dilluns, 13 d’abril del 2020

Arantxa Navarro representa el club en el Campionat d'Espanya Sènior


L'any 2019, la secció de Patinatge Artístic va evidenciar un relleu generacional. Arantxa Navarro va encapçar aquest relleu, amb la seva participació en un Campionat d'Espanya Sènior, tot i que va ser la seva darrera temporada al club. Sergi Bonsoms ajudava en la faceta d'entrenador, com d'altres patinadores que també s'iniciaven en aquest nou rol.


Patinadores i entrenadors del Club Patí Calafell amb les tres copes obtingudes. Eix

Tres copes per les patinadores del CP Calafell


11-02-2019 12:41

El pavelló del Club Patí Constantí va ser escenari el passat dissabte 9 de febrer del Campionat Territorial de la província de Tarragona de Figures Obligatòries, amb la participació de tres patinadores del Club Patí Calafell. En la categoria juvenil la Laura Planas, en la júnior la Lena Bäcker i en la sènior la Núria Ollé.

Les tres patinadores han aconseguit la copa de primera classificada, però tot i la bona actuació, les puntuacions obtingudes no han assolit els mínims exigits per participar en el Campionat de Catalunya i després de molts anys no comptarà amb participació de patinadores del Club Patí Calafell.








Les patinadores Noa, Itziar, Arantxa, Clarice, Marta i Bori van participar en la I Fase de l'Interclubs Territorial de Tarragona, a La Pobla de Mafumet, durant el mes de febrer.

D’esquerra a dreta: l’entrenador Sergi Bonsoms, les patinadores Núria Ollé i Arantxa Navarro i l'entrenadora Alba Díaz. Eix

D’esquerra a dreta: Anna Isabella Arias, Noa Fernández i Laura Planas amb Sergi Bonsoms

Arantxa Navarro segona a l’Open d’hivern de categories


19-03-2019 16:36

Cinc patinadores del Club Patí Calafell van participar el passat cap de setmana del 16 i 17 de març a l’Open d’hivern 2019. El campionat ha tingut lloc al pavelló municipal d’esports d’Alcover i dóna el tret de sortida a la nova temporada en la competició de patinatge estil lliure del nivell de categories.

Al nivell sènior grup A, cal destacar la segona posició de l’Arantxa Navarro i la quarta de la Núria Ollé. Al nivell juvenil grup B, la Laura Planas va fer la quarta posició. Al nivell cadet B, la Noa Fernández va acabar catorzena, i al cadet C, l’Anna Isabella Arias novena. I, per últim, al nivell infantil B, la Mireia Raventós va fer la setena posició.

Alèxia Planas i Lucia Solis . Eix


Laia Duran

Leire Vázquez

Luz del Carmen Pruszkowska i Ariadna Denisse Muñoz


Sofia Marín


Dos podis pel Club Patí Calafell al 1er Trofeu Iniciació


02-04-2019 9:25

Amposta i Constantí han estat seu del primer Trofeu Iniciació de la província de Tarragona amb el resultat de dos podis per la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell.

El passat dissabte 23 de març, a Amposta, la Luz del Carmen Pruszkowska va pujar a la tercera posició del podi del nivell D per a 10 anys, i al mateix nivell l’Ariadna Denisse Muñoz va acabar novena. A la tarda, la Laia Duran va fer la setena posició del nivell A, per a 10 i 11 anys.

El cap de setmana del 30 i 31 de març, a Constantí, la Leire Vázquez i la Sofia Marín van fer la sisena posició dels nivells C per a 11 anys i B per a 13 anys, respectivament. I al nivell B per a 10 anys, l’Alèxia Planas ha acabat segona i la Lucia Solis setena. A més de la segona posició, l’Alèxia s’ha endut el diploma del nivell B gràcies al bon disc realitzat.




El Club de Bàsquet Calafell va celebrar, a finals de març, el 50è aniversari i les patinadores de Categories no hi van voler faltar. Amb l'espectacle "Ocells Salvatges" van rendir el seu petit homenatge a l'entitat.

Núria Ollé, l’Ariadna Cuevas i l’Arantxa Navarro amb l’entrenador Sergi Bonsoms. Eix


Ariadna Cuevas va pujar a la segona posició del podi

La Noa Fernández,l’Anna Isabella Arias amb l’entrenador Sergi Bonsoms

Laura Planas amb l’entrenador Sergi Bonsoms


Arantxa Navarro i Ariadna Cuevas classificades pel campionat de Catalunya


09-04-2019 10:33

El passat cap de setmana del 6 i 7 d’abril va tenir lloc al pavelló d’esports de l’Aldea, el campionat territorial de Tarragona modalitat lliure de les categories cadet, juvenil, júnior i sènior, amb la participació de sis patinadores del Club Patí Calafell.

En la categoria cadet van participar la Noa Fernández, que va acabar vint-i-dosena classificada mentre que l’Anna Isabella Arias va quedar vint-i-cinquena. En la categoria juvenil la Laura Planas, que debutava en la competició, va classificar-se en la vuitena posició.

En la categoria júnior l’Ariadna Cuevas va pujar a la segona posició del podi després de realitzar un molt bon campionat, molt a prop de la primera classificada, la patinadora Abril Ferrer del Reus Deportiu.

La categoria sènior va comptar amb patinadores d’un altíssim nivell, entre les quals hi havia cinc patinadores internacionals, campiones d’Espanya i d’Europa.

La patinadora del Club Patí Calafell Arantxa Navarro es va classificar en una meritòria sisena posició, tenint en compte el nivell de les participants i el fet que debutava com a sènior. La Núria Ollé va acabar en la vuitena posició. Els tres esglaons del podi van ser per les patinadores del Club Patí l’Aldea; la Mònica Gimeno, cinc vegades campiona d’Europa, l’Andrea Silva i la Núria Gas.

Les bones puntuacions de l’Ariadna Cuevas i de l’Arantxa Navarro les classifica per participar en el campionat de Catalunya que tindrà lloc a Santa Cristina d’Aro els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril de 2019.


Arantxa Navarro amb l’entrenadora Alba Díaz. Eix

Dues patinadores del CP Calafell al Campionat de Catalunya


24-04-2019 16:16

La passada Setmana Santa ha tingut lloc a la localitat gironina de Santa Cristina d’Aro el Campionat de Catalunya júnior i sènior de la modalitat lliure. El Club Patí Calafell ha comptat amb la representació de les patinadores Arantxa Navarro i Ariadna Cuevas.

El campionat va iniciar-se dijous 18 d’abril amb els entrenaments oficials, divendres es va executar el disc curt i dissabte el llarg.

A la categoria sènior l’Arantxa Navarro ha finalitzat en la divuitena posició, mentre que l’Ariadna Cuevas, a la categoria júnior ha acabat vint-i-cinquena.

El campionat sènior l’ha guanyat la Mònica Gimeno del C.P.l’Aldea, segona ha estat la Carla Estrich del C.P.A Caldes d’Estrach, i tercera la Núria Gas del C.P.l’Adea.










Publicada el 30 d'abril del 2019, al Facebook de la Secció de Patinatge del C.P. Calafell

SIS PODIS DEL CLUB PATÍ CALAFELL A LA FASE COMARCAL DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS

El pavelló del Club Esports Vendrell va acollir el dissabte 27 d’abril la fase comarcal de patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Aquesta activitat està programada per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès.

Hi van participar patinadors de diferents clubs del Baix Penedès, i del grup d’iniciació del Club Patí Calafell es van inscriure 9 patinadores amb el resultat global de sis podis.

Les classificacions de les esportistes del Club són les següents:



BENJAMÍ B 
2. AITANA DOBLAS
3.CARLA HERRERA 



BENJAMÍ C

3. CANDELA PALACIOS

9. MICHELLE ANAIR RIVERA


PREBENJAMÍ B 
1. PAULA ALAYA
3. ARIADNA OLAYA
4. LENA HECHEVARRIA
5. ARINA SEMENOVA

PREBENJAMÍ C
3. AINA COLLADO




Les patinadores del Club Patí Calafell amb les seves entrenadores

Tres diplomes de nivell a les segones proves d'iniciació


16-05-2019 9:46

La secció de patinatge del Club Patí Calafell va presentar un total de tretze patinadores a la segona convocatòria de proves de nivell, amb l’obtenció de tres diplomes.

El cap de setmana de l’onze i dotze de maig, a Reus, la Lucia Solis va aprovar el nivell B lliure, i la Leire Vázquez el nivell C lliure. En la modalitat de figures obligatòries la Mireia Raventós va aprovar el nivell certificat, mentre que la Paula Ruiz al nivell certificat i l’Anna Isabella Arias al nivell A van aprovar una de les figures.

Per altre banda, el mateix cap de setmana de l’onze i dotze de maig va tenir lloc al Vendrell la fase territorial del Camp de Tarragona dels Jocs Esportius Escolars, amb la presència de quatre patinadores del club i els següents resultats: al benjamí B, l’Aitana Doblas va classificar-se setena, i al pre-benjamí B, la Paula Alaya quarta, l’Ariadna Doblas sisena i la Lena Hechevarria setena.











Fins a vuit podis van aconseguir les patinadores del Club Patí calafell, en el Trofeu Primavera disputat a Corbera de Llobregat, el 18 i 19 de maig del 2019.

A l’esquerra, la Selma Guerrero i la Mireia Raventós, amb l’entrenador Sergi Bonsoms al territorial. Eix

Mireia Raventós classificada per la Copa Federació


27-05-2019 13:01


El passat dissabte 25 de maig es va celebrar a la pista del club Reus Deportiu el campionat territorial infantil de la província de Tarragona, amb la participació de les patinadores del grup de categories Mireia Raventós, que va acabar desena, i Selma Guerrero, que va classificar-se vintena.

La desena posició de la Mireia Raventós la classifica per la Copa Federació que tindrà lloc a Riudoms al mes d’octubre. A més, aquesta setmana tenim la notícia de la convocatòria de la patinadora sènior Arantxa Navarro per participar el pròxim cap de setmana al campionat d’Espanya, que enguany organitza la federació basca de patinatge, i se celebrarà al pavelló La Casilla de Bilbao.

Cartell del Campionat d'Espanya de Bilbao

Arantxa Navarro amb l’Alba Díaz a Bilbao. Eix


D’esquerra a dreta: Marta Escolà, Luz del Carmen, Ariadna Denisse i Noa Jiménez a Riudoms

La Laia Duran i la Núria Ollé amb el diploma de nivell A

Luz del Carmen i Núria Ollé amb la medalla de bronze a Riudoms

Arantxa Navarro participa al Campionat d'Espanya


03-06-2019 11:54

La patinadora Arantxa Navarro va competir el passat 31 de maig al Campionat d’Espanya sènior celebrat a Bilbao. L’Arantxa, que competia amb les millors patinadores d’Espanya, va classificar-se en la vint-i-vuitena posició.

Aquest cap de setmana també s’ha celebrat a Riudoms el segon Trofeu Iniciació, nivells A i D, amb la participació de cinc patinadores del grup de debutants. Dissabte al grup de patinadores de 10 i 11 anys del nivell A, la Laia Duran va acabar en la sisena posició, aconseguint el diploma de nivell. Diumenge al grup de 10 anys del nivell D, la Luz del Carmen Pruszkowska va pujar a la tercera posició del podi, l’Ariadna Denisse Muñoz va classificar-se setena, la Marta Escolà catorzena, i la Noa Jiménez dinovena.



Sofia Marin, Núria Ollé i Arantxa López i a la dreta Clarice amb la Núria Ollé. Eix

Podi i diploma per Sofia Marín al segon trofeu iniciació


10-06-2019 16:18

El cap de setmana del 8 i 9 de juny s’ha celebrat a Riudoms el segon Trofeu Iniciació dels nivells B i C, amb la participació de tres patinadores del grup de debutants.

Dissabte al grup de patinadores de 13 anys del nivell B, la Sofia Marín va pujar a la tercera posició del podi, aconseguint el diploma de nivell. Al grup de 12-13 anys del nivell C, l’Arantxa López va classificar-se en l’onzena posició. Diumenge al nivell C de 9 anys, la Clarice-Andrea Trescents va acabar novena.


Laura, Arantxa i Núria. Eix

Anna i Noa

Podi

Selma i Mireia

Dos podis al primer Trofeu de categories


01-07-2019 13:33

Set patinadores del Club Patí Calafell van participar el cap de setmana del 22 i 23 de juny al primer trofeu de categories 2019 celebrat a Mont-roig del Camp.

Els resultats de les patinadores del club van ser els següents: l’Arantxa Navarro va ser la guanyadora de la categoria sènior A, i la Núria Ollé va pujar a la tercera posició del podi; a la categoria juvenil la Laura Planas va fer la desena posició; al cadet B la Noa Fernández i l’Anna Isabella Arias van fer la tretzena i la vintena posició respectivament; al nivell infantil A la Mireia Raventós va aconseguir la desena posició i la Sema Guerrero la divuitena de l’infantil B.





El 29 de juny del 2019, la secció de patinatge va participar en el Festival del Club Patí Alcover, amb el xou Lloros. Les patinadores van fer un dels seus millors números, en aquest festival.



La Laura Planas amb l’entrenadora Alba Díaz. Eix

Laura Planas i Núria Ollé al campionat Federació


25-09-2019 10:54

El cap de setmana del 21 i 22 de setembre va tenir lloc a Cassà de la Selva el Campionat Federació juvenil i sènior de patinatge artístic, amb la participació de dues patinadores del Club Patí Calafell, que van aconseguir la classificació gràcies a les bones actuacions realitzades als campionats territorials del mes de juliol.
En la categoria juvenil la Laura Planas va fer la vint-i-dosena posició, mentre que la Núria Ollé es va classificar setzena de la sènior.
Les lesions fan que aquest campionat Federació sigui el comiat de la Núria Ollé de la competició lliure, tot i això continuarà competint amb el Club Patí Calafell en la modalitat de figures obligatòries.


La patinadora del CP Calafell, Leire Vázquez, va obtenir el diploma de nivell B, al III Trofeu d’Iniciació Lliure que es va celebrar el 5 i 6 d'octubre, a la Pobla de Mafumet, després de completar una bona execució del disc i classificar-se en la setena posició. Per la seva banda, al nivell C, la Clarice-Andrea Trescents va quedar en quarta posició i, al mateix nivell, per a patinadores de 12 i 13 anys, l’Arantxa López va acabar onzena.





Resultats de les patinadores calafellenques als campionats del cap de setmana



21-10-2019 17:13

El cap de setmana del 12 i 13 d’octubre es va celebrar el Campionat Federació Infantil a la localitat de Riudoms, on va participar la Mireia Raventós que va acabar en la  trenta-unena posició. La patinadora del Club Patí Calafell es va guanyar la participació gràcies a la seva bona classificació del campionat territorial celebrat a la primavera.
Per altra banda, el diumenge 20 d’octubre dues patinadores del Club van participar al Campionat Iniciació de la Tardor celebrat a la Pobla de Mafumet, la Laia Duran al nivell A va fer la dotzena posició i la Luz del Carmen Pruszkowska la vintena al nivell D. Les dues patinadores van aconseguir la classificació gràcies a les bones puntuacions obtingudes en els trofeus d’iniciació celebrats durant la temporada.


La secció de patinatge artístic del C.P. Calafell torna al pavelló Joan Ortoll.
En aquest enllaç, podeu veure el reportatge de calafell.TV, en el retorn de la secció de Patinatge, al pavelló Joan Ortoll, després d'un any d'obres.






El 2 i 3 de novembre, les patinadores Anna Isabella Arias, Laura Planas, Noa Fernandez i Selma Guerrero van participat al III Campionat de Categories de Cambrils.

Els resultats van ser:
Laura Planas - 4ª Nivell A Juvenil
Noa Fernandez - 15ª Nivell B Cadet
Anna Isabella Arias - 15ª Nivell B Cadet
Selma Guerrero - 14ª Nivell B Infantil




El 17 de novembre, Anna Isabella Arias assolia el Diploma de Nivell A, en Figures Obligatòries.



Noa Jimenez, Marta Escola i Arantxa Muñoz van anar a la tercera prova d'iniciacio del nivell D de Lliure, al Pla de Santa Maria. Aquesta vegada, no hi va haver sort.




El 5 de desembre, les patinadores de Categories van participar al Festival de Patinatge Artístic del Club A.E. Sant Andreu de Barcelona.






Les patinadores del nivell Debutants van participar al Festival del Club Patí Vilafranca, el diumenge 15 de desembre del 2019.


Cartell del Festival anual de Patinatge del C.P. Calafell

El 7 de desembre, la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell va celebrar el seu tradicional Festival anual de Patinatge, de nou, al Pavelló Joan Ortoll.




  






El Festival de Patinatge Artístic segueix sorprenent en la seva tornada al Joan Ortoll

Actuacions individuals i dels diversos grups se succeeixen en un esdeveniment important per la secció.

Publicada el 8 de desembre del 2019, a la Web de calafell.tv - Calafell Ràdio

Després d’un any de parèntesi al Jaume Vilamajó, el festival de Patinatge Artístic ha tornat al Pavelló Joan Ortoll amb el mateix esperit: el que els integrants de la secció mostrin al públic els seus progressos i els números que han preparat a fons en els darrers mesos. La de dissabte, doncs, va ser una tarda de lluïment amb un bon grapat de coreografies. Com explicava l’Alba Díaz, una de les entrenadores, “els números que hem preparat en aquesta edició són quatre balls que tenen relació entre ells, segueixen una temàtica principal i estan enfocats pels diversos nivells”.

La desfilada inicial va donar pas a les actuacions individuals amb noms propis i consolidats com els de Laia Duran, Anna Isabella Arias, Mireia Raventós, Selma Guerrero, Noa Fernández, Laura Planas, Ariadna Cuevas i l’Arantxa Navarro. Per la seva banda, cal ressaltar l’actuació de la sènior Núria Ollé, que posava punt final a la trajectòria en l’apartat individual.

Actuacions que es van anar intercalant amb les dels grups. L’esperit del Rei Lleó es va deixar notar amb l’actuació del grup Iniciació. I sense abandonar la selva, el grup de Debutants es va mostrar els els colors ben vius dels Lloros. A més, els Cignes van mostrar la seva elegància gràcies al grup d’Iniciació i també es van deixar veure els Ocells Salvatges, de la mà de les Categories.

Com és habitual, en la vetllada hi van prendre part altres poblacions convidades. El Roda de Berà va acostar-se a les Faules del Bosc, el Monjos va descobrir els Acròbates de Foc, el Vilafranca va apostar per un número centrat en la igualtat, mentre que el Sant Andreu es va centrar en clàssic com Aladdin.

El festival serveix per cloure un any de Patinatge marcat pels entrenaments fora del Joan Ortoll que no han amagat els bons resultats assolits. Com explicava Mercè Garriga, vocal de la secció, “tot i ser un any on hem hagut d’entrenar a les pistes exteriors, hem pogut anar a algun campionat d’Espanya, al de Catalunya i de la Federació”. Després d’aquest festival, la secció ja pensa en les properes cites del calendari, en un 2020 que de ben segur, seguirà sent profitós pel patinatge calafellenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada