Publicat el 23 de setembre del 2018, al Facebook de la secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell


Bons resultats de les nostres parinadores al 3r Trofeu Iniciació nivells B i Certificat celebrat ahir al pavelló del Reus Ploms:

SELMA GUERRERO 1ª al Nivell Certificat.
ISONA BÄCKER 4ª al Nivell A.
La LAIA DURAN va quedar en 27è lloc del Nivell A i participà amb opció a diploma però no va tenir sort.




Laura Planas, Ariadna Cuevas i Alba . Eix

Ariadna Cuevas primera al Campionat de Tardor

22-10-2018 10:19

Cinc patinadores del Club Patí Calafell van participar el darrer cap de setmana al Campionat de la Tardor 2018 celebrat a Mont-roig del Camp.
Al nivell juvenil l’Ariadna Cuevas va pujar al més alt del podi. Al nivell infantil la Mireia Raventós va aconseguir la sisena posició i la Noa Fernández la dotzena. Al nivell cadet la Laura Planas va acabar divuitena, i al nivell certificat la Selma Guerrero,  que va aconseguir la classificació gràcies a les bones puntuacions obtingudes en els tres trofeus d’iniciació celebrats durant la temporada, va fer la cinquena posició.
Per altra banda, tres patinadores del Club van participar el passat 6 d’octubre al tercer Trofeu Iniciació celebrat a la Pobla de Mafumet, al nivell B la Lucia Solís va fer la setena posició, i l’Alexia Planas la dotzena; i al nivell C la Leire Vázquez va acabar setena.

Les més petites al Trofeu Iniciació

Publicat el 22 d'octubre del 2018, al Facebook de la secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell

Tres patinadores del Club van participar el passat 6 doctubre al III Trofeu Iniciació celebrat a la Pobla de Mafumet, al nivell B, la Lucia Solís va fer la setena posició i l'Alexia Planas la dotzena; i al nivell C, la Leire Vázquez va acabar setena.

Les patinadores Arantxa Lopez, Itziar Gonzalez i Clarisa Andrea Seboiu amb el diploma del nivell D. Eix

Tres diplomes pel CPA Calafell a les proves del Pla de Santa Maria

29-10-2018 10:35

La secció de patinatge artístic va participar el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre a la tercera convocatòria dels nivells D i A de la modalitat lliure, que es van celebrar al pavelló del Club Patí el Pla de Santa Maria.
Aquestes proves serveixen perquè les esportistes debutants acreditin el nivell per poder participar en competicions oficials. En l’actualitat és necessari superar cinc proves, que són segons dificultat: la D, C, B, A i Certificat.
Dissabte a les proves del nivell D Itziar Gonzalez, Arantxa Lopez i Clarisa Andrea Seboiu van obtenir el diploma, mentre que Ariadna Berbel, Marta Escolà, Noa Jiménez, Minerva Martínez, Ariadna Muñoz i Luz del Carmen Pruszkowska hauran de seguir treballant per la propera temporada. Diumenge al matí Laia Duran no va poder superar la prova del nivell A.


Díptic del Festival anual del C.P. Calafell

L'any 2018, de manera excepcional, el vint-i-setè Festival anual de Patinatge Artístic es va disputar a Segur de Calafell, degut a les obres de remodelació del Pavelló Joan Ortoll. El parquet del Pavelló Jaume Vilamajó va gaudir amb les coreografies de les patinadores i els patinadors de la secció.



El grup d'iniciació va interpretar una coreografia inspirada en el ballet del Llac dels Cignes. El grup de debutants, un xou anomenat Lloros, amb música de la pel·lícula Río. El grup de Categories va interpretar un espectacular ball anomenat Ocells salvatges.


Les patinadores del Club Patí Calafell que van fer actuacions individuals van ser l'Aleví, Selva Gerrero, les cadets, Paula Ruíz i Anna Isabella Árias, la Infantil, Mireia Raventós, la Júnior, Arantxa Navarro, i la Sènior, Núria Ollé.


El Festival va comptar, també, amb les actuacions del Club d'Esports Roda de Berà i amb l'acadèmia de ball de Piera, Dance Luxury.


En la cloenda del Festival, la Junta Directiva va agraïr la feina feta a les entrenadores, amb l'entrega d'un ram de flors. També, va fer un reconeixement a les patinadores que, aquesta temporada, van penjar els patins: Elvira Cherto, Aixa Guerrrero, Laia Escobar i Judith Larranz.

Aquí podeu veure el Festival anual de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, celebrat el 8 de desembre del 2018, al pavelló Jaume Vilamajó.





























La temporada de patinatge artístic va acabar amb la visita del Pare Noel, a la pista de l'Institut Camí de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada